Oğlanın sınav süreci bitsin diye düşündümMerhaba canım, hoşbulduk…
Ooo ne değişiklikler olmuş hayatında, senin adına çok sevindim…
Evet sizde emeklilik işi zor… bizde bir şey değişmiyor, emekli olduk sözde ama hiç bir şey değişmedi, çalışmaya devam…
Sonunda boşanmana ve hayatına yeni birini almaya karar verebilmene çok sevindim canım, hakkında hayırlı olur inşallah…. Oğlanların onay vermesi de çok iyi…
Her şey tamamsa, yani kararını verdiysen neden bir sene bekleyeceksin, çocuğun sınavı İçin mi?
neden mi soruyorum, malum ömür kısa, güzel şeyleri ertelememek lazım diye düşünüyorum
Gerçi flört dönemi daha güzel belki
Oğlanın sınav süreci bitsin diye düşündüm
Evlendikten sonra Allah'ın takdir ettiğini yaşarız 1 yıl insan ömründe bazen hiçbirşey bazen çok şey
Biraz daha sabır imtihanı verelim bakalım
canım yatırım tavsiyesi olmamakla birlikte nacizane fikrimElimde bir miktar tl var…
Bu fiyattan alınmaz dedikçe, altın artmaya devam etti… dünden fiyatlı, yarından ucuz durumları…
Yarın fed faizi kararı var, bir miktar gevşeme olursa fiyata bakmaksızın altın almayı düşünüyorum… ytd
Uzun vade düşündüğüm İçin, arada düşüşler olsa da, ki sanmıyorum, neticede paranın değerini korumuş olurum… ytd
Siz ne düşünüyorsunuz?
Merhaba,Hanımlar merhaba, birikime yeni başladım tavsiyelerinizi bekliyorum :)
Kafaya koyarsanız yaparsınız. Biz kadınlar emin olduğumuz şeyi çok iyi yapıyoruz ama muallaktaysak o iş olmuyor :)Günaydın
Bi de şöyle bir karar aldım bu yıl İçin; maaşımın tamamını yatırıma (fiziki altın) ayırıp, emekli maaşım ve yan gelirlerle idare etmek… başarabilirim diye düşünüyorum, zira evin bütün masrafları, faturalar vs eşimde, yani umarım başarabilirim…
Kafaya koyarsanız yaparsınız. Biz kadınlar emin olduğumuz şeyi çok iyi yapıyoruz ama muallaktaysak o iş olmuyor :)