- 29 Ağustos 2008
- 4.086
- 613
- 448
pudrasız ve fondotensiz olduğu halde cildim (ki evde olduğum günler dahil) temizlerken bir kir çıkıyor, şaşıp kalıyorum. bir de onlar olsa demek ne kadar kir tutacak yüzüm.
herkese oluyor mu bilmiyorum ama tam makyaj yaptığım zaman ağırlık hissediyorum yüzümde, bir an önce çıkarıp kurtulmak istiyorum. temizleyince resmen ferahlıyorum.
artık sade makyaj yapa yapa da galiba, evde ne varsa kullananların yüzü abartı ve çirkin geliyor bana. iş ve günlük makyaj bana göre hafif olmalı. gece makyajı ayrı bir konu.
lohusa mevludumde özel gun deyip fondötenli ağır bı makyaj yaptırdım eve nasıl attım kendımı bilmiyorum hemen yıkadım gerçekten kötü bi göruntu verıyo fondöten anca tvdekılerde hoş duruyo oda yakından görmuyoruz dıye yoksa tam bı makyaj yapmış insan yakından korkunç görunuyor
Bioderma'nin temizleme yagi yok ama. Spf iceren urunleri (fondotenler iceriyor) ve fondotenin kendisini derinlemesine temizlemek icin temizleme jeli oncesi temizleme yagi kullanmak gerekiyor. Aksi halde spf ciltten tam olarak arinmaz bu da uzun vadede zarar.
Hergun gunes kremi kullananlarin da temizleme yagi kullanmalari lazim. Makyaj yapsalar da yapmasalar da..
katılıyorum ben de sizin gibi düşünüyorum... pudra, fondöten hatta bb krem gibi cildi tamamen kapatan ürünlerden nefret ediyorum neredeyse. o nedenle arada bir kullanıyorum o da sadece bb krem ve pudra. hatta gözaltı kapatıcısı da sürmüyorum her gün... cidimin nefes aldığını hissediyorum artık.
peki makyajı temızlemek için kullanılan bukadar kımyasalın cılde zararı yokmu
ne bukadar abartılı makyaja luzum var nede böyle 3 5 er temızleme urunune
ya ben yakından gördüm, rezalet. yakından gördüm derken, kankam değil hiç bir ünlühani kusurları göstermek için yakın çekim yapıyorlar ya, o zaman. ki çok kaliteli ürünler kullandıklarını farz ediyorum, malum maddi açıdan. kat üstüne kat, bir ton malzeme kullanıldığı için cildin emme noktası bitmiş artık ve tabaka gibi görünüyordu resmen. insan kendi de fark edemez bunu, 2. bir kişinin söylemesi lazım.
Bioderma'nin temizleme yagi yok ama. Spf iceren urunleri (fondotenler iceriyor) ve fondotenin kendisini derinlemesine temizlemek icin temizleme jeli oncesi temizleme yagi kullanmak gerekiyor. Aksi halde spf ciltten tam olarak arinmaz bu da uzun vadede zarar.
Hergun gunes kremi kullananlarin da temizleme yagi kullanmalari lazim. Makyaj yapsalar da yapmasalar da..
peki makyajı temızlemek için kullanılan bukadar kımyasalın cılde zararı yokmu
ne bukadar abartılı makyaja luzum var nede böyle 3 5 er temızleme urunune
O zaman zeytinyagi kullanin, ama mutlaka yag bazli bir urun olmasi gerekiyor.
mineral makyaj ürünlerinden kullansan ? zaten fondöteni pudrayı az kullanıyormuşsun bari en az zararlı olanından kullanmış olursun. ama hassas ciltiyim demişsin bence önce samplelarından iste bi dene alerji vs. olmasın.
bide sadece sıyah kalemle gözlerını boyuyanlar var nasıl nezaman moda oldu bılmıyorum ama fazlası korkunç görunuyor geçen yolda gıderken bı kadın önumde yuruyordu bırden bı arkasını döndu gözlerını görunce zıpladım hala gözumun önune gelıyor o göruntu kadın bı kalemı ıkı gözunde bıtırmış gıbı surmuş
hah ben şimdi doğalmış, bitkiselmiş, kimyasalsızmış... vs takmış haldeyim ne zamandır. araştıra araştıra cidden beynim artık durma noktasına geldi.
en son otacının saf bir sabununu aldım. ben 5 liraya aldım, watsonsda 2,5 liraydı. sandal ağacı sabunu sanırım adı, tam hatırlamıyorum. tamamen doğal, gözümü değil tabi ki yüzümü o sabunla temizliyorum. bir gıcır bir gıcır temizliyor, hayret ettim
normalde temizleyici jel kullanırdım, tonik kısmında yine kir çıkardı pamuğa. bu sabuna geçtiğimden beri tonik kısmında artık kir çıkmıyor. tavsiye ederim. ya da her hangi marka başka doğal sabun da olabilir, kimisi otacıyı sevmiyor.
hah ben şimdi doğalmış, bitkiselmiş, kimyasalsızmış... vs takmış haldeyim ne zamandır. araştıra araştıra cidden beynim artık durma noktasına geldi.
en son otacının saf bir sabununu aldım. ben 5 liraya aldım, watsonsda 2,5 liraydı. sandal ağacı sabunu sanırım adı, tam hatırlamıyorum. tamamen doğal, gözümü değil tabi ki yüzümü o sabunla temizliyorum. bir gıcır bir gıcır temizliyor, hayret ettim
normalde temizleyici jel kullanırdım, tonik kısmında yine kir çıkardı pamuğa. bu sabuna geçtiğimden beri tonik kısmında artık kir çıkmıyor. tavsiye ederim. ya da her hangi marka başka doğal sabun da olabilir, kimisi otacıyı sevmiyor.
Hahaha çok güldüm yabende siyah kalem kullanırım ama abartmamak şartıyla
Ne öneriyorsun mesela marka olarak? Mineral ürünler konusunda pek bilgim yok açıkçası
her gun makyaj yapan kadın ya çok çirkindir yada luzumsuz kokoşş ikiside hoş karşılanmaz hafıf bişiler olabılırde her gunde fondöten olurmu yahu ben düğüne giderken bıle kullanmıyorum çünkü cildim gayet ıyı durumda ne gerek var o kalıp gıbı şeyi sürüp maske takmış gibi göruntuye
neysekı konu sahıbı her gun yapmıyormuş düşüncelerimizi sormuş
mesela everyday minerals' in ürünlerinde bizmut yok bildiğim kadarıyla genellikle bizmut alerji yapıyormuş çünkü. 2 yıl veya daha önceydi sanırım o zaman yurtdışından geliyordu kullanmıştım memnun da kalmıştım.şimdi türkiyede satılıyor hatta sitesi de şu Everyday Minerals Trkiye | Sat Maazas
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?