Her Nasip Vaktine Esirdir

Amin inşallah. Rabbim kimseyi böyle sınamasın. Ama olunca da dayanma gücü veriyor Allahım..
Bende seni hatırladım canım. Neler yaptınız ?

Canm hic nir sorun da yoktu.sadece bikac ay tedavi gordum.sonra ara verdigim ay normal yolla hamile oldugumu öğrendim.dünyalar benim olmuştu.ama nasip olmadı.hic doyamadım bebegime.gelidi de gidisi de hic beklenmedikti.

İnşallah en hayırlı zamanda hayırlı sağlıklı bir bebeğin olur yine canım. Biliyorum unutmak çok zor zaten unutmuyoruz.. sadece aşlıyor insan .En azından dogal yoldan hamile kaldin hiç bir sorunun yok şükret Allah tekrar nasip eder

valla tüp bebek dışında her türlü ialcıi bitkiyi kürleri yaptık diyebilirim. bu ay soğan kürünü deniyorum

Kendine mi? Biz nohut kuru + proxeed plus + keçiboynuzu özü deniyoruz artık yeni bir tüp bebek tedavisine kadar .. Bende kendime birşeyler hazırlamak istiyorum. Kis vardı 4cm yeni eridi şükür. Nedense bunca sene sonr dogal yolla hamile kalırım diye ümit ediyorum:/

evet kendime. nohut kürü nasıl onu duymadım hiç önceki mesajlarındada yazmışsın. bende kendiliğinden olursa diye umutlandığımdan tüp bebeği istemiyorum hiç, bi sorunda yok. bekledikçede zaman boşa geçi,yo

Bende ilk tüp bebek tedavisi 'nden sonra her türlü kür macun vs denerken hep doğal yolla olacak diye bekledim .. Olmayınca ikinciyi denedik ışte..
Ama şimdi bu nohut kuru okadar kısa zamanda biz3 hiç çıkmayan olumlu sonuçlar verdi.
3ay kullandı eşim sadece ve sonuç şimdi 13.5mil diğer değerler kötü ama onlar içinde bu ay proxeed plus ve keçiboynuzu özü basladik.

Nohut kürü tarifi:
2.5su bardağı klorsuz kaynayan suyun içine 6yemek kaşığı nohut koy. 5 10 dk ağzı açık şekilde kaynat. Sonra altını kapat ağzını kapat ve iliyinca iki bardağa boşalt biri sabah kahvaltıdan önce biri öğle yemeğinden sonra . ama biz sabah aksam yapıyoruz çünkü eşim evde olmuyor öğlen

ne yaptın canım yaa bogazım dugum dugum oldu helede test sonucunu okucunda hıçkırmaya başladım keske sonu iyi bitseydi ,
ama rabbime çok şükür hamile kalmışsın ve halaa yasın cok genç rabbim sabrının sonucunu güzel bir bebekle taçlandırsın ,

sonuçta bir bebek haberi bekledim ama burdan güzel haberler paylaş bizle , sevinç göz yaşları dökelim inşallah ,

rabbim bebek isteyen bu dünyaya gelmiş din dil ırk mezhep hiç ayırt etmezsizin bütün kadınları sevindir yarabbi içlerinde benide ,
herkese saglıklı bebekler nasip et , allahım AMİN

Amin. Vakit ayırıp okuduğun ve yorumladığın için tşk ederim bende.
Allah hepimize anneliği tatdırsın inşallah

Allahım inşallah tez zamanda bize de verir rüyamda görüyorum hep karnım dolu yada elim dolu çok etkileniyorum..Yıprandık ve yorulduk bi umut bize de olur inşallah.......

inşallah rabbim hepimize nasip eder .. her hikaye her hayat birbiirnden acı ve imtihan dolu umaraım bizlerde yaşarız annelik duyusunu..

gözyaşlarıma engel olamadım.. Ne kadar guzel yazmışsın.. Hamileyim yazdığın satırda oyle mutlu oldum ki. Allahim mucizelerin ne cok dedim..20.haftana gelince cok kotu oldum. Keske mutlu sonla bitseydi bu hikaye. Rabbimden umut kesilmez..Insallah en kısa zamanda sağlıkla kucağına alırsın minigini..

Benim de esim azosperm.. Bi umut bekliyoruz. Belki bi gun ben de hamileyim diyebilcem. Kucağıma alabilcem..Rabbim isteyen herkese Hayirli sağlıklı evlatlar nasip etsin..

