Her insan anne olmaya layik midir?

Benim icin su saatten sonra sokaktan gecen bi insandan hicbir sekilde farki yok.
Surda dogumuma iki iki bucuk ayim kaldi
Diger kadinlar dogum korkysu vs yasarken ben dogum aninda napicam / dogum sonrasinda napicam diye dusunuyorum.
Isterdim ki bu kadar sikintinin icinde rahat gecen bir hamileligim olsun
Kizimi alacagim kucagima insallah bir heyecan duyayim, yok olmuyor.

Denize gitmis konussaniz da degisegecegini zannetmiyorum ama istiyorsaniz yapin.

Bu arada anne olmak aile kurmak ve bazi meslekler icin test olsa da bazilari olmasalar.

Ama herkes hak ettiginden sahip olmuyor yoksa ne kimseler neleri hak etmiyor da iste...

eşine ayrı sana ayrı çok üzüldüm. bize burdan konuşmak kolay ama yaşadıklarını tahmin bile edemiyorum. annen babana diyecek söz yok, bundan sonra görüşmesen senin için daha iyi belki, çünkü görüştukçe bu zor günlerin ve onların yanında olmayışı aklına gelecek.
inşallah daha iyisindir bebiş de ıyidir. Yaşadıkların çok zor ancak herşeyde bir hayır vardır. güzel günler de gelecek, bebeğin için eşin için güçlü olmaya devam et

hangi ildesin bilmiyorum ama ıstanbuldaysan sana yardımcı olmak,yanında olmak isterim.
benımde bir kızım var ve o dogum dönemi birinin varlıgı sana güç verir bilirirm..
özelden yazabilirsin sana bir faydam dokunursa..

Yuhh ya bu nasıl anne ya...annesin srn anne nasıl ecladinın zor aninda yanında olmazsın..bir daha yüzüne bakilacak kadin degil..

Ayni durumdayim bobrek buyumesi yasiyorum okadar cok agrili ki Allah yardimciniz olsun annenize hakkinda hic yorum yapmicam sadece cok gecmis olsun Rabbim sifa versin ki kimseye muhtac olma..

Çok geçmiş olsun hem size hem eşinize. İnşallah en yakın zamanda ferah günlere kavuşursunuz. Başta anneniz olmak üzere kendi ailenize de Allah biraz merhamet vicdan versin inşallah. Ben olsam kv’mi el üstünde tutardım sizin şartlarınızda gerçek içtenliği onlardan görmüşsünüz çünkü.

Allahım size ve eşinize acil şifalar versin inşallah.bende sizi çok iyi anlayanlar grubundayım.ne diyelim Allah hidayete erdirsin.çok şey varda söylenecek...tekrar çok geçmiş olsun.Allah yar ve yardımcınız olsun.

Bir arkadaşım var 35 yaşında meme kanseriydi 2 tane küçük çoçuğu vardı radyoterapi kemoterapi aldı ameliyat oldu ve annesi ameliyat olduğu gece yanında kalmıştı bütün gece söylenmiş arkadaşımda ben burda canımla uğraşıyorum sen ne derdindesin diye kovdu annesini kemoterapi aldığı sıradada çok kötüydü ne annesi ne kv yardım etmedi malesef böyle anneler var keşke hak etmeyen sorumluğunu alamayanlar anne olmasa

Anaçlık bambaşka bir şey , çocuğu olmayan insanlar bile anaç olabiliyorken anne olan insanlar anaç olmayabiliyor.Çok üzücü yaşadıklarınız.Ben olsam görüşmezdim , anne atsan atılmaz satsan satılmaz değil.O seni doğurdu , büyüttü edebiyatından da nefret ederim.Anneniz maalesef kocişçi tayfadan.Boşverin , en azından eşiniz yanınızda...

Esine ve ailesine 4 elle saril. Illa ki kendi ailemiz esimizin ailesinden daha iyi olacaklar diye birsey yok..

Değişmeyecek yahut anlamayacak da olsa yüzüne söyleyin. Bağırıp çağırın. Sonra terk edin ortamı.
İçinize atmaktan bin kat iyidir. Bir nebze rahatlarsınız.
Yazık deyip geçin artık, eşinizle çocuğunuzla çok mutlu olursunuz umarım.

Bazı kadınlar asla anne olmamalı. Keşke bunun bi testi bisey olsa da anne olamayacakların doğurganlığı falan alınsa elinden. Sizi çok iyi anlıyorum zira doğduğum günden beri annemin neden anne olduğunu sorgulamaktayım. Boşverin size verebilceğim tek tavsiye bu. Siz de o zor güne düstüğünde gitmeyin yanına. Kayınvalıdenizin bile vicdanı sızlamış gelmiş. Bazı anneler gerçekten elden daha beter.

bence hayatından çıkarma sonuçta anne yani öyle sildim demeyle silinmez ki ama mesafeli dur tabi kimin ne olduğunu görmüş oldun böylece.siz orada acı çekerken ablanız anneniz nasıl denize gitmiş anlamadım.insan bir yardıma gelir o kadarda arayıp rica etmişsiniz.

Canım ya çok geçmiş olsun, çok üzüldüm. Allah bir daha göstermesin. Annen çok kötü bir anneymiş maalesef.
Ama boşver. Böyle böyle insan güçlü olmayı öğreniyor. Sen de tavrını ona göre yaparsın. Ama ben olsam direk arar söylerim.
Sen daha da üzülme ki bebeğin etkilenmesin. Allah sağlıkla kucağına almanı nasip etsin.

Sizde iyileştikten sonra kaynanıza annenizden fazla önem verin... Çünkü içinde merhamet olan insanlar bambaşkadır... Anlaşılan o ki kayınvalidenizde ne olursa olsun meehamerli bir insan. Allah tan annesi baksın deyip bir kenara geçmemiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…