Her Nasip Vaktine Esirdir

Canım benim hepimiz farkli sorunlarla boğuşuyoruz ama yinede aynı şeye hasret kalıyoruz. Denemekte fayda var belki vesile olur size..

merhaba çok geçmişolsun.başınız sağolsn.inaşşalh bundan sonra herşey gönlünüze göre olur..nohut suyunu nasıl içiyo..?ben çok merak eiyorum

morfoloji bizdede sıfır. prseed boşuna denemeyin. cunku morfolojisi bozuk sperm yumurtayı dölleyemiyor. döllese bile boş gebelikle sonuçlanıyor. tüp bebekle sonuç eld eden var ama az normal yolla bi kaç kişi. şimdi chip diye bişey koyuyorlar tüp bebekte o spermleri ayıklıyormuş galiba aşılamadada var. 4 yıldır bi sonuç elde edemedik. bir doktorum eşime vitamin kullansın dedi ne işe yarayacak dedim tüp bebek yaparsanız bir tane kaliteli sağlıklı sperm yeter o spermi iyi etmek için çalışacaksınız demişti.bize aşılama bile önermemişlerdi. geçmiş olsun inşallah sizin için daha kolay olur hamile kalmak

merhaba çok geçmişolsun.başınız sağolsn.inaşşalh bundan sonra herşey gönlünüze göre olur..nohut suyunu nasıl içiyo..?ben çok merak eiyorum

Sağol canım Rabbim hepimize en hayırlı zamanda sağlıklı bir evlat nasip etsin.
4.aya giriyoruz 6ayı tamamlayıp test yapacagiz tekrar. Bu ay proxeed plus başladı esim bide.

Yarım litre kireçsiz su,
* 6-7 kaşık nohut.

Hazırlanışı ve Uygulanışı:

Yarım litre suda 6-7 kaşık nohutu haşlayın. Sabah akşam 1′er bardak suyundan için. Bu kürü günlük olarak taze hazırlamanız gerekmektedir

Aynen ya bizdede öyle canim 4 yıl olacak asilama denedim macunlar denedim hiçbiri ise yaramıyor isin içinden çıkamıyorum böyle vitamin ler belki... diye proxeed nasıl acaba

Ben bugün incir kürü ne başladım bakalım inşallAh fayda eder eşim için yapılacak bisey yok madem ben yapayim bari biseyler bi umut

teşekkür ederim.bize sayı iyi ama morfoloji ve ileri hareketli az..inşallaah işe yarar...

kızlar eşi ovıtrelle iğne kullanan var mı ? haftada 1 kez olmak kaydıyla 2 ay kullancak eşim. 1 ayın sonunda test verdık ve kalıtelı olanlar bıraz daha artmış. ılk tup bebek denememızı gecen sene yaptık ama olmadı. spermden kaynaklı embrıyoda farklı seyler gelıstı tutmadı. ocak sonu adetıyle nasıp olursa tekrar denıcez. ozamana kadarda esım yaklasık 4 aydır tedavı goruyor olcak. ılk verdıgı sperm testıne göre sayı 4 kat artmıs. ılk 2 ay ılac kullandı sadece.sımdıde hem ılac hem ıgne. Dualarınızı beklıyorum Rabbım hepımızın yardımcısı olsun inşaAllah...

Eşim kullandı. Bide menagon kullanmıştı. Siz hangi doktordasiniz??

teşekkür ederim.bize sayı iyi ama morfoloji ve ileri hareketli az..inşallaah işe yarar...

İnşallah canım. Bizim 1 2milyon çıkan sonuçlar bize ilk defa Bu kadar yüksek rakam gösterdi. En azından bir sonraki tüp bebek tedavisi yaparsak biraz daha sağlıklı emriyolar oluşur..

Faydasini gordunuzmu sonuc nedir. Nova art tup bebek merkezine gidiyoruz oranin urologuna gidiyor esim siz

Biz kaan Aydos da tedavi görmüştük hiç biri bizim işimize yaramadı canım. Inşallah size vesile olur..

ağlayarak okudum... mutlu son bekliyordum ama henüz zamani gelmemis sanirim. böyle hikayelerin sonu mutlu son olur. allah sizinde mutlu sonunuz cok yakindir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…