- 2 Şubat 2015
- 14.625
- 62.312
- 598
- Konu Sahibi 1impossiblelove
-
Esimde yakin zamanda kazada bir bacagini kaybetti.
Hadi bana gelmiyorsun o cocuk o durumda birsey yapip yiyemez
Aramiz bes dakika var yok
Hic mi bir tencere cirba pismedi evinde bir tabakta o cocuga gotureyim demedin
Gerci kendi evladini dusunmeyen benim kocami mi dusunur
El diye nitelendiriyoruz isteKayınvalidenizin kıymetini bilin bundan sonra maalesef herkes doğuruyor ama çok az kişi anne olabiliyor.
Size, eşinize Allah bir an önce acil şifalar versin tez zamanda geçip gitsin bu günleriniz
Yeni bebegi olduAblaniz da yakin o zaman onun problemi ne ?
Allaha cok sukur iyiyim evde ustirahet ediyorumDurumunuza çok üzüldüm şimdi iyi misiniz?o kadar iyi anladım ki sizi.Keşke bizim de yapabileceğimiz bişey olsa.
Evet düşününce insan hayatının aşkına bile el diyor ama kötü günlerde belli oluyor insanlar..El diye nitelendiriyoruz iste
Bana durmadan laf sokan kadin bile geldi ayagi beli ameliyatla kac yasinda isimi gucumu yapti
Yanimda duramasada bi yardimim dokunsun dedi benim annem yuzmelere gitti
Allah razi olsun
Ozur diledesede bir mantigi yokki artik benim icin.Diyecek bir şey bulamıyorum gerçekten.
Düşünüyorum, eşim bu durumda, ben hamile hastanede yatıyorum.
Annem denize gidiyor, 5 dakika mesafeden gelmiyor.
Yani daha anne diyecek bir şey kalmamış ki ortada?
İnsan evladı için canını verir, 1 kase çorba, 1 saatini veremiyor.
Bence uzunca bir mesaj yazın gönderin. Ve kapınıza özürlerle gelene kadar konuşmayın. Gelmezlerse de hayatınızdan çıkarın...
Bir kadin durup durupp ben hep evde dogurdum diyorsaGeçmiş olsun. Anneniz "nasıl anne olunmaz"ın canlı örneği gibi. İnsan bırakın hastanede yatmasını, evde grip olup yatsa koşmaz mı çocuğu için? Nasıl bir duygusuzluk, katılaşmışlık. Ben annemi 16 yaşımda kaybettim. Onun şefkatine, ilgisine en çok ihtiyacım olduğu zamanlarda, yokluğunun nasıl koyduğunu tarif edemem. Ama en azından sevgi dolu bir annem vardı bir zamanlar. Size ne desem bilemedim. Varken yok gibi davranması ne acı. Umarım eşinizle çok mutlusunuzdur. En azından bu sevgi yoksunu anne ve babanın karşılığı olarak hayat size harika bir eş vermiştir. Ve bir annenin nasıl olmaması gerektiğini bildiğiniz için bence çok güzel de bir anne olursunuz. Bu bebek milleti mucize gibi, öyle büyük boşluklara, yaralara iyi geliyor ki anlatamam. 2,5 yaşında kızım var, oradan biliyorum. Aileyi geride bırakmak zor ama sizin yapacağınız en sağlıklı şey bu olur sanki. Kendi hayatınıza ve bebeğinize, sizi ne ya da kim mutlu ediyorsa oraya odaklanın. Ve evet, keşke herkes anne baba olmasa. Verebilecekleri en kolay şey sevgi, onu da veremeyeceklerse ne diye doğuruyorlar di mi?
Malesef canimanlayamıyorum,eşin ağır bir kaza geçirmiş,sen günlerce hastanede kalmışsın..annen 5 dakikalık mesafede..
hiç mi demıyor bunlar ne halde diye?
kapı komşun olsa bi hal hatır sorar ilgilenirsin..
seninle ve ya eşinle yaşadıgı bir husumet veya senin ablanla yaşadıgın bir olay oldumu?taraf seçmiş gibi davranıyor şuanda bana göre..
peki sen annenle konuşup ben bu haldeyim gel dediğinde agrım var gelemem dedi öyle mi?
sonrasında demedin mi bişey.peki deyip telefonu mu kapattınız.
hakkaten anlayamıyorum..
altında yatan bir sebep bulmaya çalışıyorum ama yok yani,yok.
Malesef canim
Ben kendimi bildim bileli benim annem bana soguktu.
Esimin zaman zaman bu kadinin annen olduguna inanmiyorum demesine cok maruz kaldim cunku.
Hakliydida.
Icinde bana karsi asamadigi bir husumeti var kendince . Ablama kardesime tarafsiz, bana hep yargici.
Babamda o sekilde.
Yani benim elimde bir belgem yok bunlar benim annem babam olamaz demek icin.
Iste bir ramazanda hamileyim diye esimi vs surekli yemege cagirdi
Bende sandim ki beni dusunuyor yemek yapmasin
Nerde, her gittiginde esim yok faturam geldi yok tupum bitti diye para iatiyormus ustu kapali
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?