- 25 Mayıs 2008
- 18.351
- 3.215
- 423
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Fondoten ve pudra kullanmak zorunda kalacak kadar problemlimi cildiniz ?
Hergün makyaj yaparım evet çünkü bakımlı olmayı seviyorum, ama benim günlük makyajım mutlaka rimel, kalem, parlatıcı şeklinde oluyor... Cildim de sıkıntılı değil, o yüzden bu kullandıklarım yetiyor![]()
Merhaba kızlar,
Her gün makyaj yapmak (fondötenli, pudralı) bana sanki cildime haksızlık ediyormuşum gibi geliyor. Haftada 2-3 gün dışında her gün makyaj yapmanın cildi yorduğunu düşünüyorum nedense. Iyi ürünler kullanıyorum, buna rağmen böyle bir düşüncem söz konusu. Aşırı hassas ciltli de biriyim. Fikirlerinizi merak ettim, ne düşünüyorsunuz her gün makyaj yapmak konusunda? (Çevremdeki insanların çoğu bu konuda taviz vermeyen insanlar, o açıdan da merak ediyorum fikirlerinizi).
her gun makyaj yapan kadın ya çok çirkindir yada luzumsuz kokoşş ikiside hoş karşılanmaz hafıf bişiler olabılırde her gunde fondöten olurmu yahu ben düğüne giderken bıle kullanmıyorum çünkü cildim gayet ıyı durumda ne gerek var o kalıp gıbı şeyi sürüp maske takmış gibi göruntuye
neysekı konu sahıbı her gun yapmıyormuş düşüncelerimizi sormuş
arkadaşlar bende hergün makyaj yapan bayanlardanım kendimi daha iyi hissediyorum ama aslında bir yandan da üzülüyorum yakında yüzüm delik deşik olacak diye:18: ama makyaj yapma sebebime gelince göz altlarım aşırı mor genetik bir özellik ve ben göz altı kapatıcısı sürünce ten rengim bile olsa belli ediyor üstüne pudra sürmek zorunda kalıyorum yüzümde ruh gibi görüntü olmasın diye allık ta sürmek zorunda kalıyorum bu sefer gözlerim küçücük kalıyor makyajın içinde mecburen far da sürüyorum baıyorum ki tek dudaklarım beyaz kalmış rujumuda sürüyorum ve eşimi bakımlı güzel karşılamak istiyorum ama dediğim gibi hepsi mecburiyetten sürdüğüm şeyler:18:ben hergün makyaj yapmayayım da ne yapayım:18: