Her kavgada annenin evine git diyen eş !

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Henüz olay çok yeni. Eve bu akşam geldim ve benimle konuşmadılar diyorum
Anladım da konuyu siz açmazsanız ne konuşacaklar sizinle, benimle konuşmadılar dediğiniz nedir ,hoşgeldin ne var ne yok gibi günlük konuşmalar mı bahsettiğiniz , neden geldin diye sormamaları normal daha önce de defalarca gitmişsiniz çünkü, neyse hakkınızda hayırlısı olur umarım.

Hayır tabii kavga edip gittiğimi anladılar ne oldu dediler böyle böyle kavga ettim beni buraya bırakıp gitti dedim buraya yazdım gibi anlattım işte. Terbiyesiz dediler eşime sadece bu yani başka bir şey yok. Teşekkür ederim

Bak şimdi canım şu içinde bulunduğum halde bu kadar açım varken sana ah etmek istemiyorum. Ben sana bulaşmadan sen işine bak bende öptüm seni
Ah edebilirsin benim kalbim temiz ve rahattır çünkü ağzımdan çıkana dikkat ederim ben seninle alay etmedim istediğin aklı verdim. Konuyu açan sensin yorumları beğenmeyen gene sensin

Ah edebilirsin benim kalbim temiz ve rahattır çünkü ağzımdan çıkana dikkat ederim ben seninle alay etmedim istediğin aklı verdim. Konuyu açan sensin yorumları beğenmeyen gene sensin
Kalbinin ne kadar temiz olduğu bu durumda iken yazdığın alaycı yorumdan belli oluyor

Şimdi bak canım kardeşim hiçbirimizin eşiyle kavga etmeyeceğinin şiddet görmeyeceğinin ya da aldatılmayacağının garantisi yok işte bizler garantisi olmadığını bildiğimiz için kendi ayaklarımız üzerinde durduk duruyoruz. Kötü muâmeleye maruz kaldığımızda hiç kimseden yardım beklemeden kendi yolumuza bakabilmek için kimimiz yıllarca dirsek çürüttü kimimiz 3 saat uykuyla 1 saat uzaklıktaki işine gitti kimimiz gece dikiş dikerek kazandığı parayı biriktirdi kimimiz yıllarca pes etmeden ticaretle uğraştı kimimiz ise daha 4 aylık bebeğini bakıcısına bırakıp işe gitti. Tüm çalişan emek veren kendi değerini bilen kadınlar adına yazıyorum bunu insanca hak ettiği muameleyi görmek için yıllarca canını dişine takan kadınlar o senin dediğin kötü şeylere maruz kaldıklarında Allah'a bin şükür avukat tutup aslanlar gibi boşanabilirler. Sen sanki bugün ilk defa eşin sana kötü davranmış gibi konuşuyorsun bu kişi ilk sana uzun zamandır böyle davranıyor ve sen buna rağmen halen hamilelik için bu adamla aynı yatağa giriyorsun üstelik sana yapılan yorumlara kaba sana yanıtlar vererek eşinden pek de bir farkın olmadığını kanıtlıyorsun burda kimse seni tanımaz etmez kimsenin kişisel bir düşmanlığı da olamaz zaten o yüzden demem o ki aslında cevabını çok iyi bildiğin soruları sormayı bırak. Canını yakana saldır bence bizlere değil.

Pardon ama okumadığımı, mesleğimin olmadığını veya pes etmeden uğraşmadığımı nerden biliyorsunuz? Bir insanı tanımadan etmeden hakkında böylesine yorumlar yapıp aşağılamak ne kadar doğru ? Sence eğitimi olan biri karşısındakini aşağılar mı ? Karşındaki insan acı çekerken sen ve senin gibilerin burda dalga geçip gülmesi hangi vicdana sığıyor ? Allah’a havale ediyorum hepinizi. Kimse yaşattığını yasamadan ölmez

Benim yazdıklarımdan bunu mu çıkardınız sahiden? Bizim sizin hakkınızda bildiklerimiz sizin yazdıklarınız kadar yani şuanda mevcut konu ve öncesindeki devamlı hamilelik konuları eldeki veriler bu şekilde :) kimse sizi aşağışamıyor aksine sizin kendinizi daha fazla aşağılatmamanız için yorum yazıyor. Sanki sizi her kavgada kapıya koyan benmişim gibi gecenin son bedduası da bana geldi e yani buna gülerim artık bir

Babam sert demişiniz tepkisi nasıl oldu peki. Umarım bu adamdan kurtulursunuz aşşah yardımcınız olsun aileniz destek ise hiç uzatmayın ilk de değilsiniz son da olmayacaksınız üzülmeyin

Daha önce de gelip gittiyseniz ciddiye almamışlardır belki

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…