- 24 Ağustos 2015
- 3.222
- 3.863
Selamm. Evet evet burasi sanirim hareketleniyor :)))Herkese , beni tanıyan tanımayan seven sevmeyen herkese merhaba
Konuyu görünce bakayım kaç sayfa geride kalmışım dedim , çünkü daha önce takip ettiğim diğer başlıklar almış başını gitmiş , burada ise sadece 1 sayfa gerideymişim , çok şey kaçırmadığıma sevindim
Az öz olanı her zaman sevmişimdir
@meyraa
Janita
elecda burada okumayı sevdiğim üç kişi
elecda senin verimli rutin konun aklımda ancak oraya da sadece 1 kez girebildim , zamanı pek yetiremiyorum artık , bu yıl kendime daha fazla zaman ayırdığım için ..
Bu arada bardabas nasıl pakolino gibi mi ?
Pakolinoyu 3 yaş olmadan almıştım , ilgilenmemişti , 1 önceki sayfada yazmışım :)
Sonra yazlıkta 2 kez aldım , orada çok ilgilendi ( başka oyuncak ve kitap pek olmayınca ) , dönünce buradakini yapalım dedim yine istemedi , bir kaç ay sonra istedi neyse 1,5 yıl sonra yapmış olduk.
Bir de bardabas alayım dedim 59 tl imiş , deneme indirimi var mı , göremedim . Pakolino ne güzel ilk alındığında 29 tl
Herkese , beni tanıyan tanımayan seven sevmeyen herkese merhaba
Konuyu görünce bakayım kaç sayfa geride kalmışım dedim , çünkü daha önce takip ettiğim diğer başlıklar almış başını gitmiş , burada ise sadece 1 sayfa gerideymişim , çok şey kaçırmadığıma sevindim
@meyraa
Janita
elecda senin verimli rutin konun aklımda ancak oraya da sadece 1 kez girebildim , zamanı pek yetiremiyorum artık , bu yıl kendime daha fazla zaman ayırdığım için ..
Pakolinoyu 3 yaş olmadan almıştım , ilgilenmemişti , 1 önceki sayfada yazmışım :)
Sonra yazlıkta 2 kez aldım , orada çok ilgilendi ( başka oyuncak ve kitap pek olmayınca ) , dönünce buradakini yapalım dedim yine istemedi , bir kaç ay sonra istedi neyse 1,5 yıl sonra yapmış olduk.
Bir de bardabas alayım dedim 59 tl imiş , deneme indirimi var mı , göremedim . Pakolino ne güzel ilk alındığında 29 tl
Gel gel, özlettin. Guzel şeyler duymaya ihtiyacimiz var...
Merhaba canım.... nerelerdesin :)
Bardabas, Pakolino'ya göre daha basit. Pakolino kutuları ebeveyn ile beraber vakit geçirilmesini amaçladığı için çocuğun tek başına yapabileceği aktiviteler olmuyor genellikle. Bardabas çocuğun kendi başına daha rahat halledebileceği şeylerden oluşuyor. Benim kızım 4,5 yaş oldu. Daha yeni yeni keyif alıyor Pakolino kutularından.Herkese , beni tanıyan tanımayan seven sevmeyen herkese merhaba
@meyraa
Janita
Bardabas ve pakolino, kendimi uzaydan gelmis gibi hissettimBardabas, Pakolino'ya göre daha basit. Pakolino kutuları ebeveyn ile beraber vakit geçirilmesini amaçladığı için çocuğun tek başına yapabileceği aktiviteler olmuyor genellikle. Bardabas çocuğun kendi başına daha rahat halledebileceği şeylerden oluşuyor. Benim kızım 4,5 yaş oldu. Daha yeni yeni keyif alıyor Pakolino kutularından.
Benim k.validem 110 kilodan 85 kiloya dustu. 56 bedenden 46 bedene. Azmin elinden bir sey kurtulmuyor. Daha da vericem ve incelicem diyor. Diz agrilari gecti, seker, tansiyon sorunlari minumum. Masallah diyorum baska da bir sey demiyorum.Buralardayım yazamıycam , gerçek hayattayım :)
Bu yıl oğlum tam gün okula servisle gidiyor
Ben de iş çıkışı oğlum gelmeden bazı günler kişisel gelişim kursuna , diğer günler spora gidiyorum . Evlenmeden önceki gibi ..
Oğlum gelince de hep oğlumla ilgilenmeye çalışıyorum , kendimi çok yorgun hissediyorum , eskiden geceleri defalarca uyanırdım , uyandığımda buraya (kk) bakıyordum , şimdi bir kaç aydır ya yorgunluktan ya da kafa rahatlığımdan ( tamamen zıt şeyler ama sebep hangisi bilmiyorum) çok uyanmıyorum, buraya da giremiyorum eskisi gibi ..
