- 24 Ağustos 2015
- 3.222
- 3.863
Hayir sporcuyum ve diyetle de dolayli olarak ilgiliyim.
Benim yıllık üyeliğim var. Her ayın 15'i gibi geliyor. O yüzden bilemiyorum ancak bence gelmesi gerekir.O zaman bardabas almaya hiç gerek yok
Çünkü oğlum benimle oynamayı seviyor
Benim oğlum 4,5 u biraz geçti
İlk yazlıkta sevdi pakolinoyu , şimdi yine al diyor
Ocak kutusu 1 ocak siparişinde geliyor mu , yoksa bir kaç gün sonra mı sipariş vermeli ?
Su anda elimde degil liste. Ayrica k.validem 64 yasinda. Onun hareketi ve ihtiyaci olan kaloriyle sizinki ayni olmaz. Spora gelenler yapiyor oyle seyler biz gulup geciyoruz, cunku gereksiz.
Karin bolgesini strec filmle sarmak, terlemek icin kalin giyinmek gibi seyleri onermeyiz biz. Hareketi kisitlar.
Benim yıllık üyeliğim var. Her ayın 15'i gibi geliyor. O yüzden bilemiyorum ancak bence gelmesi gerekir.
Rakamı tam hatırlamıyorum. Eşimin kartından otomatik çekiliyor. Kütüphane üyeliği aldım. Kitaplar ortalama. Ne çok iyi ne de kötü. Tema ile ilgili oluyor.Yıllık ücret 39*12 mi ?
Kütüphane üyeliği aldınız mı
Ter bezlerinizle alakali olabilir. Ben spor yaparken cenemden, burnumun ucundan damlar. K.validem terliyor mu bilmiyorum. Hic bahsetmedi.Ben de başlamadan spor tşörtü almıştım
Baktım terlemiyorum , ince giydiğim için diye düşünüp Kalın deniyeyim dedim Yine terlemedim. Daha da kalın giyinmem de niye terlemiyorum asıl sorun o
Ter bezlerinizle alakali olabilir. Ben spor yaparken cenemden, burnumun ucundan damlar. K.validem terliyor mu bilmiyorum. Hic bahsetmedi.
Once genel saglik taramalarini yaptir canim. Daha sonra bir diyetisyen kontrolunde diyet ve spor destegi. Ama acele etme, istikrarli bir sekilde yoluna devam et. Yavas yavas ulasilan hedef, biraz dikkatle sabit kalir. Hizli verilen kilolar ayni hizla gelir yine yapisir.Ben eskiden spor yaparken çok terlerdim , antrenmanda 2 kilo verirdim , terlemedik yerim kalmazdı , su içince 2 kiloyu geri alırdım , çünkü hiç yağım yoktu , sudan gidip geri geliyordu , sporu da zayıflamak için değil , sağlık için yapıyordum , orta okuldan evlendiğim tarihe kadar kilo sıkıntım yoktu , ideal kilomda sabittim ne güzel .. Bugünlerde hep eski ( bekarlık ) günlerimi özlüyorum , ileriye dönmem gerek ama bazen yapamıyorum
Hamilelik kilolarım aynen duruyor , şimdi onları vermek istiyorum ama belli ki zor olacak ..
Once genel saglik taramalarini yaptir canim. Daha sonra bir diyetisyen kontrolunde diyet ve spor destegi. Ama acele etme, istikrarli bir sekilde yoluna devam et. Yavas yavas ulasilan hedef, biraz dikkatle sabit kalir. Hizli verilen kilolar ayni hizla gelir yine yapisir.
Rakamı tam hatırlamıyorum. Eşimin kartından otomatik çekiliyor. Kütüphane üyeliği aldım. Kitaplar ortalama. Ne çok iyi ne de kötü. Tema ile ilgili oluyor.
merhalar ,sizi sesiz sessiz takip edenlerdenim,uzun zamandir ekonomi topilerindeyim,sonaralar çok aktif olamazsamda sizi ,elecda,mavimli ve kikikokoyu okurken yüzümde hep bir tebessüm oluyor,çünkü hepinizin kocaman bir gönlü var Allahım o güzel gönlünüze göre versin ins,sevgiler:)))
Selam hanimlar2018 yilina huzurlu ve mutlu girdim. Insallah boyle devam eder. Gerci bizde yeni yil kutlamasi olmuyor hic amaaa tatilden faydalanma olur.
Merhaba canım....
Nasıl başlarsa, öyle gider derler.... inşallah... :)
Tatil dedin mi, sular durur.... :) gerçi ben düzenli hayatı seviyorum, dolayısıyla da iş ve okulun olduğu, tatil olmayan günleri de.... :)
Biz de 15 tatilde, bir hafta kadar kaçacağız inşallah, çocuklar ve de bir kaç arkadaşla... ben hiç sevmesem de çocuklar için havuz eziyetine de katlanacağım...
Valla ben havuzu da severim, denizi de, dereyi de, daglari tepeleri de. Boyle yazinca hayata cok sevgi doluymusum
Valla ben havuzu da severim, denizi de, dereyi de, daglari tepeleri de. Boyle yazinca hayata cok sevgi doluymusum
Guzel demis sair. Hangi ortamda olursak olalim, keyif alinacak bir sey illa bulunur. Cocuklar havuzda eglenirken, sizin de onlarin haline bakip eglenmeniz gibi. :)) eminim cok sirin olacaklardirMaşallah maşallah, ne güzel, severim hayat dolu, insana hep pozitif enerji veren kişileri.... :)
Ben de, bazen bi eser, dünya dar gelir hayallerime, bazen de sevgi bekleyen, iki okşanmak için, sinip bekleyen kedi misali durulurum... :)
ne güzel anlatmış şair;
"Diyorlar: Bir yanı sarp bir uçurum,
Bir yanı çılgın dağ doruğu. "