Bir de işin o kısmı var... Yaklaşık üç ay var işe baslamama şimdiden düşünmekten kafayı yiyorum. Çok özleyeceğim, çok zor olcak sanırım ilk başlarda. İmkanım olsa bir süre daha çalışmayı ertelerdim.Annelik bu bence hep arafta kalmak ,
delilik aklını oynatacak kadar gözü karartmak
Sabah işe gelirken boynundan ayaklarından öpesim geldi
öpersem uyanırsa da peşimden ağlayacak
hafif buseler kondurarak idare ettim durumu
Merhabakaramelli_turta niye beğenip beğenip kaçıyorsun.
Arada bir selam ver. Seninde renklerin çok güzel çünkü...
Bazen ben de sadece okuyorum. Reeldeymisiz de yalnızca dinliyormusum gibi...Merhaba
Beğenip kaçıyorum çoğu zaman bu doğru..
Sohbetiniz o kadar güzel ki okumak bile çok iyi geliyor
Bazen ben geldiğimde kimse olmuyor vs.
Biraz utandım mı ne sanki
Ne güzel oğlun büyümüş daha da büyüyecek hele işe geri döndüğünde hiç anlayamacaksın.
Zaman o kadar hızlı geçiyor ki benim büyük oğlum 10 yaşına geldi bile.. Işe döndükten sonra Bazı davranışlarını unutamıyorum gün içinde işyeri aracımı beklediğim durak mesela.. Büyük dedesi ile o durağa gidip annem buradan gidiyor dimi dede akşam olunca yine buradan geliyor demesi.. Hala hafızamda.. Çok zaman oldu çalışan annesi olduğunu kabul edeli ama Bazı duygular annede yara kalıyor..
Yazılarınızı okumak bana da çok iyi geliyor değişik değişik güzel hikayeler gibi masal gibi..Bazen ben de sadece okuyorum. Reeldeymisiz de yalnızca dinliyormusum gibi...
Dingin, sakin...
Çok iclendim yazdığına... Annelik beni çok duygusal yaptı... Umarım biraz asabilirim...
Konuya binaen; çalıştığım zaman daha az harcıyordum sanırım. Tatile gideceğimiz için kredi kartı ile alışveriş yaptim, sonra içim içimi yedi.
Teşekkür ederim... :)Yazılarınızı okumak bana da çok iyi geliyor değişik değişik güzel hikayeler gibi masal gibi..
Annelik çok yüce bir duygu duygusal olman çok normal
Tatil planı yakın mı?
Çok güzel bir bölge seçimi tatil için bence...Teşekkür ederim... :)
Eskiden çok güzel yazardım, belki hayat daha kolaydı daha çok yoğunlaşabiliyordum.
Şimdi de oğluma yazacağım... Gelişi güzel...
Önüm arkam, sağım solum oğlum olduğu için , her muhabbetimde bir parça o var... Bazen sıkıcı olabiliyor karşı taraf için...
Değişiyorum...
Tatil Ramazan'ın son haftası başlayacak 20 gün kadar sürecek...
Karadeniz de olacağız..
Zaten denizle iciceyiz biz hep tatil gibi... O sebeple doğayla başbaşa olmak daha iyi olacak bizim için...
GünaydınGünaydın
The Black biz de bayram sonrası karadeniz de olacağız bakarsın karşılaşırız
karamelli_turta kurban bayramı sonrası bende istiyorum deniz tatili otel bakıyordun buldun mu?
Günaydın
The Black biz de bayram sonrası karadeniz de olacağız bakarsın karşılaşırız
karamelli_turta kurban bayramı sonrası bende istiyorum deniz tatili otel bakıyordun buldun mu?
Benim de kızım iki yaşındaydı. Parkta bir yavru kedi görmüştük. Kediye "Senin de mi annen işe gitti" demişti kızımMerhaba
Beğenip kaçıyorum çoğu zaman bu doğru..
Sohbetiniz o kadar güzel ki okumak bile çok iyi geliyor
Bazen ben geldiğimde kimse olmuyor vs.
Biraz utandım mı ne sanki
Ne güzel oğlun büyümüş daha da büyüyecek hele işe geri döndüğünde hiç anlayamacaksın.
Zaman o kadar hızlı geçiyor ki benim büyük oğlum 10 yaşına geldi bile.. Işe döndükten sonra Bazı davranışlarını unutamıyorum gün içinde işyeri aracımı beklediğim durak mesela.. Büyük dedesi ile o durağa gidip annem buradan gidiyor dimi dede akşam olunca yine buradan geliyor demesi.. Hala hafızamda.. Çok zaman oldu çalışan annesi olduğunu kabul edeli ama Bazı duygular annede yara kalıyor..
Ben de bir kısa öykü atölyesine katılıyorum bu ara. Haftada bir akşam oluyor. O kadar iyi geldi ki hem yazmak hem de edebiyat seven insanlarla birarada olmak. Her hafta bir öykü ödevi oluyor. Prosedür yazarken araya sıkıştırıyorum işteykenTeşekkür ederim... :)
Eskiden çok güzel yazardım, belki hayat daha kolaydı daha çok yoğunlaşabiliyordum.
Şimdi de oğluma yazacağım... Gelişi güzel...
Önüm arkam, sağım solum oğlum olduğu için , her muhabbetimde bir parça o var... Bazen sıkıcı olabiliyor karşı taraf için...
Değişiyorum...
Tatil Ramazan'ın son haftası başlayacak 20 gün kadar sürecek...
Karadeniz de olacağız..
Zaten denizle iciceyiz biz hep tatil gibi... O sebeple doğayla başbaşa olmak daha iyi olacak bizim için...
Benim de kızım iki yaşındaydı. Parkta bir yavru kedi görmüştük. Kediye "Senin de mi annen işe gitti" demişti kızımHala aklıma geldikçe içim sızlar.
Resmen gözlerim dolduBenim de kızım iki yaşındaydı. Parkta bir yavru kedi görmüştük. Kediye "Senin de mi annen işe gitti" demişti kızımHala aklıma geldikçe içim sızlar.
Günaydın Hanımlar,
Bugün iş yerinde denetim var. Epey yoğun bir gün olacak. Denetçileler gelmeden size bir bakayım dedim.
mornergis , senden günlük haber almazsam seni merak ediyorum yahu
@meyraa ben buralara sahip çıkamam... Bazen okuyup okuyup geçiyorum , arada yazıyorum, yeni anneyim malum, ayrıca hiç hamarat değilim ev, eş, çocuk mümkün değil :)) Ara ara herkes gelir yazar bir şeyler kaybolmaz topik...
Ben de bir doğa aşigi olarak Karadeniz e bayiliyorum... Uzun zaman bekledik bu tatili nasip olur inşallah...