Merhaba kızlar :)
Ne var ne yok bakayım :)
Evdeki büyük temizlik harekatından başarıyla çıkmış durumdayım ama aşırı bir yorgunluk var üzerimde...Çok detaylı bir temizlik oldu ve her şey elden geçti, yıkandı, kullanılmayacaklar verildi, verilemeyecekler atıldı falan bayağı uğraştım...Çocukların sınav zamanı bir taraftan, Ramazan bir taraftan, duruşmalar ve ödemeler bir taraftan zorlanmadım desem yalan olur...kimseden de fayda ve yardım olmayınca...Allah güç ve sağlık versin de ne yapalım, bugünümüze de şükür...
Birikim az çok devam ediyor...Çok fazla üstüne düşmüyorum...Çünkü gerek tasarruf, gerekse birikim bir yaşam tarzı haline geldi bizde, alışkanlığa dönüştü...Her ay rutin şekilde gram altın alımı sürüyor, kumbara devam ediyor, fiziki altın alınıyor...Allah hayırlı işlerde kullanmayı nasip eder inşallah...
Bu ay içinde fitre ve zekatlar verilecek...Ramazan'ın bu huzur dolu uhrevi havasını çok seviyorum...Rabbim bu aydan en iyi şekilde nasiplenmeyi göstersin inşallah..
Okullar kapanacak yakında ve bayram sonrası için şimdiden yavaş yavaş hayaller kurmaya başladık biz de...Ben daha önce ablamla Karadeniz turuna çıkmıştım bir hafta...Bu sene oğullarımla beraber gitmeyi istiyorum bakalım...oranın havası, suyu, doğası, her şeyi harika...tekrar görmek, tekrar yaşamak istiyorum o güzellikleri....Ardından da bir deniz tatilimiz olur ömrümüz varsa...tatile gerçekten çok ihtiyacım var...şöyle birkaç hafta iş, güç, ödeme, sorumluluk falan düşünmeden yaşamak istiyorum...kafamı ve vücudumu dinlendirmek, ruhumu dinlemek istiyorum...
Benden kısaca böyle...sizleri arada okuyorum ama çok fazla giremiyorum eskisi gibi....herkes kendine, bebişlerine falan çok iyi baksın...öptüm hepinizi...
Ay ben kacirmisim...Merhaba kızlar :)
Ne var ne yok bakayım :)
Evdeki büyük temizlik harekatından başarıyla çıkmış durumdayım ama aşırı bir yorgunluk var üzerimde...Çok detaylı bir temizlik oldu ve her şey elden geçti, yıkandı, kullanılmayacaklar verildi, verilemeyecekler atıldı falan bayağı uğraştım...Çocukların sınav zamanı bir taraftan, Ramazan bir taraftan, duruşmalar ve ödemeler bir taraftan zorlanmadım desem yalan olur...kimseden de fayda ve yardım olmayınca...Allah güç ve sağlık versin de ne yapalım, bugünümüze de şükür...
Birikim az çok devam ediyor...Çok fazla üstüne düşmüyorum...Çünkü gerek tasarruf, gerekse birikim bir yaşam tarzı haline geldi bizde, alışkanlığa dönüştü...Her ay rutin şekilde gram altın alımı sürüyor, kumbara devam ediyor, fiziki altın alınıyor...Allah hayırlı işlerde kullanmayı nasip eder inşallah...
Bu ay içinde fitre ve zekatlar verilecek...Ramazan'ın bu huzur dolu uhrevi havasını çok seviyorum...Rabbim bu aydan en iyi şekilde nasiplenmeyi göstersin inşallah..
Okullar kapanacak yakında ve bayram sonrası için şimdiden yavaş yavaş hayaller kurmaya başladık biz de...Ben daha önce ablamla Karadeniz turuna çıkmıştım bir hafta...Bu sene oğullarımla beraber gitmeyi istiyorum bakalım...oranın havası, suyu, doğası, her şeyi harika...tekrar görmek, tekrar yaşamak istiyorum o güzellikleri....Ardından da bir deniz tatilimiz olur ömrümüz varsa...tatile gerçekten çok ihtiyacım var...şöyle birkaç hafta iş, güç, ödeme, sorumluluk falan düşünmeden yaşamak istiyorum...kafamı ve vücudumu dinlendirmek, ruhumu dinlemek istiyorum...
