her şey pamuk ipliğine bağlıymış :(

aynen arkadaşa katılıyorum Alllaha sığın RABBİM onlara seni unutacak dert verecektir ancak o haklıyı haksız görür bilir zamanı geldiğindede ıslah etmesini bilir,senin durumunda olan nice insanlar var daha kötüleri de eşinin seni korumaması çok kötü ama en azından onlara uysaydı daha kötü bunada şükret hep beterin beterini düşün şükret böylece kendini daha rahat huzurlu hissedersin en azından bebşin olacak o mutluluğu yaşıyacaksın şükür,ya hiç olmayanlar olması için neler feda eden insanları düşün bebek etkileniyo sonra doğduğunda gazlı sancılı sorunlu bi bebek oluyo sana tavsiyem bebeğin için hiç birşeyi kafaya takma onu düşün gerisi boş:)

takmamaya çaışıyorum canım ama öyle etilenmişimki sürekli rüyalarımda eşimin aldattığını falan görüyorum zaten 2 aylık hamileyim kendime eve bakamıyorum çünkü sürekli aşırı bulantı kusmalarım var hatta az sonra gidicem tekrar serum takacaklar :KK43: kendime öz güvenimi yitirdim resmen mutsuzum yaa :KK43:

takmamaya çaışıyorum canım ama öyle etilenmişimki sürekli rüyalarımda eşimin aldattığını falan görüyorum zaten 2 aylık hamileyim kendime eve bakamıyorum çünkü sürekli aşırı bulantı kusmalarım var hatta az sonra gidicem tekrar serum takacaklar :KK43: kendime öz güvenimi yitirdim resmen mutsuzum yaa :KK43:

Özlem bütün yazdıklarını okudum gerçekten çook etkilendım Rabbim yarin yardımcın olsun :KK43: İnan bu durumları yaşayan ilk insan ne sensin nede son olacaksın beterin beteri var tatlım bunu düşün ve ilerisi için kendıne hayatına bebeğine planlar yap..
Eşinle tekrardan bi konuşma yap tekrar dene ailemiz için bebeğimiz için baştan başlayalım de haklı olan sensin sonuna kadar biliyorum ama tekrar dene bi kere daha uğraş gir damardan ayrılma eşinden .O na söyle artık aile olan biziz 3 kişiyiz gerisi boş etrafına baksın bize bizden başkası yaramıyo de baba olacaksın sağlam ol de yanı butür şeyler söyle yüreklendir onu bu ailenın reisi sensin gibisinden erkekler sever böyle şeyleri belki sahip çıkar belki bır anda olmaz ama onu böyle işle zaten evlilik resmen bi sanat işi tatlım bunu hepimiz yaşıyoz yeri geldiğinde.
Haaa baktın olmuyo mu ozaman bak öğretmenmişinde kendın için bebeğin için bi plan yap ilerisi için güçlüsün sen tek başına bebeğinlede bu hayatta dimdik durabilirsin kendı ailen yardım etmezse eğer bunuda göze al zor tabii ama başarırsın bunuda kocana hissetdir seni vasıfsız ona muhtaç biri görmesin
Canım bu çok zor bi denge ama işte kadınlık böyle kimileri daha şanslı belki ama Rabbim hepimizi bi şekilde sınavdan geçiriyo sabredip güçlü olmamız gerek helede evlatlarımız için
Sen sadece kendını ve bebeğini düşün tüm adımlarını buna göre at diğer vicdansızları düşünme onlar kötü hiç takılma onları kendi pisliklerinde boğulsunlar ezdirme kendini ama çoğu zamanda muhattab alma cahille uğraşmak çook zor tatlım ,bitanecik annemin güzel bi sözü var bana der boşver kızım Allaha sığın cevap verme unutma söylemeyen söyleyeni herzaman yener....Allah yardımcın olsun...

Yaaa sen kimlere gelin gitmişsin böyle...Nasıl insanlar bunlar! Ama ilahi adalet, onlar senin eline düşerler elbet birgün. Söylemesi kolay ama sen bencil olmaya bak, kendini ve bebeğinin sağlığını düşün.

