Her gün makyaj yapmak

Keşke ben de her gün makyaj yapabilenlerden olabilsem. :/
Ama çok sıkılıyorum. Eskiden böyle değildim.
Kendimi motive etmek için bolca makyaj videosu falan izlemem lazım sanırım.
İtina ile her zaman makyajını yapabilen, güzelliğini onunla tamamlayan kadınlara imreniyorum.
Ve tebrik ediyorum.
Yakında ben de onlardan biri olacağım.
İyi temizlendiği müddetçe zararı olduğuna inanmıyorum bu arada.
Cilt meselesi genetik sonuçta. :131:

kesinlikle katılıyorum genetik olduğuna. hiç makyaj yapmadığı halde yıllardır yüzündeki sorunlarla uğraşan tanıdıklarım var

Aynen bende 7 yildir haftanin her gunu yuxume 3 kat fondoten geciyorum yuxum delik desik degil sadece Çillerimi kapatma amacli olarak su ana kadar hic bir sorun yasamadim oyle pahalli fondotende kullanmisligim yoktur hic bir sorum gozlemlemedim fondoten kullandigim icin

her kadının makyaj olmasa bile günlük düzenli cilt bakımı ve haftalık maskesini yapması gerektiğini düşünüyorum.bu sayede doğal güzellik yakalanmış olur.Makyaj meselesine gelince fondoten ne zaman zararlı olur onu söyleyeyim.üç-beş liralık fondoteni güzelim cildinize sürerseniz ondan güzellik beklemeyin.Sonrasında delik deşik yıpranmış bir ciltle karşılaşırsanız da şaşmayın.cildimiz en büyük servetimiz.Kaliteli ürün kullanımından asla vazgecmeyin. yoksa takma kafa takmış gibi gezersiniz ortalıkta :)

hergun pudra suruyorum :) cılt yüzde 80 kalıtsal 16 yasından berıdır full makyaj yapan arkadsım var suan 34 buçuk :) yasında cillop gibi cildii.hatta o kadar usengectırkı bazen yıkamadan yatar :))))) tabıkı hersyın asırısı zarardır bence temizlemek daha onemlı kalıtelı bır temızleyıcı olmalı

Makyaj yapmayı seviyorum, ihtiyacım olduğundan değil .
Kokoş sayılabilirim belki

Msjlari okuyunca şöyle bi izlenime kapıldım, her gün full makyaj yapan bayanlar yapmayanlara batiyo sanki... eleştirenler, delik deşik olacak diyenler, ne gerek var diyenler, tuhafıma gidiyo diyenler, lüzumsuz kokosluk diyenler vs vs vs, şok içerisindeyim, ben 12 yıldır her gün makyajımı da yaparım, en az 5 yaş da küçük gosteriyorm çok şükür, cildim de bebek gibi 2 çocuk annesiyim, herkes bu kadar bakımlı ve özenli olduğum için takdir eder hep, tebrik eder, hiç makyaj yapmayıp cildi rezalet olan da var, makyajsız gezen kadınlar bakımsız görünüyor bu kadar net bence, ama tercih meselesidir, seversiniz sevmez yapamazsınız o ayrı, kimisi de istediği özendiği halde yapamaz kotaramaz, devamını sağlayamaz,her daim full bakımlı gezmek zor zanaat bence, isteyip de yapamayani yapabilenler rahatsız mi ediyo,geriyo mu anlamadım gerçekten, daha önce bi arkadaşım açık açık çok bakımlı görünen ve bu bakımından taviz vermeyen usenmeyen kadınları kıskandığını cekmedigini şaka yollu itiraf etmişti, yapabilen var yapamayan var falan demişti, bu durum doğru sanırım gerçekten, kaliteli ürün kullanıp eve gelir gelmez temizledikten sonra cildiniz hiç de mahvolmaz, aksine tv starı gibi gezip kendinizi iyi hissedersiniz, teyzem bile 60 yaşında 40 senedir full makyaj geziyo, cildi delik deşik falan deil, cilde gereken bakımı yaptıktan sonra bişey olmaz, lütfen felaket tellallığı yapmayın...

Msjlari okuyunca şöyle bi izlenime kapıldım, her gün full makyaj yapan bayanlar yapmayanlara batiyo sanki... eleştirenler, delik deşik olacak diyenler, ne gerek var diyenler, tuhafıma gidiyo diyenler, lüzumsuz kokosluk diyenler vs vs vs, şok içerisindeyim, ben 12 yıldır her gün makyajımı da yaparım, en az 5 yaş da küçük gosteriyorm çok şükür, cildim de bebek gibi 2 çocuk annesiyim, herkes bu kadar bakımlı ve özenli olduğum için takdir eder hep, tebrik eder, hiç makyaj yapmayıp cildi rezalet olan da var, makyajsız gezen kadınlar bakımsız görünüyor bu kadar net bence, ama tercih meselesidir, seversiniz sevmez yapamazsınız o ayrı, kimisi de istediği özendiği halde yapamaz kotaramaz, devamını sağlayamaz,her daim full bakımlı gezmek zor zanaat bence, isteyip de yapamayani yapabilenler rahatsız mi ediyo,geriyo mu anlamadım gerçekten, daha önce bi arkadaşım açık açık çok bakımlı görünen ve bu bakımından taviz vermeyen usenmeyen kadınları kıskandığını cekmedigini şaka yollu itiraf etmişti, yapabilen var yapamayan var falan demişti, bu durum doğru sanırım gerçekten, kaliteli ürün kullanıp eve gelir gelmez temizledikten sonra cildiniz hiç de mahvolmaz, aksine tv starı gibi gezip kendinizi iyi hissedersiniz, teyzem bile 60 yaşında 40 senedir full makyaj geziyo, cildi delik deşik falan deil, cilde gereken bakımı yaptıktan sonra bişey olmaz, lütfen felaket tellallığı yapmayın...

Bende her gün makyaj yapıyorum ama BB krem kullanıyorum. Diğerleri ağır. Birde iyi temizlyince bir şey olmaz diye düşünüyorum. Ya da kendimi kandırıyorum

Siz makyajı sadece başkalarına hoş görünmek için mi yaparsınız?
Ben kendi adıma söylemek isterim kendimi böyle iyi hissettiğim için yapıyorum.

Siz neler yapıyorsunuz cil rutini için , Kendinizi motive mi ediyorsunuz ben çok üşeniyorum her gün makyaj yapmaya , tabi yapanı be bakımlı olanlarıda takdir ediyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…