selam arkadaslar dun kaynımla kavga ettım bakın haklımıyım haksız mıyım......
kaynım bana burnumdan estetık olcam dedı(kendısı sözde dınıne cok bağlı biri)
bende gulerek cevap verdım günah falan dedım
oda guldu erkeklere gunahdeıl dedı
sakalaşıyoruz yanı
bende o zzaman bende dizimden amelıyat olcak kucukken kırılmıstı seklını begenmıorum dedım
güldükk
buraya kadar bişey yok
kalktı arkamdan 'Allah kötü niyetli insanlardan korusun' dedi
bende dedımkı sakalastık gulduk nıe kalkıp böle bişi söylüosun dedim iyice sınırlendım
buda kalkmış bana cevap verıo yok öle yok böle dedli etti bende bende zaten senle samımı olnada kabahat dedım kalktım odadan gıttım
odama geldım kaynanam geldı
ki burdan sonrası felaket
bana dio ki o sana bişey demedı dedı bende anne ben salak deılım dedım bundan sonra susturamazsınız benı dedım yeter ben ona yeterınce tavız verdım artık vermem dedim.
bu basladı e sana bu evde ne yapıorlarkı dıo bıde ne yapmıosunuz kı Alla Allah
ondan sonrada bak dio başka kayınlar neler yapıo sen bulmussun bunuosun falan fılan ben tabı dınledım sonra dedımkı benım kocam bıle bana bagıramıo o kim oluo ki bana bağırıo dedım böle böle bayağı bi tartıstık sonra gıttı gece esım geldı anlattım iyi demişsin dedi bende konusacam dedı
ama eşimin en kotu yonu bana hak verır arkamda durur ben konusur hallederım der ama hiç konusmazda halletmezde offf offfff neyse kaynımdaaaannnn neeeffrrreettt eeediiiooorrruuummmmm....ssaaygggııııssssııızzzz .......................(daha başka neler yaptı bana yerı gerınce anlatırım)