Her Telden Ekonomi...

İlaç gibi geldi yazdıkların yine... O dönem tekrar alırım senden bir doz... Kendimi alıştırmaya çalışıyorum bu fikre şu an...

Tamamen aynı fikirdeyim canım. Kendi adıma çalışmasaydım, kızıma bu kadar kaliteli vakit ayırmazdım. Hergün bir oyun ayarlayarak gidiyorum eve. Eve adım attıktan sonra tüm zamanım ona odaklı geçiyor.

Hergun bir oyun nasıl ayarlayabiliyorsun canım? Bı kaynak var mı yoksa düşünüp buluyor musun?

Merhaba kızlar :)
Ne var ne yok bakayım :)
Evdeki büyük temizlik harekatından başarıyla çıkmış durumdayım ama aşırı bir yorgunluk var üzerimde...Çok detaylı bir temizlik oldu ve her şey elden geçti, yıkandı, kullanılmayacaklar verildi, verilemeyecekler atıldı falan bayağı uğraştım...Çocukların sınav zamanı bir taraftan, Ramazan bir taraftan, duruşmalar ve ödemeler bir taraftan zorlanmadım desem yalan olur...kimseden de fayda ve yardım olmayınca...Allah güç ve sağlık versin de ne yapalım, bugünümüze de şükür...
Birikim az çok devam ediyor...Çok fazla üstüne düşmüyorum...Çünkü gerek tasarruf, gerekse birikim bir yaşam tarzı haline geldi bizde, alışkanlığa dönüştü...Her ay rutin şekilde gram altın alımı sürüyor, kumbara devam ediyor, fiziki altın alınıyor...Allah hayırlı işlerde kullanmayı nasip eder inşallah...
Bu ay içinde fitre ve zekatlar verilecek...Ramazan'ın bu huzur dolu uhrevi havasını çok seviyorum...Rabbim bu aydan en iyi şekilde nasiplenmeyi göstersin inşallah..
Okullar kapanacak yakında ve bayram sonrası için şimdiden yavaş yavaş hayaller kurmaya başladık biz de...Ben daha önce ablamla Karadeniz turuna çıkmıştım bir hafta...Bu sene oğullarımla beraber gitmeyi istiyorum bakalım...oranın havası, suyu, doğası, her şeyi harika...tekrar görmek, tekrar yaşamak istiyorum o güzellikleri....Ardından da bir deniz tatilimiz olur ömrümüz varsa...tatile gerçekten çok ihtiyacım var...şöyle birkaç hafta iş, güç, ödeme, sorumluluk falan düşünmeden yaşamak istiyorum...kafamı ve vücudumu dinlendirmek, ruhumu dinlemek istiyorum...
Benden kısaca böyle...sizleri arada okuyorum ama çok fazla giremiyorum eskisi gibi....herkes kendine, bebişlerine falan çok iyi baksın...öptüm hepinizi...

Hergun bir oyun nasıl ayarlayabiliyorsun canım? Bı kaynak var mı yoksa düşünüp buluyor musun?
Hem internetten bulduklarım var. Hem de kitaplardan okuyarak not aldığım oyunlar.
diye bir web sayfası var. Orada çıktı alınabilen eşleştirme oyunları var.
Caroline Young'ın Küçük Çocuklar İçin Eğlendirici ve Eğitici Etkinlikler kitabı var. Oradan epey faydalandım. Oyuncu annenin oyun takvimi var. Alya ile evde Montesorri Etkinlikleri diye bir Facebook grubu var. Orada da güzel öneriler oluyor.
Akşamı planlayınca benim için de kızım için de daha güzel geçiyor.

Son düzenleyen: Moderatör:

elecda senin bu tarz paylaşımlarını çok beğeniyorum
İş çıkış saatim siteyi yarın inceleyeceğim
Bir şey soracağım kaç yaşında başladın bu tarz eşleştirme oyunlarına?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben de akşam inceleyip notlar alicam. Çok teşekkür ediyorum...

elecda senin bu tarz paylaşımlarını çok beğeniyorum
İş çıkış saatim siteyi yarın inceleyeceğim
Bir şey soracağım kaç yaşında başladın bu tarz eşleştirme oyunlarına?
Faydalı oluyorsa ne mutlu bana
Tam zamanını hatırlamıyorum ama önce basit ve az sayıda eşleştirme ile başladım. Mesela iki sarı iki kırmızı kartı karıştırıp koydum, aynısını bu dedim. Sonra bir tenk daha ekledim. Daha sonra yavaş yavaş karışık desenli ve daha kalabalık eşleştirmeler hazırladım.

Benim de takip ettiğim gruplardan bahsetmişsiniz
Oyunu iş yerinde planlıyorsunuz sanırım
Malzeme teminini ne zaman yapıyorsunuz , iş dönüşü mü ?
Ya da iş dolabınızda envai çeşit kırtasiye malzemesi mi bulunduruyorsunuz ?

Ben bir çok oyunu sırf bunu dengeleyemediğimden yapamıyorum

Ayrıca bir ara özel msj atmıştım , gördünüz mü ?

elecda canım bir şey daha soracağım. Eşleştirme kartlarının olduğu site ücretli mi?

Siteye ben de baktım anladığım kadarıyla son verdiği etkinlik için bir tarih koyuyor o tarihe kadar ücretsiz
o tarihten sonra ücretli oluyor
Ama tabi ki elecda bize yol gösterir

Senin bir de oyuncak aldığın site vardı sanki cnm ne idi o site?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…