Malesef çok yakınımda birisi senin yaşadıklarının nerdeyse bire bir aynısını yaşadı. Aynı senin gibi başka kadınları araya soktular, evin heryerine büyüler, muskalar...

Bencede eşini al ve konuş, geçen yazdıklarına bakılırsa eşin seni çok seviyor ve ailesinden sıyrılabilir gibi gözüküyor. En azından biraz uzak kalabilir.

Tabii seninde ne istediğin önemli böyle bir evliliği sürdürebilecekmisin? Çünkü bu insanlar durmayacaklardır, senin çok sağlam durman lazım. Aynı şekilde eşininde...Kararını ver adımlarını ona göre at derim.

Allah yardımcın olsun!

kızlar hastanedeydim serum takıldı bulantılar yüzünden şimdi çıktım bu ayrılık çok iyi geldi eşim çocuk gibi ağladı ayrılamadı yanımdan beni çok sevdiğini biliyorum tek avuntum o zaten ve inanın ailesi hariç tek sorunumuz olmadı :KK43: desteğiniz için çok teşekkür ederim cidden durumum zor farkındayım ama güçsüz olup içime atarsam hasta olcam artı zaten bulantı kusmalar kendime bakamıyorum eşimi de bunaltıcam güçlü olmak zorundayım ... şu kritik dönemim geçsin de daha rahat olacağım eve kapanmak da insanı kötü yapıyor. ailesine gelince görüşmeyi düşünmüyorum kızlar cidden yeter çok bunalttılar hle en son yaptıkları :KK43: eşim görüşsün karışmıcam ama ben yüz vermicem hiç bebeğim sağ salim gelsin de yüzsüzler gelirler zaten kesin! ama bence onlar da korkmuştur dimi en son evimizden çıkardı eşim ,ailemden ses çıkmadı,artık ben hamileyim eşim de beni bırakıp gidemez,kendiler gelemeyecek ....oh olsun kendi kazdıkları kuyuya kendileri düştüler ... haklısınız bencil olmak zorundayım...

Kızlarrrrrrrrr gelişme var meğer bizim adresleri görümcem vermiş eşimin benden önce netten tanıştığı kadına.eşim doğudaykne netten tanışmış kadın evli çocuklu çıkmış demiştimya.kadın ruh hastası resmen başka adresten kız kardeşimle bilgi alalım dedik öğrendik kadın nasıl küfürlü konuşan pis bir kadın bilseniz şok oldum hatta kocasını boşamış çocugu vermiş babasına onunla bununla yatıp kalkıyormuş hatta çekip bizim yaşadığımız şehire gelmiş kocama takmış kafayı kadın ... Nasıl bir ahlaksızlıktır dimi kocasını uyutup çocugu uyutup netten eşimle konusmus eşim bekardı o zaman ama o kadının yaptığı çok ayıp hala da yüzsüz adam evli çocuklu desek de sülük gibi yaa bela olcam başına diyor ..ben daha da muhattap olmıcam zaten girmem o adrese ama şaşırdım arkadaşlar görümcem kaynanamla mı anlaştı da yaptılar bunu amaçları ne anlamadım ama demekki kimseye güven yok artık bittiler benim için bebek olana kadar görüşmeyeceğim eşim de kabul etti zaten ....

canım benim sen kaç yaşındasın ...Yani olaylara daha soğukkanlı ve duyarsız yaklaşmayı denesen ...tabiki zor bi durum ama yoklarmış gibi davranmayı denesen telefonlarına çıkmasan onlar gelince odana geçsen falan bazı taktikler denesen ...

canım benim sen kaç yaşındasın ...Yani olaylara daha soğukkanlı ve duyarsız yaklaşmayı denesen ...tabiki zor bi durum ama yoklarmış gibi davranmayı denesen telefonlarına çıkmasan onlar gelince odana geçsen falan bazı taktikler denesen ...

