- 13 Nisan 2018
- 3.128
- 10.546
- 208
- Konu Sahibi 1impossiblelove
-
Gun gelir devran döner canim. Denize gittigine gore gelebilirdi. Hic yoktan bir gecmis olsuna ugrardi. Neyse ya.Yeni bebegi oldu
Gelemez kendisi
Bende hic teklif etmedim bu yuzden
Bilmiyorum denize gittiklerine gore
Kafama da takmak istemiyorum acikcasi
Herkes kendine insan
Benim icin su saatten sonra sokaktan gecen bi insandan hicbir sekilde farki yok.Allah size de eşinize de acil şifalar versin. Hayırlısıyla sağlıklıca bebeğinizi kucağınıza alırsınız inşallah. Annenize diyecek laf bulamıyorum. Yani var da buraya yazılmaz. Ruh haliniz kötüdür ki çok normal. Anneniz sonuçta kestirip atın diyemem aslında demek isterim ama diyemem. Yapacağınız şey bir daha ondan medet ummamak. İlişkileri en kısa seviyede tutmak. Size yaptığı şey en hafif tabiriyle vicdansizlik örneği ablaniza da çok laf sayardım ama yani işte... En azından kayınvalideniz size yardımcı olmuş bu vesileyle aranız düzelir inşallah.
eşine ayrı sana ayrı çok üzüldüm. bize burdan konuşmak kolay ama yaşadıklarını tahmin bile edemiyorum. annen babana diyecek söz yok, bundan sonra görüşmesen senin için daha iyi belki, çünkü görüştukçe bu zor günlerin ve onların yanında olmayışı aklına gelecek.Ozur diledesede bir mantigi yokki artik benim icin.
Ben hastanede milleti gordukce daha cok coktum o halde.
Bakiyorum annesi eliyle kizina yemek yediriyor ben wc ye gidiyorum pijamami indirmem on dakika mi aliyor.
Elimi kolumu sislikten hareket ettirip karnimi doyuramadim.
Suyum bitti su aldiracagim kantinden kantine giden refekatciya rica ediyorum
Yemin ederim ben utandim
Burali degilim kimsem yom o yuzden yanimda diye bahaneler uydurdum millete refakatcimi sorduklarinda
Beni gecsin yurume mesafesi 5 dakija belki var yok
Esim kalkip yemek yapamaz bir corbada mi yapamadiniz adama
Kendime ayri uzuldum esime ayri uzuldum
O psikolojiyle uc gun gecmek bilmedi
Benim icin su saatten sonra sokaktan gecen bi insandan hicbir sekilde farki yok.
Surda dogumuma iki iki bucuk ayim kaldi
Diger kadinlar dogum korkysu vs yasarken ben dogum aninda napicam / dogum sonrasinda napicam diye dusunuyorum.
Isterdim ki bu kadar sikintinin icinde rahat gecen bir hamileligim olsun
Kizimi alacagim kucagima insallah bir heyecan duyayim, yok olmuyor.
Yuhh ya bu nasıl anne ya...annesin srn anne nasıl ecladinın zor aninda yanında olmazsın..bir daha yüzüne bakilacak kadin degil..Iyi gunler kizlar
Biraz uzun olacak hakkinizi helal edin.
Zor zamanlardan geciyorum. Erken dogum riski ve bobrek buyumesiyle 3 gun hastanede yattim bugun taburcu edildim. Bu zaman zarfinda yanimda bana refakat edecek kimsem yoktu. Surekli ilac serum antibiyotik yedim kollarim sisti tas gibi oldu, kendi kendime wc ihtiyacimi gormeye calistim o elim kolumla Ic camasirimi 10 dakika da indirdim resmen. Annemi ariyorum hastayim vs nazlaniyor, en azindan bir saat dur dedim yanimda. Psikolojik olarak bittim o ortamda. Bakiyorum herkesin annesi kardesi ablasi vs yaninda. Annem daha 41 yasinda. Neyse nazlandi surekli tamam dedim ben basimin caresine bakarim.
Ziyaret saati geliyor yine kimsem yok. Bilenler bilir esimde kaza gecirdi adam gelemiyor.
Onu o durumda o halde biraktigima mi uzuleyim kendi duruma mi bilemedim.
Ikinci gun esim zorda olsa kalkip gelmis.
Ilk defa onu aglarken gordum.
Bende basladim sarilip aglamaya .