Benden kısaca böyle...sizleri arada okuyorum ama çok fazla giremiyorum eskisi gibi....herkes kendine, bebişlerine falan çok iyi baksın...öptüm hepinizi...
İşyerinde ayrı bir çekmecede oyunlarda kullanılabilecek malzemeleri bulunduruyorum. İlave birşeyler gerekiyorsa iş çıkışı kırtasiyeden alıyorum. Ayarlayamadığım zamanlarda pakolino veya bardabas kutusu söylüyorum internetten. Onlar bütün malzemeleri dahil geliyor.Benim de takip ettiğim gruplardan bahsetmişsiniz
Oyunu iş yerinde planlıyorsunuz sanırım
Malzeme teminini ne zaman yapıyorsunuz , iş dönüşü mü ?
Ya da iş dolabınızda envai çeşit kırtasiye malzemesi mi bulunduruyorsunuz ?
Ben bir çok oyunu sırf bunu dengeleyemediğimden yapamıyorum
Ayrıca bir ara özel msj atmıştım , gördünüz mü ?
Ana sayfada üst kısımda "Printables" kısmına gelince "free" diye bir seçenek var. Oradan ücretsiz olanları indirebilirsiniz. Bir de kadın yayınlıyor, birkaç gün ücretsiz oluyor, sonrasında ücretliye dönüyor bazıları. Ben günlük bakıyorum genelde.elecda canım bir şey daha soracağım. Eşleştirme kartlarının olduğu site ücretli mi?
Siteye ben de baktım anladığım kadarıyla son verdiği etkinlik için bir tarih koyuyor o tarihe kadar ücretsiz
o tarihten sonra ücretli oluyor
Ama tabi kielecda bize yol gösterir
Senin bir de oyuncak aldığın site vardı sanki cnm ne idi o site?
Ana sayfada üst kısımda "Printables" kısmına gelince "free" diye bir seçenek var. Oradan ücretsiz olanları indirebilirsiniz. Bir de kadın yayınlıyor, birkaç gün ücretsiz oluyor, sonrasında ücretliye dönüyor bazıları. Ben günlük bakıyorum genelde.elecda canım bir şey daha soracağım. Eşleştirme kartlarının olduğu site ücretli mi?
Siteye ben de baktım anladığım kadarıyla son verdiği etkinlik için bir tarih koyuyor o tarihe kadar ücretsiz
o tarihten sonra ücretli oluyor
Ama tabi kielecda bize yol gösterir
Senin bir de oyuncak aldığın site vardı sanki cnm ne idi o site?
İşyerinde ayrı bir çekmecede oyunlarda kullanılabilecek malzemeleri bulunduruyorum. İlave birşeyler gerekiyorsa iş çıkışı kırtasiyeden alıyorum. Ayarlayamadığım zamanlarda pakolino veya bardabas kutusu söylüyorum internetten. Onlar bütün malzemeleri dahil geliyor.
Mesajınızı okudum ama yanıtlamayı unutmuşum, şimdi gönderiyorum istediğiniz resmi
Ana sayfada üst kısımda "Printables" kısmına gelince "free" diye bir seçenek var. Oradan ücretsiz olanları indirebilirsiniz. Bir de kadın yayınlıyor, birkaç gün ücretsiz oluyor, sonrasında ücretliye dönüyor bazıları. Ben günlük bakıyorum genelde.
Ben öğlenleri yemek yemiyorum. O yüzden bu zaman zarfında bu işlerle uğraşıyorum. Kendim için not aldığım iki dokümanı da ekliyorum şimdi. Unutmamak için yazıyorum genelde bu şekilde.