27 yaşındayım canım artık bağları kopardım doğuma kadar görüşmicem eşim söz verdi ....

Kızlarrrrrrrrr gelişme var meğer bizim adresleri görümcem vermiş eşimin benden önce netten tanıştığı kadına.eşim doğudaykne netten tanışmış kadın evli çocuklu çıkmış demiştimya.kadın ruh hastası resmen başka adresten kız kardeşimle bilgi alalım dedik öğrendik kadın nasıl küfürlü konuşan pis bir kadın bilseniz şok oldum hatta kocasını boşamış çocugu vermiş babasına onunla bununla yatıp kalkıyormuş hatta çekip bizim yaşadığımız şehire gelmiş kocama takmış kafayı kadın ... Nasıl bir ahlaksızlıktır dimi kocasını uyutup çocugu uyutup netten eşimle konusmus eşim bekardı o zaman ama o kadının yaptığı çok ayıp hala da yüzsüz adam evli çocuklu desek de sülük gibi yaa bela olcam başına diyor ..ben daha da muhattap olmıcam zaten girmem o adrese ama şaşırdım arkadaşlar görümcem kaynanamla mı anlaştı da yaptılar bunu amaçları ne anlamadım ama demekki kimseye güven yok artık bittiler benim için bebek olana kadar görüşmeyeceğim eşim de kabul etti zaten ....

yuuuuhhh artık:KK20::KK47: neyse en azından eşin gerçekleri görmüş yapması gerekeni yapmış bence doğuma kadar değil bir ömür mümkün olduğunca görüşme o görüşcekse görüşsün mesafeni hep koru Allah mutluluk huzur versin ailene...

valla sabrın sonu selamet.evlisin artık ağardan al.herşey yoluna girecektir.şimdi o daha baba olduğunun farkında değil.gün geçtikçe bağlarınız kuvvetlenecek.sen sabret.o eski sevgili olayınıda boşver.kocan yanındamı .yanında.sorun yok.illaki bocalar.ama toparlar.ileri gitmesine zin verme yeter.elin üstünde olsun.

teşekkür ederim kızlar çok sağolun ensesindeyim merak etmeyin ama bensiz dışarı çıkmayan biri evcil ondan yana şanslıyım yoksa aklımda şüphe olurdu korkardım vallahi ne zor şeylermiş :KK43: ama bensiz işe gidiyor sadece asosyaldir eşim o yüzden şanslıyım .. onlarla da görüşmem tamam da doğumda gelirler yüzsüzler bomboş çıkar gelirler benim ailem bilezik takcak bebek odasını alacak halbukı memur bizimkiler de ama özeniyorlar ..onların soyadını tasıyacak ama iğrenc insanlar

yazık walla kusura bakma ama acıdım sana.insanın eşi onu koruyan kollayandır.hayat arkadaşı yoldasıdır.ne demek gece sabaha karsı rahatsız etmeler vs.ama bence hata sende sen altan almıssın alıstırmıssın birde komisermiş eşin yazık.sıfır kalorilik erkekmiş desene.senın sımdı yapacagın dişini gösterme madem ağzınla kus tutsan yaranamayacan açıkça eşinle konus gerekırse tehdit et.çünki bi ömür boyu çekilmez senın derdin.kocana ya benım arkamda delikanlı gibi duracak benı savunacak konusacaksın yada ben bebeği aldırır babamın evine gierim de kimse sahipsiz değil elbette babanın evınde yıyecek bı lokma ekmeğin olur.