Allahım inşallah tez zamanda bize de verir rüyamda görüyorum hep karnım dolu yada elim dolu çok etkileniyorum..Yıprandık ve yorulduk bi umut bize de olur inşallah.......

inşallah rabbim hepimize nasip eder .. her hikaye her hayat birbiirnden acı ve imtihan dolu umaraım bizlerde yaşarız annelik duyusunu..

Allah kerim kızlar.. Her hikaye ayrı acı ve zor bir imtihan.. İnşallah bizlerde “anne” olduk deriz en hayırlı zamanda..

Amin canım. Evet asla umudumuzu kesmememiz gerek.
“Tevekkül edene Allah kâfi ..” Tâlak3

Amin canım. Evet asla umudumuzu kesmememiz gerek.
“Tevekkül edene Allah kâfi ..” Tâlak3
Oyle cok şükür.. Canım esinde sperm çıkışı olmadan once yani azo iken hormonlar nasıldı hatırlıyo musun? Bize doktorun biri varikosel ortadan kalkarsa sperm çıkışı olabilir dedi hormonlara bakarak. Ameliyat da oldu esim ama sonuc degismedi. Diger doktor ise bu sonuçlara gore tesede bile bulmak zor dedi. Suan bitkisel bi macun kullanıyo esim. Şifanın nerden gelecegi belli olmaz. Rabbim vesile kilar insallah..

Hatırlamıyorum tatlım nendesem şimdi yalan olmasin.ama bize mikro tese demişlerdi, belki bulunmaz diye de uyarmıştı doktor.
Azo spermle nohut kuru iyi geliyor diye biliyorum bence bi deneyin. En azından eşin ameliyata girmeden kullansın bi araştır istersen.
Eşime de yıllar sonra varioksel dediler. Ama ameliyata sıcak bakmıyorum. En son çare gibi bakıyorum ben:/

Anladim canim tesekkurler yine de :) nohut kurunu 2 sene once ilk ogrendigimizde yapmıştım. Ama gene denemekte fayda var tabi ki.. Bence de ameliyat doktorlar icin para demek.. Ameliyat yapan doktorun umrunda bile degildi. Gercekten girip damari buldu mu supheliyim dogrusu.. Sonuclari daha kotuye gidenler de cok var. Dedigin gibi son care olarak dursun aklinizin bi kosesinde canim.

Kızlar ben yeni uyeyim 3 buçuk yıllık evliyim evlendikten sonra 3 ay anca korunduk eşim başlarda istemedi 3 ay sonunda artik karar verip doktor kapisindaydık ilk önce bi sorun bulunmadı deyip eve gönderdi bekleyin... 1 ay sonra olmadı hormon testi bekleyin... 1 ay sonra herşey normal süt hormonu yüksek. stres vb. Bekleyin.. . Stres yapma ... günler günleri kovaladı aylar böylece gecti eşinim tahlilleri normal denildi özel hastane BiDe 6 aya yakın bi zamanın böyle gecti artik 2 yıl oldu evleneli ve umudum cok yeniydi takı tip fak gidene kadar yeni tahliller yeni sonuçlar örnekler filmler ultrason ve artik eşimde morfoloji bozukluğu tespit edildi bütün umutların tükendi bende bir sorun oluşmadığını adetlerin düzenli hormonlar normal kist yok rahim filmi normal smear normal bekleyin bu sonuca göre kendiliğinden olur denildi ve ben 3 yıllık evliydim zaman gecti ağustos ayında klomen ve çatlaticiı kullandım asilama oldum tutmadı aradaki aylarda 15 gun gunum gecti ben testler yaptim çift cizgi oluştu ama kanda çıkmadı cok farklı zamanlar geçirdim cok ümitlendim ve hayal kırıklığım cok oldu artik ümidim hiç kalmadı size proxeed plus ve proseed jeli sormak istiyorum acaba kullansam bi fayda görür muyuz bu arada 5 aydır doktora hiç gitmedim kızlar kimsem yok konuşacak lütfen yardım edin zor günler geçiriyorum...tesekkurler

Canim bizde hic sperm olmadığı icin denemedik dedigin ilaclari bilemiyorum ki . burda bi kac konuda var morfoloji icin bitkisel seyler kullananlar. Oralara sorabilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…