Hanımlar, sitede üst kısımda "Printables" bölümüne gelip, oradan "Free" yi tıklıyorsunuz. O alandakilerin tamamını ücretsiz indirebilirsiniz. Bir de sitede yeni oyun yayınlandığında verdikleri termin süresi dolana kadar ücretsiz oluyor, ondan sonra sadece üyelikle indirilebiliyor. Günlük kontrol etmekte fayda var. Oyunları bilgisayara kaydedebiliyorsunuz.
Öğlenleri yemek yemediğim için genelde bu işlerle uğraşıyorum. Yapılabilecek aktivite veya oyunları not alıyorum. Kendime hazırladığım notları ekliyorum. Umarım beğenirsiniz.
mornergis ; mucitpanda.com'dan alışveriş yapıyorum canım. AVM oyuncakçılarına göre daha faydalı oyuncaklar oluyor.
Aynen öylePakolino almıştım oğlum pek ilgilenmemişti
Çekmecede karton makas yapıştırıcı şönil ponpon vs mı var ?
Yaprak, kozalak vs toplayıp, onları boyamak ve baskı yapmak ya da daha büyük yaşlarda doğadan bir obje seçip onun resmini yapmaya çalışmak gibiBilgiler için tşkkrler
Doğadaki malzemelerle doğada resim yapma kısmını tam anlamadım ?
O an topladığı nesneleri deftere ya da mukavvaya yapıştırmanın dışında bir şey mi ?
@meyraa lutfen topiginize sahip cikar misiniz?ara sirada olsa yazin ki aktiflessin.
Gel gel, özlettin. Guzel şeyler duymaya ihtiyacimiz var...:))
Topiğin adını görünce, kim ne yazdı acaba, dedim... :)
Pek vaktim olmuyor, bi de uğruyorum bazen, saçma sapan, çok cahilce yazılmış boş yazılar, boş insanlar görüyorum, kızıyorum kendime, ne işim var benim buralarda diyorum, saçma sapan insanların da bulunduğu bir ortamda....
sonra, özelden veya genelden yazılmış, çok değer verdiğim, karakterine hayran olduğum bir insanın yazısına rastlıyorum, bu sefer de, ne kadar hoş insanlar var, ufkumu açan, bana farklı bakış açıları kazandıran, diyorum....
Gel gitler yaşıyorum anlayacağın canım, gelip gelmemek adına... :)
Her taraf @meyraa olsa veya her taraf kikikoko hayat ne kadar sıkıcı olurdu:))
Topiğin adını görünce, kim ne yazdı acaba, dedim... :)
Pek vaktim olmuyor, bi de uğruyorum bazen, saçma sapan, çok cahilce yazılmış boş yazılar, boş insanlar görüyorum, kızıyorum kendime, ne işim var benim buralarda diyorum, saçma sapan insanların da bulunduğu bir ortamda....
sonra, özelden veya genelden yazılmış, çok değer verdiğim, karakterine hayran olduğum bir insanın yazısına rastlıyorum, bu sefer de, ne kadar hoş insanlar var, ufkumu açan, bana farklı bakış açıları kazandıran, diyorum....
Gel gitler yaşıyorum anlayacağın canım, gelip gelmemek adına... :)
Her taraf @meyraa olsa veya her taraf kikikoko hayat ne kadar sıkıcı olurdu
Her haliyle ve her uyesiyle seviyorum burayi. Toplumsal gozlem yapmak icin mukemmel bir yer. Yurdum insani, yurdum kadini bu iste.
Ne olursa olsun ortak degerlerde bulusabiliyoruz yine de
Bu topiklerde sadece ekonomi ile ilgili degil, insana dair duygular ve davranis modelleri ile ilgili de cok sey ogreniyorum. Bazen yuzumde kocaman bir gulumseme, bazen de huzun.
Bazen anlasiliyoruz, bazen anlasilmiyoruz, bazen de yanlis anlasiliyoruz. Olsun!
Hic bir sey sebepsiz degil, olmamiz gerektigi icin buradayiz.
Siz yine de burayi ihmal etmeyin.
