27 yaşındayım. rimel,göz kalemi, göz altı kapatıcı hariç hiçbir makyaj ürününü kullanmıyorum. fondöten pudra cilde çok zararlı arkadaşın dediği gibi özellikle bu ürünleri kullanan kişilerin cildi delik deşik oluyor.bunu bilmeyen yok zaten neden buna rağmen kullanıyorsunuz anlayamıyorum.. zararın neresinden dönersen kârdır bence.
çok şükür kullanmadıgımdan mıdır nedir 4-5 yaşda küçük gösterdiğimi söylerler.
Merhaba kızlar,
Her gün makyaj yapmak (fondötenli, pudralı) bana sanki cildime haksızlık ediyormuşum gibi geliyor. Haftada 2-3 gün dışında her gün makyaj yapmanın cildi yorduğunu düşünüyorum nedense. Iyi ürünler kullanıyorum, buna rağmen böyle bir düşüncem söz konusu. Aşırı hassas ciltli de biriyim. Fikirlerinizi merak ettim, ne düşünüyorsunuz her gün makyaj yapmak konusunda? (Çevremdeki insanların çoğu bu konuda taviz vermeyen insanlar, o açıdan da merak ediyorum fikirlerinizi).
ben çalışan kadınların çok abartılı olmasa bile kesinlikle her gün makyaj yapmaları gerektiğini düşünüyorum.
birkaç günde bir fondöten sürebilirler onun dışında allık ruj hafif far doğal renklerde kesinlikle kullanılmalı.
bakımlı görünmek için makyaj şart.makyajsız olup da bakımlı duran kadın olamaz.
ha şöyle olabilir cildi iyidir pudra fondöten sürmez allık hafif far sürer kalem rimel ruj bakımlı görünür ama belli makyaj malzemelerini kullanmak şart.
ben şimdi öğrenciyim genelde pudra kullanırım arada fondöten allık ruj kullanırım gözüm hassas olduğu için göz makyajı çok yapmam.ama çalışma hayatında daha da önem vermeyi düşünüyorum.
bunun çirkinlikle ya da kokoşlukla ilgili olduğunu düşünmüyorum.bakış meselesi makyajsız kadınlar bana bakımlı gelmiyor güzel ya da çirkin demiyorum bakımsız geliyorlar.
burada makyaj yapmam diyenler çalışıyor mu çalışıyorsa nerede çalışıyor merak ettim.iş hayatında belli bir makyaj şart bence.
tabi ki her gün fondöten sürülmeli demiyorum ama.
Surun yatin demedim ki zaten. Ardindan mutlaka temizleme jeli kullanilmasi gerekir diye yaklasik 3 tane post yazdim :)
Makyaj yapmak kokos olmak degildir. Onemli olan 10 tane urun bile kullansan dogal ve elit gorunmektir. Makyajin amaci budur zaten, kokona olmak degil. Maalesef bu ikisini karistiran insanlar goruyorum. :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?