wallaha kuzum Allah yardımcın olsun.senin adına çok üzüldüm.ama yaşadıkların bana yabancı gelmedi.
benim eşim de çok sessizdir sakindir, görünüşte beni çok sever evet bunu banada hissettirir.Ama gel gelelim bi kaynım var sanki dünyaları o yarattı benden 3 yaş küçük ama ailenin kralı Bütün aile her konuda ona danışır benim nişan ve düğün zamanlarıma kadar kararı kendi verdi ailesi ve eşim de bunu dinledi neymiş sınavlarım var finallerim var, yok işlerim var zamanım yok bekleyin falan neyseee bekledikk.sürekli benimle uğraşır sonra şaka yapıyom yengecim seni cok severim bilirsin der yalannnnnnnn beni sevdiğini anlayacağım tek bir güzel hareket yapmamıştır bana aksine kocamı doldurur arkamdan konuşurr yanımdayken sürekli eksikliklerimi yüzüme vururr.bunun bi kız arkadaşı var görseniz yarım dünya orası benii ilgilendirmez ama o dünya güzelidir herkesten iyidir saygı duymamızı bekler ona hattaaaa ailecek bir yere mesela benim bir akrabama gidilecekse benim aileme ewt yanlış okumadınız kızı telefonla özel davet ettirirrrrrrrr Allahım bana sabır ver aralarında nişan bile yokk öyle bi yüzük takmışlar kendi aralarında ama işte yüz verirsen böyle olur benim ailemde napsın aman tatsızlık çıkmasın diye arar davet eder etmezsen kaynım gelmicek tabi yoksa ben gelmem tavrımıda alırım ona göre haa diyormuş Allahımmm ne büyük kayıp!!! bana göre hayatımdan çıksın yüzünü bile görmesem işte bu bana en büyük hediye ama nerdeeeeee herşeyin içinde .inanın ben ona en başından beri kardeşim gibi davrandım ama kız arkadaşı beni sevmedi bunu doldurdu o da bana karşı iyice kin nefret besledi Ben 5 aylık hamileyim kızım olacak kayınpederime tlfn açıyo yanımda keşke abimin oğlu olaydı yaaa kızımı olcak şimdi üfff ben onu maçlara götürcektimm çok yazık oldu erkek çocuk ne zaman doğaaar Allah bilir yaşlanırız o zamana falan diyor kayınpederde eee Allah verdi napalım diyor ve eşim tüm bunlara ağzını açıpta o benim karım benim çocuğum sen ne diyorsun size ne demiyorrrrrrrr ben yalnızken ona söylendiğim zamanda aynı senin dediğin gibi hiç sesini çıkarmadan uyuyup kalıyor kavgalarımız tek kişilik ben bağırıyom o dinliyor çözüm getirmiyor tartışmıyor ailesi hakkında birtek kötü kelime konuşmuyor.Sessiz kalıyorum çaresiz çünkü eğer kaynımın ağzının payını verecek olursam bu sefer kötü geline çıkacak adım ve eminim çok büyük kavga yaşanacak sonrasını düşünmek istemiyorum bu kaynım kaç görümceye bedel sizce kızlar düşünün HALİNİZE ŞÜKREDİN EĞER EŞİNİZİN AİLESİ SİZİN DEĞERİNİZİ BİLİYORSA.

pelincim ben görümcelerin kötü olduğunu bilirdim de şaştım kaldım.erkek kardeş pek karışmaz hatta kıskançlık arada olmayınca iyi geçinilir falan diye bilirdim seninki mübarek 10 kaynanaya bedel çok ayıp ama ya yaptıkları gerçekten onun başına gelecek var gör bak evlensin o kızla herkes gününü görecek sabret sen sadece... seni her üzdüklerinin bedelini ödetecek o kız ona ve ailesine.. ne demek kız bebek vah vahh öyle şey mi olur yaaa Allah hayırlısını versin kız babaya daha düşkün olur daha hayırlıdır sen takma kafana resmen densizlik onlarınki. güçlü dur canım ben öyle yendim tüm olumsuzlukları dik dur ve sen de mesafe koy hepsine soğuk olmayı dene bakalım sen de ağırdan al kendini yüz verme bakalım biraz ne olacak..kızı görüyor musun nasıl ağırdan satıyor kendini öylesi yaranır ama benim de etrafımda örnekleri var ...ayy ayy ben görüşmüyorum olaylardan sonra çok mutluyummmmmmmmmmmmm

X