Ben de ömrümde ilk kez diyet yapmak istiyorum .
Bir kaç kez niyetlendim başlayamadım sporla da kilo veren bir bünyem yok
O yüzden diyetisyene gitmek istiyorum ama fırsat bulamadım ..
İnşaAllah hedefine ulaşırsın ..
Ben 15 kilo vermek istiyorum yaza kadar versem çok iyi olur ..
Ancak işlerimi bitirdim ve kızımın yanına oturdum... sözde biraz kitap okuyacağım.... sınavım var, çok çalışmam lazım çok....
Diyet işi gayet iyi gidiyordu, bu akşam misafirlikte bozdum hepten, hedefe varırken, sen dur, dediler sanki... :)
Günde 10.000 adım atmaya çalışıyorum ama hiç vaktim yok.... ofise gidip gelirken yolu uzatıyorum, bi de çıkışta yarım saat, bir saat kadar yürümeye çalışıyorum.... diyete başlayalı 2.5 ay oldu... üç ayda hedefime ulaşacak şekilde program yaptım... kaldı iki haftam, bakalım ne olacak, ben de merak ediyorum... :)
Çocuk işine girince daha neler öğreneceksinBardabas ve pakolino, kendimi uzaydan gelmis gibi hissettimHangi dilde konusuyorsunuz kuzum siz? bi yere not edeyim de ilerde ben de bu dili ogrenmek zorunda kalabilirim
Benim k.validem 110 kilodan 85 kiloya dustu. 56 bedenden 46 bedene. Azmin elinden bir sey kurtulmuyor. Daha da vericem ve incelicem diyor. Diz agrilari gecti, seker, tansiyon sorunlari minumum. Masallah diyorum baska da bir sey demiyorum.Biz de hedefine ulasip 6 ay sabit durursa, dolabini duzme sozu verdik. Bu yaz ve onumuzdeki kis batiracak bizi
Bir yili asti diyete baslayali. Bize pisirir eder kendi diyet yemeklerini yer. Zaman sorunu da yok, sabahlari duz yolda 1 saat yuruyor. Gezmeye gidecekse gidis aracla oluyorsa, donus yuruyerek oluyormus.Maşallah, demek ki Azmi'n elinden hiç bir şey kurtulmuyor.... ileriki yaşlarda vermek çok daha zordur oysa....
Allah tan benim 2-3 kg kaldı hedefime... :) 12 ocak, üç ay bitiyor... verebilirsem, ben de gardrobumu baştan aşağı yenileyeceğim.... :)
Bardabas, Pakolino'ya göre daha basit. Pakolino kutuları ebeveyn ile beraber vakit geçirilmesini amaçladığı için çocuğun tek başına yapabileceği aktiviteler olmuyor genellikle. Bardabas çocuğun kendi başına daha rahat halledebileceği şeylerden oluşuyor. Benim kızım 4,5 yaş oldu. Daha yeni yeni keyif alıyor Pakolino kutularından.
Benim k.validem 110 kilodan 85 kiloya dustu. 56 bedenden 46 bedene. Azmin elinden bir sey kurtulmuyor. Daha da vericem ve incelicem diyor. Diz agrilari gecti, seker, tansiyon sorunlari minumum. Masallah diyorum baska da bir sey demiyorum.Biz de hedefine ulasip 6 ay sabit durursa, dolabini duzme sozu verdik. Bu yaz ve onumuzdeki kis batiracak bizi
Gunde iki saate yakin yuruyus ve diyetle. Cok agir bir diyeti olmadi, yemek listesini ben ayarladim. 13-14 ay oldu sanirim.Oo maşaAllah
Kilo versin , sağlıklı olsun da 1 maaşınız ona gidiversin
Sporla mı diyetisyenle mi zayıfladı
Ne kadar sürede ?
Maşallah, demek ki Azmi'n elinden hiç bir şey kurtulmuyor.... ileriki yaşlarda vermek çok daha zordur oysa....
Allah tan benim 2-3 kg kaldı hedefime... :) 12 ocak, üç ay bitiyor... verebilirsem, ben de gardrobumu baştan aşağı yenileyeceğim.... :)
Gunde iki saate yakin yuruyus ve diyetle. Cok agir bir diyeti olmadi, yemek listesini ben ayarladim. 13-14 ay oldu sanirim.
Hayir sporcuyum ve diyetle de dolayli olarak ilgiliyim.Diyetisyen miydin?