Her gün makyaj yapmak

Ben dışarı çıktığım zamanlar ki bu okul oluyo pudra kesin sürüyorum. Yani haftanın 3-4 günü kesin pudra, allık oluyor yüzümde.
Onun dışında eve gelir gelmez yüzümü makyaj temizleme ürünüyle siler üstüne defne sabunuyla yıkar üstüne temizleyici tonikle yine geçerim.

Temizleyici, sıkılaştırıcı özelliği olan bi'ürün mutlaka kullanın derim. Ben iki tur sabunla yıkamama rağmen o ciltten ne biçim kir çıkıyor Ben cilt doktoruma da sormuştum gözenek vs.için o da makyaj yapmadan çıkmam diyorsan temizliğine önem vermen gerekiyor ki cildin sağlıklı kalsın, gözenekler içinde peeling ürünlerini kullan onlar korur. Özel hastanelerde zaten piyasadaki peeling ürünleriyle bakım yapıyolar vs.demişti

gozalti kapaticilari en zararli olanlar maalesef(( ki surme islemi sirasinda erken kirisiklik ihtimalini de arttiriisiniz...

fondöten dışında diğer makyaj malzemelerini kullanıyorum ve eve gelir gelmez temizlerim. temizlediğiniz sürece çok büyük sorun teşkil edeceğini düşünmüyorum (fondöteni dahil etmiyorum buna).cildim bozulacak diye makyajdan vazgeçemem sanırım. bu benim hobim gibi bir şey, kendimi daha iyi hissediyorum.

hem cildim bozulursa da....
makyajla kapatırım

göz kalemiyle eyelineer
rimel
ruj veya parlatıcı
günlük makyajımın olmazsa olmazı
özel günlerde bunlara allık ve pudrayı da eklerim
zaten pudra fondöten kadar yogun değil uçuyo
bikaç saat kalır yüzümde zaten
eve geldiğimde hemen derinlemesine temizlik ve nemlendirici
işte bu kadar

makyaj uygulama tekniklerini bilen, cilt tipine ve rengine göre kaliteli ürünler seçen bir kadın, isterse yüzüne 5 kat fondoten sürsün, çirkin gözükmez, anlaşılmaz bile. makyajın amacı zaten bakımlı, doğal ve kaliteli gözükmektir. doğru makyajla da kimse çirkinleşmez.

ben her sabah 6'da başlıyorum makyajımı yapmaya, ve hiç bir ürün atlamam. her gün fondoten, makyaj bazı, kapatıcı, allık uygularım. dışarıdan bakılınca da hiç belli olmaz bir çok ürün kullandığım, aksine daha aydınlık ve doğal gözükürüm.

son 4 senedir bu şekilde, cildime bir yan etkisini görmedim. muhtemelen nedeni de makyajı yapma süremin 3 4 katı kadar süreyi geceleri cildime bakım ve temizlik için ayırmam. bunu da herkesin yapması lazım zaten, sırf makyaj yapanların değil.

Ben çalıştığım dönem hergün göz kalemi ve allık kullanırdım, bazende rimel.
Çok nadir olarakta ruj
Şimdi çalışmıyorum.
Göz kalemini yine hemen her gün kullanıyorum arada allık ve rimel.

Evlendiğim gün hariç fondoten,kapatıcı,pudra hiç kullanmadım.Buna rağmen cildimdeki gözenekler açıldı.Şimdi kendi çapımda bakım uygulamaya çalışıyorum.

hergün fondöten ve pudra kullanman gerekmiyor zaten, cildinin nefes almasını engeller. hafif allık kullanabilrsin mesela dip liner ve rimel bir de. Abartı makyajdan yana değilim.

Çalışan bir bayan olmama rağmen her gün makyaj yapmıyorum, çünkü her malzemeyi emen bir cildim var, bir çok ürün denedim hem makyaj hem de temizleme ürünü olarak. Sağlıklı bir sonuç alamadım, şöyle örnekleyeyim en basit bir far sürsem iki saat sonra yok olmuş gibi duruyor ama bir temizleme mendili falan sürünce cildim boyayı kusuyor resmen, o yüzden fazla makyaj yapmıyorum

Temizleme konusunda en iyi markaların bile çok faydalı olmadığını test ederek öğrendim, beyaz sabun mucizesini keşfedenlerdenim, makyaj yaptığımda temizlemek için önce göz makyajımı temizleme sütüyle silip, ardından dove sabunla yüzümü sıkı sıkı sabunluyorum ve sonrasında gül suyu sürüyorum. Günde bir paket sigara içiyorum ve bunun cildimde zamanla deformasyon yaratacağının bilincindeyim ancak gül suyunun bu deformasyonu geciktirmede ve cilt bakımında çok faydalı olduğunu anladım. Şu anda cildimde herhangi bir pürüz,sivilce ya da problem yok, 36 yaşındayım.

Bir de tabi ailemdeki hastalık hikayelerinden hastanelerde çok vakit geçirdim, ne kadar az kimyasal o kadar sağlık =) en iyi markalar bile kanserojen maddeler kullanıyorlar bunu kabul etmek lazım, uzun vadede bir sürü etkisi var. Hoş bunu söylerken neden sigara içiyorsun diyeceksiniz onu da bir gün bırakmayı hayal ediyorum =)) Önerilecek ürün olarak tek tavsiyem kaliteli bir gülsuyu =)

bence artık insanlar naturel makyaja yöneldi yakışan da o zaten. varla yok arasında...eskisi gibi mavi farlar kırmızı rujlar pembe allıklar gibi badana dönemi bitti.
ürünler de kaliteli.
az fondoten ki cildine göre kullanasan da olur.. biraz allık ve ruj rimel tamamdır bence..
gün sonunda iyice temizlersen sorun olmaz. bakımını da yaparsın ara ara.

