Her Telden Geyik Bulunur Burdan Buyrun Kızlar

culyaaaa

ya girecem yazacam şu kocam izin vermedi bir türlü

kütüphaneyi sormuşsun 1.5 mt lik yer için 800-900 lira istiyorlar :/ ama mecbur yaptıracaz bakalım o gün akşam üzeri annemlerle de plan yaptığımızdan tam gezemedik de bakacaz artık.

culyaaaa

ya girecem yazacam şu kocam izin vermedi bir türlü

kütüphaneyi sormuşsun 1.5 mt lik yer için 800-900 lira istiyorlar :/ ama mecbur yaptıracaz bakalım o gün akşam üzeri annemlerle de plan yaptığımızdan tam gezemedik de bakacaz artık.

nasıl bir model istiosun cnm bari modelli bişi yaptırda vereceğin kucak dolusu paraya değsin demi kuzum :KK16::KK16:

$Kitaplik-uygun-fiyatlari-5.jpg $consoleshelves.jpg

mesela böle bişiler düşünğrmsn cnm :KK16::KK16:

dümdüz bir kitaplık rafları olan ama sadece kenarına 50 cm genişliğinde kapaklı bir dolap istiyorum ki oraya ütü masamı ve süpürgemi koyabileyim. Geri kalan kısmı da raf. Evi bir görsen kitaplar hep istiflenmiş tepecikler oluşturmuş. Bu işi en kısa zamanda halletmeliyim

sen neler yapıyorsun nişanlılığa hazırlık dönemi var sanırım babana açılabildin mi ?

dümdüz bir kitaplık rafları olan ama sadece kenarına 50 cm genişliğinde kapaklı bir dolap istiyorum ki oraya ütü masamı ve süpürgemi koyabileyim. Geri kalan kısmı da raf. Evi bir görsen kitaplar hep istiflenmiş tepecikler oluşturmuş. Bu işi en kısa zamanda halletmeliyim

sen neler yapıyorsun nişanlılığa hazırlık dönemi var sanırım babana açılabildin mi ?

ben değilde annem sölemiştir kesin bakalım bayramdan sora isteme olacak nasıl heyecanlıyım bi bilsen var yaaa kaynanam olcak yaaa küçükkne bnm hiç kaynanam olmayacak gibi gelirdi :KK1::KK1:

ilahi julia :KK1::KK1: çok güldüm

kayınvalide-kayınpeder olayı bana başlangıçta biraz garip geliyordu ama alıştım sanırım. Bir de ben kayınvalidemi daha önceden de tanıyordum eşimi tanımadan önce o zamanlar hep X teyze diye hitap ederdim isteme oldu direk X anne demem için teşvik ettiler bir garipti :KK52:

ilahi julia :KK1::KK1: çok güldüm

kayınvalide-kayınpeder olayı bana başlangıçta biraz garip geliyordu ama alıştım sanırım. Bir de ben kayınvalidemi daha önceden de tanıyordum eşimi tanımadan önce o zamanlar hep X teyze diye hitap ederdim isteme oldu direk X anne demem için teşvik ettiler bir garipti :KK52:

anne kolay deniormu acaaba telde fln kolay olur belkide yüz yüze iken bana başta baya zor gelecek sanırım yaaa :KK60::KK60:

anne kolay deniormu acaaba telde fln kolay olur belkide yüz yüze iken bana başta baya zor gelecek sanırım yaaa :KK60::KK60:

ben zorlanırım sanıyordum ama çok rahat dedik ve alıştık çünkü bizi ailelerimiz teşvik etti. Örneğin kayınpederim X annene söyle şunu yapsın ya da kayınvalidem Y babanı bir ara bakalım vs vs. Bu şekilde bize önayak oldular.

düğünü ne zamana düşünüyorsunuz? Daha doğrusu düğün mü yoksa nikah filan mı düşünyorsunuz? Daha sana çeyiz düzecez :)))) kendi zamanlarımı hatırladım da her şeye rağmen güzeldi :)

Son düzenleme:
ben zorlanırım sanıyordum ama çok rahat dedik ve alıştık çünkü bizi ailelerimiz teçvik etti. Örneğin kayınpederim X annene söyle şunu yapsın ya da kayınvalidem Y babanı bir ara bakalım vs vs. Bu şekilde bize önayak oldular.

düğünü ne zamana düşünüyorsunuz? Daha doğrusu düğün mü yoksa nikah filan mı düşünyorsunuz? Daha sana çeyiz düzecez :)))) kendi zamanlarımı hatırladım da her şeye rağmen güzeldi :)

bende derim herhalde yaaa =) ımmm düğün seneeye yaza cnm kısmetse hele bi nişanlanaktaaa demi ama çeyizde yapıorum bir yandan bakalımmm böle isteee ne alcaz bana çeyiz =)

bende derim herhalde yaaa =) ımmm düğün seneeye yaza cnm kısmetse hele bi nişanlanaktaaa demi ama çeyizde yapıorum bir yandan bakalımmm böle isteee ne alcaz bana çeyiz =)

hani kızlar işe girince ufak ufak alırlar ya nevresim tabak çanak kaşık vs. Bende hiç öyle bir şey olmamıştı ben nişanlandıktan sonra aldım hep kullanacağım şeyleri. eksiklerin nelerse onları alırız :)

X