Kayinvalidemle hic gecinemezdim o kadin bile kalkip hastanelere kadar geldi beklemek istedi ameliyatli oldugu icin gonderdim geri
El diye nitelendirdigim, her gun dalastigim insan dahi taburcu oldum geldi yemegimi corbami yapti, yatagimi acti, temizligimi yapti benim annem bir gun olsun benim yanimda bir saat durmadi.
Icim ona karsi o kadar bos, o kadar duru ki anlatamam.
Hastaneden ciktim ne aradi ne sordu ne geldi.
Bugun ogreniyorum ki ablamlarla denize gitmis.
Dun bana bir saatte olsa gelip duramam agrim var diyen insan instagramda boy boy fotograf paylasiyor.
Babam ariyor seni cikarttiklarina gore sen iyilesmissin gelmemize gerek yok degil mi diyip kapatiyor .
O kadar kirginim ki.
Belki birdaha hic bir sekilde annem diye sarilip yuzune bile gulemem diye dusunuyorum.
Beni en zor zamanlarimda bu sekilde birakan ve insanlara sozde her saat yanimda oldugunu belirten kadinin sadece lafta anne oldugunu anladim bugun.
Tavrim ne olmali diye sormuyorum cunku nefrette etsem tavir koyacagim insana bir sekilde deger veriyorumdur.
Ona onu bile veremiyorum.
Uzun tuttum ama paylasmaya ihtiyacim vardi
Icime ata ata kendimi yataklara dusurdum cunku artik.
Ayni durumdayim bobrek buyumesi yasiyorum okadar cok agrili ki Allah yardimciniz olsun annenize hakkinda hic yorum yapmicam sadece cok gecmis olsun Rabbim sifa versin ki kimseye muhtac olma..Iyi gunler kizlar
Zor zamanlardan geciyorum. Erken dogum riski ve bobrek buyumesiyle 3 gun hastanede yattim bugun taburcu edildim. Bu zaman zarfinda yanimda bana refakat edecek kimsem yoktu. Surekli ilac serum antibiyotik yedim kollarim sisti tas gibi oldu, kendi kendime wc ihtiyacimi gormeye calistim o elim kolumla Ic camasirimi 10 dakika da indirdim resmen. Annemi ariyorum hastayim vs nazlaniyor, en azindan bir saat dur dedim yanimda. Psikolojik olarak bittim o ortamda. Bakiyorum herkesin annesi kardesi ablasi vs yaninda. Annem daha 41 yasinda. Neyse nazlandi surekli tamam dedim ben basimin caresine bakarim.
Ziyaret saati geliyor yine kimsem yok. Bilenler bilir esimde kaza gecirdi adam gelemiyor.
Kayinvalidemle hic gecinemezdim o kadin bile kalkip hastanelere kadar geldi beklemek istedi ameliyatli oldugu icin gonderdim geri
El diye nitelendirdigim, her gun dalastigim insan dahi taburcu oldum geldi yemegimi corbami yapti, yatagimi acti, temizligimi yapti benim annem bir gun olsun benim yanimda bir saat durmadi.
Dun bana bir saatte olsa gelip duramam agrim var diyen insan instagramda boy boy fotograf paylasiyor.
Babam ariyor seni cikarttiklarina gore sen iyilesmissin gelmemize gerek yok degil mi diyip kapatiyor .
O kadar kirginim ki.
Belki birdaha hic bir sekilde annem diye sarilip yuzune bile gulemem diye dusunuyorum.
Beni en zor zamanlarimda bu sekilde birakan ve insanlara sozde her saat yanimda oldugunu belirten kadinin sadece lafta anne oldugunu anladim bugun.
Tavrim ne olmali diye sormuyorum cunku nefrette etsem tavir koyacagim insana bir sekilde deger veriyorumdur.
Neden boyle olduk.. Sanırım herkes kendıne kıymetli.. Adı da bencillik!zor zamanlarımızda yanımızda olmayan insanlar iyi zamanlarımızda da gölge etmese keşke, anne bile olsa..
ben de bugün ağladım öğle arasında, kim duydu kim gördü Allahtan başka.. hepimiz yalnızız bence.
Esine ve ailesine 4 elle saril. Illa ki kendi ailemiz esimizin ailesinden daha iyi olacaklar diye birsey yok..Iyi gunler kizlar
O kadar kirginim ki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?