Çalışan biriyim, ne rimel ne kalem ne fondoten ne de pudra... Sıfır makyaj :) 1 sene önce kadar kullanıyordum rimel ve göz kalemi, göz muayenesine gitmiştim doktor demişti ki göz kapaklarının dipleri kalem kalıntılarıyla dolmuş... :26: Kirpiklerim falan dökülmeye başlamıştı, artık kullanmıyorum.

Pudra ve fondoteni sadece özel gece gezmelerinde falan kullanırım, gündüz asla kullanmam, far ve kapatıcıyı da yine gece gezmelerinde ya da özel günlerde kullanırım, pırıltılı farı asla gündüz sürmem, kalem, rimel, allık üçlüsü olmadan kapıya bile çıkmam

Çalışan bi bayanım ve bende hergün mutlaka makyaj yaparım. Bi süre önce bu konuya bende takıldım ve aynen senin gbi cildime acıdım. Normalde hergün fondeten sürerdim ama yaklaşık 6-7 aydır hiç fondötensiz makyaj yapıyorum, özel günler hariç. Dipliner,rimel vazgeçilmezim ve allıkta. Doğal tonlarda farda sürerim arada birde rujumu tazelerim. Tamamen cildi kaplamadıktan sonra içim daha rahat şuan. Akşam eve gittiğimdede uzun süredir kullandığım amway bal özlü sabunuyla yıkarım, sabah akşam. Temizleyici kullanırım haftada 2 kez falanda peeling yaparım. Az makyaj yapıyor sayılmam ama allık vs uçan şeyler zaten, birde düzenli temizlediğim için artık içim rahat.

maalesef nerdyse hergün makyaj yapıyorum..
pudra allık far rimel göz kalemi ve ruj..

insanlarla ic ice olduğum bir yerde calısıyorum..
eve geldiğim gibi makyajımı cıkartıyorum ve hafta sonu asla yapmıyorum

göz altlarıma kapatıcı ve rimel kullanırım bazende eyeliner , fondoten ve pudra asla kullanmam nişanımda bile az sürdürmüştüm ben güzelim zaten ne gerek var onlara sende kullanma yazık etme cildine bırak sivilcen leken varsa kapatmaya uğraşma güzelsen öylede güzelsindir

Herkese merhaba öncelikle;

Bende resmi bir kurumda çalışıyorum ve hergün makyaj yapmıyorum. Bence bakımlı görünmek için makyaj çokta şart değil. Makyajdan ziyade sağlıklı ve temiz bir cilt, düzgün giyim ve saç daha önemli bence.

Birde alışkanlıklarda çok önemli. Bende ünv de iken sık sık makyaj yapıyordum. Bir süre sonra makyaj yapmadığım zamanlar kendimi hasta gibi hissetmeye başlamıştım :)

Ben cilt bakımında lancome u tercih ediyorum. Köpük bir yüz temizleme jeli ve toniğini kullanıyorum haftada bir de peeling. Ürünler elimde ama çok düzenli kullanamadığım dönemler olabiliyor.

Herkese sağlıklı ciltler vede mutlu günler...

zeytın yağına dokunduğum andakı hıssı dedım ayrıca siz deyınce baktım işe yarıyormu dıye gözeneklerı açıyormuş sızde bır bakın öyle kullanmaya devam edın

ewt bende eynen senın gıbı düşünüyorum makyaj yapmayı bılen kişinin yaptığı makyajdan rahatsız olmuyoruzki sadece sağlıklı ve bakımlı bı yuz göruyoruz

ama bırde beyaz tenlıyken bronz allık yada fontöten kullannalar var benım rahatsız edıcı ve kokoş bulduğum bunlar ve hala renklı far kullanıyorlar artık renkklı farmı kaldı ya toprak tonu yada sıyah hele gunluk makyajda far neredeyse hiç yok benım kast ettıklerım bunlar

ben de hiç fondöten pudra allık v.s kullanmam,kullandığım şeyler rimel göz kalemi ve ruj

Makyajı sevmiyorum sanırım.Haftasonu erinmezsem bi parlatıcı,bi rimel bi de allık sürerim o kadar.Cildim belki de ona hor davranmadığım için çizik çizik değil. :/

bende yapıyorum maalesef fondoten kullanıyorum cildimde kızarıklıklar var çünkü . eğer kullanmazsam allık sürsem sadece o zaman güzel gözükmüyor . ayrıca fondoten yada pudra kaullanmayınca cilt çok kötü duruyor sorunsuz bile olsa bence parlamalar oluyor çirkin gözüküyor . ben yapıyorum hafta içi her gün ama hafta sonu dışarı çıkmazsam dinlendiriyorum . yada eve gelince hemen siliyorum .

Aksil sürebilirsin eczaneden alıp cilt rengidir en alta onu sürer üstüne fondotenini sürersin en azından direk cilde temas etmemiş olur aksil fondoten görünümlü ilaç zaten lekeler akne, sivilce , siyah noktalara felan iyi geliyor .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…