Her Telden Ekonomi...

Şu mesajından sonra, ofisi bırakıp kendimi dağlara taşlara vurasım geldi..... tutmayın beniiiiiii, diye bağırıp....
Iki gun daglarda gezdik. Esimin arkadasinin esi istememis basta. Yok sobayi nasil yakicaz, nasil yemek pisecek, buz gibidir hava vs. Dedim ben hepsini yapatim sana keyfini surmek kalir. Aa bi baktim bu da kiyin kiyin sokuluyor. Sonra da diyor ki yine gelelim cok eglendim ben

Doğayla baş başa olmak, insana terapi gibi geliyor, özellikle de bizler gibi büyük şehirlerde, o hengamenin içinde yaşayan insanlar için...

Bizim gideceğimiz yer de, denize sıfır, arkası yeşillik, bi de sıcak havuz, ailemizle, sevdiğimiz arkadaşlarımızla, daha ne olsun... :)

Bi de herşey insanın kendisinde bitiyor... kişi kendini bilen bir insansa, şartlar,mekan ne olursa olsun , mutlu olmasını sağlayacak şeyler bulur.... aksi takdirde, altın Saray'larda da olsa, yine mutsuzluk için bir sebep bulur....

Off harikaymis! Sirf dogayla ic ice olmak, kafamiza gore farkli yerlerde konaklamak, degisik insanlarla tanismak icin karavan almak istiyoruz biz. Allah evlat verirse, tozun topragin, bortu bocegin, otun cimenin keyfini alsin diye :)

Off harikaymis! Sirf dogayla ic ice olmak, kafamiza gore farkli yerlerde konaklamak, degisik insanlarla tanismak icin karavan almak istiyoruz biz. Allah evlat verirse, tozun topragin, bortu bocegin, otun cimenin keyfini alsin diye :)

İnşallah, hem karavan, hem de börtü böceğin içinde büyüyecek yumurcak için....

Merhaba arkadaşlar...

12 ocak hedefime sadece 0.5 kg kaldı.... :) isteyip , azmedince oluyormuş demekki...

İçim içime sığmıyor, Yen'i şeyler yapmak, Yen'i şeyler söylemek vs vs istiyorum, ama ne...

Merhaba arkadaşlar...

12 ocak hedefime sadece 0.5 kg kaldı.... :) isteyip , azmedince oluyormuş demekki...

İçim içime sığmıyor, Yen'i şeyler yapmak, Yen'i şeyler söylemek vs vs istiyorum, ama ne...
Dusunup bulacaksiniz artik :))

Merhaba arkadaşlar...

Hedefime ulaştım, çok şükür, şimdi sıra gardrobu yenilemeye geldi... :)

Yazlık işi de bahara tamam gibi, iğneden ipliğe iki katlı ev düzmem lazım, yaza kadar....

Kıyafet ve ev eşyası, tabak çanak alış verişinden de hiç hoşlanmam, çünkü çok zor beğenirim, ne yapacağım bilmiyorum....

Ben gıda alış verişi yapayım sadece.... :)

Tebrik ederim
Bende hedef tutturamıyorum
Yeni yıl yeni kararlar deyip başladım
Umarım yaza kadar bende en az 15 kilo verebilirim

Tebrik ederim
Bende hedef tutturamıyorum
Yeni yıl yeni kararlar deyip başladım
Umarım yaza kadar bende en az 15 kilo verebilirim

Teşekkür ederim canım.... :)

İnşallah sen de verirsin yaza kadar.... benim işim biraz zor oldu, zira her akşam ve her hafta sonu ya davetlerdeyim, ya dışarda, ya da evimde misafir ağırlıyorum.... üç aydır dikkat ediyorum artı yürüyüşlerle destekledim...kolay değil , ne mükellef sofralara oturup, yarı aç kalktım

Amaaa zahmetsiz rahmet olmaz......konu ne olursa olsun, bir işi başarmak istiyorsak, o yolda elimizden geleni yapmalıyız.... gerisi takdir, gerisi nasip.....

