Merhaba kızlar :)
Ne var ne yok bakayım :)
Evdeki büyük temizlik harekatından başarıyla çıkmış durumdayım ama aşırı bir yorgunluk var üzerimde...Çok detaylı bir temizlik oldu ve her şey elden geçti, yıkandı, kullanılmayacaklar verildi, verilemeyecekler atıldı falan bayağı uğraştım...Çocukların sınav zamanı bir taraftan, Ramazan bir taraftan, duruşmalar ve ödemeler bir taraftan zorlanmadım desem yalan olur...kimseden de fayda ve yardım olmayınca...Allah güç ve sağlık versin de ne yapalım, bugünümüze de şükür...
Birikim az çok devam ediyor...Çok fazla üstüne düşmüyorum...Çünkü gerek tasarruf, gerekse birikim bir yaşam tarzı haline geldi bizde, alışkanlığa dönüştü...Her ay rutin şekilde gram altın alımı sürüyor, kumbara devam ediyor, fiziki altın alınıyor...Allah hayırlı işlerde kullanmayı nasip eder inşallah...
Bu ay içinde fitre ve zekatlar verilecek...Ramazan'ın bu huzur dolu uhrevi havasını çok seviyorum...Rabbim bu aydan en iyi şekilde nasiplenmeyi göstersin inşallah..
Okullar kapanacak yakında ve bayram sonrası için şimdiden yavaş yavaş hayaller kurmaya başladık biz de...Ben daha önce ablamla Karadeniz turuna çıkmıştım bir hafta...Bu sene oğullarımla beraber gitmeyi istiyorum bakalım...oranın havası, suyu, doğası, her şeyi harika...tekrar görmek, tekrar yaşamak istiyorum o güzellikleri....Ardından da bir deniz tatilimiz olur ömrümüz varsa...tatile gerçekten çok ihtiyacım var...şöyle birkaç hafta iş, güç, ödeme, sorumluluk falan düşünmeden yaşamak istiyorum...kafamı ve vücudumu dinlendirmek, ruhumu dinlemek istiyorum...
Benden kısaca böyle...sizleri arada okuyorum ama çok fazla giremiyorum eskisi gibi....herkes kendine, bebişlerine falan çok iyi baksın...öptüm hepinizi...
merhaba canım... :) hoşgeldin, bu ne güzel sürpriz... :)
çok haklısın, manevi birikim için bulunmaz fırsat, mübarek ramazan ayı.... elimizden gelenin fazlasını yapmaya çalışalım inşallah...... bir dahaki Ramazan ayına çıkıp çıkmayacağımız meçhul.... Rabbim hayırlı, sağlıklı, uzun ömürler versin hepimize....