Ne guzel demissiniz " yok oyle dunya" :))) aynen dediginiz gibi durumlarla ama burada, ama gunluk hayatta karsilasiyoruz. Tepkisiz kalsam bir turlu, kalmasam iki turlu. Insaniz kiziyorum bazen, bazen uzuluyorum.sonra dusunuyorum. Acaba bu davranisinin altinda ne var? Anlamaya calisiyorum o insani. Bazen hayati cok zor gecmis biri olabiliyor. Bazen egosunun yuksekliginden oyle bir tavir sergileyebiliyor. Bazen de sadece mizaci oyle! Anlasilmadiysam hic dert etmiyorum. Yanlis anlasildiyam cok uzulurum. bir bilemedin iki kere izah etmeye calisiyorum. Baktim olmuyor, oldugu yerde birakiyorum. Otesi zaman kaybi.:)
çok güzel izah ettin durumu... sabah sabah gülümsettin beni, üstelik ofisteyim, biri odama gelse, ne yapıyor bu kendi kendine der... :)
çok haklısın da, bende şey var, yani ne bileyim, ortada bir yanlış varsa, hemen düzelsin, hak eden hakkettiğinin karşılığını hemen görsün, iyi veya kötü....sabırsız, yanlışlıklara, cahillere, cahil olduğunun farkında olmayan cahillere özellikle, tahammül edemeyen, çoğu zaman müdahale etmemek için kendini zor tutan vs vs...
biliyorum, yok böyle bir dünya... :)
yaşadığımız her olayın, hayatımıza bir şekilde giren her insanın, karşılaştığımız olumlu veya olumsuz her durumun bir hikmeti var... hiç biri boşuna değil... Rabbim, zaman zaman bizlere belki de, bak böyle böyle insanlar da var, elindeki, hayatındaki iyi, doğru insanların kıymetini daha iyi bil, mesajı gönderiyor.... :)
burada da dediğin gibi, karaladığım bir kaç satırdan, beni çözen , anlayan, ortak paydada buluşabildiğim çok güzel insanlar da tanıdım, amaaa sen iyilikten, erdemden, taşımamız gereken insani vasıflardan bahsederken bile, ki bunları akıl vermek adına değil, yaşadığın olayları anlatırken, satır aralarına giren cümlelerden yola çıkarak, kendinde olmayan meziyetlerin farkına varıp, vay efendim ben şöyleyim böyleyim diye üstüne alınıp, savunmaya geçen insanlar da tanıdım...
dünya kurulduğundan bu güne kadar iyiler ve kötüler hep olmuştur, bugün de var, yarın da olacak... bu kaçınılmaz... kendimizi düzeltmeye çalışıp, dünyanın düzelmesini temenni etmekten başka, yapabileceğimiz çok fazla bir şey yok gibi, ha bir de, bizim iyiler tarafından olmamız için dua etmekten başka... :)
Cahil cahilligini bilmez, huner zannedermisya gerçekten bana, bildiğim ama burada her zaman uygulayamadığım çok farklı bir bakış açısı geliştirdin bugün...
anne olmayan bir insan, iki üç çocuklu bir insanı,
hayatında hiç çalışmamış bir ev hanımı, kariyer yapmış, aktif bir şekilde iş hayatında olan bir insanı,
okuyamamış, an fazla ortaokul, liseye kadar gidebilmiş bir insan, iki üç üniversite bitirmiş, doktora vs yapmış bir insanı,
para denilince, eşinden günlük 5-10 lira harçlık alan bir insan, milyonlar kazanan bir insanı,
sıradan bir hayat süren, sosyalleşmeden anladığı, iki sinemaya gidip, oturma günlerine katılmak olan bir insan, dışardaki sosyal hayatı,
dinden anladığı, iki tesbih çekip, benim kalbim temiz demek olan, bir insan, ibadetlerdeki manevi hazzı, tadı, lezzeti, helal ve haramlara dikkat ettiğinde yaşadığı maddi/manevi güzelliklere şahit olan bir insanı,
akraba, eş, dost, menfaatine ters düşen herkesi silebilen bir insan, yaratılanı sev, yaratandan ötürü, sözünün hikmetini anlamış, sevmese de, saygı duymayı başarabilmiş bir insanı,
vs.
vs.
vs.
liste uzar gider, an la ya maz....
Ozel evladin ozel annesine