" Hiç kimse başarı merdivenlerini elleri ceplerinde çıkmamıştır." :)

Yazlık hayırlı olsun
Fotoğraflarını isterim

Benim hayalim ; bir kaç dönüm içinde ahşap/kütük ev , etrafı her çeşitten meyve ağaçlarıyla çevrili , evin yanı çeşit çeşit renk renk çiçeklerle dolu , bana salıncak , etraftan görülmeyecek şekilde havuz ,
bahçenin yan tarfında oğlum için ; park , boyama duvarı , tırmanma duvarı , labiret , kum havuzu , top havuzu gibi şeylerin yer aldığı oyun alanları , paten , bisiklet ve akülü arabasını süreceği yol ..
Bir tarafta domates , salatalık , nane , yeşil soğan , fesleğen , maydanoz ..
Evin tüm duvarları , tavanlar , eşyalar mobilyadan hatta avizeler mobilyadan ..
En ince ayrıntısına kadar kafamda çizili ..
Olur olmaz Allah bilir ama inşaAllah olur Amin , gün doğmadan neler doğar ..

Sizin yerinizde olsam tüm mutfak malzemelerini bambu alırdım ..

Teşekkür ederim canım....

Maşallah ne güzel hayallerin var, inşallah hayırlısıyla bütün hayallerine kavuşursun en kısa zamanda.... :)

insanın hayalleri ne kadar büyük olursa, kavuştukları da o derece büyük olur.... Rabbimin sonsuz hazinesinden, küçük isteklerde bulunmak olmaz....

Bambu ben de seviyorum ama yıkama ve saklaması düşündürüyor beni

Hayırlı sabahlar arkadaşlar....

Az önce telefonuma sıradan bir Cuma tebriği mesajı geldi.... normalde videolu, sıradan sözler, resimler ve müziklerle olan kutlama mesajları samimi gelmez bana, hazır olduğu için, bize ait canlı sıcak sözler olmadığı için.... içten gelen bir "hayırlı Cumalar " çok daha samimi ve sıcak gelir bana.....

neyse, gelen de bir videoydu, açtım öylesine ve
" öyle bir mahkemeye çıkacağız ki hakimin kendisi şahit" sözünü görünce kaldım öylece..... yankılandı bir süre....

" öyle bir mahkemeye çıkacağız ki hakimin kendisi şahit... "

Hayırlı Cumalar.....

Of benide derinden etkilediniz. Zaten olan pişmanlıklarım içimi yine huzursuz etti.

Of benide derinden etkilediniz. Zaten olan pişmanlıklarım içimi yine huzursuz etti.

Hangimizin pişmanlıkları yok ki, ama biliyor musun önemli olan ne, bunun farkında olmak ve pişmanlıkları telafi etmek için elimizde hala bir şansın olması.....

Farkında olmadan, dolayısıyla düzeltme şansı da olmadan ne kayıp giden hayatlar var.....

Şanslıyız, nasipliyiz yani..... :)

Çok doğru. Bir an evvel kendimize gelmeliyiz. Silkelenip yapmamız gerekenleri yapmalıyız.

Hoşgeldiniz..... :)

Aylar önce aynı gerekçeyle açmıştım bu topiği.... cahil insanlara, cahil olduğunun farkında olmayan insanlara, evet hepimizin eksikleri hataları var ama, çok net bir şekilde haram sayılan konularda bile, insanların hatalarını, fütursuzca, marifetmiş gibi çok rahat bir şekilde, üstelik Allah'ı da şahit tutup beyan etmelerine vs dayanamadığım için ve buraya maddi birikimin yanında, manevi birikime de önem verenler gelir diye açtım bu topiği...

Evet yoğunluktan çok fazla uğrayamasam da buralara, ara sıra dostların yazdığını görmek mutlu ediyor beni... :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…