Her insan anne olmaya layik midir?

ayagım kesildi annem bir misafir gibi geldi gitti. ben evde tek kaldım o halde. yemek yoktu yiyeceğim eşim iş arasında getirip geri dönüyordu. annemde arayıp bak kocan getirio beni napıcan diyordu

Anneniz her zaman böylemiydi ?Yoksa daha öncesinde tatsız birşeyler mi yaşanmıştı ?
Annem kendine musluman bir kadindi her zaman.
Babam icin olur, kirk ogun sopa yer hakaret yer ama onu birakip iki metre uzaga gidemez.
Bana karsi hep soguk bir kadindi
Ben kendimi uzmemek adina belkide hep kendimi avuttum bu yonlerini hep goz ardi ettim sadece

Allah merhamet versin annenin kalbine.insan kendi cocuguna acimiyosa dusunmuyosa nr denirki ona.yazik.gercekten.insan ele bile yapmaz bunu.

ayagım kesildi annem bir misafir gibi geldi gitti. ben evde tek kaldım o halde. yemek yoktu yiyeceğim eşim iş arasında getirip geri dönüyordu. annemde arayıp bak kocan getirio beni napıcan diyordu
Esimde yakin zamanda kazada bir bacagini kaybetti.
Hadi bana gelmiyorsun o cocuk o durumda birsey yapip yiyemez
Aramiz bes dakika var yok
Hic mi bir tencere cirba pismedi evinde bir tabakta o cocuga gotureyim demedin
Gerci kendi evladini dusunmeyen benim kocami mi dusunur

Hep söylemişimdir ANA var ANNECİK var.
Senin annen sonunu hiç düşünmüyor olmalı.
Onun sağlığı hep yerinde olmayacak .
Senin Anne dediğine biz gölge diyoruz.
Boş ver gölge etmesin ,başka ihsan bekleme

Yani sunu okudum da evet herkes anne olamaz pes komsu olsa corba yapar..

peki hak edecek ne yaptiniz sorun mu oldu evlilik ya da darginlik mi var bi sebebi var mi yoksa anneniz bencil mi hep cok gencmis genc kiz gibidir o yasta..Dusunuyorum da kizima hastanedeyse iki elim kanda olsa giderim ..
Benden yeri gelir para isterdi surekli borcum harcim var deyip
Kendide calisiyor bu arada
Bir kac kez verdim sonrasinda esim trafik kazasi gecrdi bizim maddi olarak durum dusunce benden elini ayagini cekti acikcasi
Evet hep soguktu ama sirf benden maddi kazanci var diye yalanda olsa yuzume gulerdi
Baktim simdi eline gecen birsey yok olmasada olur kafasinda

Ben anne ve dediginiz gibi annecik sifatinin gercekciligini bugunlerde tatmis oldum malesef cok haklisiniz

Soylesemde anlayacagini veya empati yapacagini sanmiyorum.
Bir saat dur dedim yanimda millet hasta cocugunu kuvezde orda burda aylarca bekliyor
Bir saat gelip durmamis, hini merak etmemis kadina birsey anlatilmaz bence

o zaman bi daha bişey isteyip boşa kendinizi yormayın.

Düsunme de arama da farz et ki annen öldü kendi basinin caresine bak bu gunler gecer gider refaha cikarsin insallah..Allah evladina kavustursun saglicakla..

Rabbim öncelikle bebeginizi saglikla kucaga almayi nasip etsin ve cok gecmis olsun. Esinize de ayrica cok gecmis olsun.Okurken size resmen sarilmak istedim. O kadar size ve esinize canim acidi. En azindan esinizin annesi gelip sahip cikmak istemis. Aile aslinda böyle birsey. Ne kadar da insam birbirini yese zor günde gelir. Annenize söyleyecek söz bulamiyorum. Yani insan komsusuna bile bir yemek yapip götürür. Bilemiyorum. Babanizda ayri garip. Allaha yakin size uzak olsunlar böyle davranmaya devam edeceklerse..inanilir gibi degil

Offf cok cok fena ya.... Ben olsam icimi bosaltirdin pat pat soylerdim bir daha da gorusmezdim uzun bir sure...

Allah razi olsun ama malesef uzaguz
Duzcedeyim ben
Ama o guzel kalbinizden opuyorum sizi
Manevi olarak bitik durumdayim
Duanizi eksik etmeyin ustumuzden yeter
Allah sizden razı olsun. İnşallah sağlıkla alırsın evladını kucağına. Annenden yüzün gülmemiş, evladından güler inşallah. Dualarımda olacaksınız.

Çok üzüldüm. Kesinlikle görüşmeyin bir süre en azından. Anneniz sonuçta istediğiniz kadar kızın vazgeçemezsiniz. Bir süre görüşmeyin ve bu yaptığını fırsatınız olduğunda aynı buraya anlattığınız gibi ve o duyguyu bize geçirdiğiniz gibi annenizinde hissetmesini sağlayacak bir konuşma yapın. Daha önceden aranızda bir problem olduysa belki ( Annem her ağlayışında eşi ile tartışmasında ablamın yanına koşardı keza bende öyle. Sonrasında büyük nankörlük gördük ve artık hiç bir sıkıntısında yardımcı olmuyoruz. ) o yüzden artık karışmıyordur hiç bir şeyinize.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…