mesela everyday minerals' in ürünlerinde bizmut yok bildiğim kadarıyla genellikle bizmut alerji yapıyormuş çünkü. 2 yıl veya daha önceydi sanırım o zaman yurtdışından geliyordu kullanmıştım memnun da kalmıştım.şimdi türkiyede satılıyor hatta sitesi de şu Everyday Minerals Trkiye | Sat Maazas
Her gün makyaj yapıyorum Allah'a çok şükür çok güzel bir bayanım ve kokoş da değilim . Yaşım da genç üstelik . Cildimdeki minik kızarıklıklar için fondoten sürüyorum . Tekniği bilmediğiniz için o kalıp gibi şeyi sürüp maske gibi görünüyorsunuzdur hanımefendi.
Konu sahibi arkadaşım :)
Malesef iş hayatında sürekli bakımlı olmak durumundayız . Eve geldiğinde güzelce yıkarsın makyajını . Benim annem de makyajsız çıkmaz son 25 senedir :) Yıkadıktan sonra hakiki gul suyuyla siler . Haftada 2 3 defa bal sürer yüzüne . Çok şükür delik deşik de değil
allıkları çok güzel görunuyor allık delısıyım bende yüzüm kreç gibi
Her gün makyaj yapıyorum Allah'a çok şükür çok güzel bir bayanım ve kokoş da değilim . Yaşım da genç üstelik . Cildimdeki minik kızarıklıklar için fondoten sürüyorum . Tekniği bilmediğiniz için o kalıp gibi şeyi sürüp maske gibi görünüyorsunuzdur hanımefendi.
Konu sahibi arkadaşım :)
Malesef iş hayatında sürekli bakımlı olmak durumundayız . Eve geldiğinde güzelce yıkarsın makyajını . Benim annem de makyajsız çıkmaz son 25 senedir :) Yıkadıktan sonra hakiki gul suyuyla siler . Haftada 2 3 defa bal sürer yüzüne . Çok şükür delik deşik de değil
Düşüncelerinizde haksız değilsiniz.
Cilde zarar veren her maddeden uzak durmak lazım.
Makyajsız, doğal tertemiz yüzler daha saf ve berrak duruyor.
Aynen öyle. Şu yazın kullanılan renkli nemlendiricilere ise söyleyecek sözüm yok. Yazın makyaj yapılır mı ya? Sürersin güneş koruyucunu ya da SPF'li nemlendiricini çıkarsın. Güneş ve makyajı bir arada düşünemiyorum.
Ben bebek sabunu kullanıyorum duşta, tavsiye ediyorum şiddetleInce bir lif yardımıyla yüzümü yıkıyorum.
allıkları çok güzel görunuyor allık delısıyım bende yüzüm kreç gibi
ben de allık ve bronzerları çok seviyorum yaa... kullanıyor muyum kullanamıyorum bebişler ev falan derken zaman kalmıyor ama allık aşığıyım.
aeryn' cim eğer mineral makyaj malzemelerinden kullanmak istiyorsan uygun fırçalarından da edinmen lazım ben kendi alelade fırçamla çok zorlanmıştım zamanında çünkü kabuki fırça almak lazım.
ben de allık ve bronzerları çok seviyorum yaa... kullanıyor muyum kullanamıyorum bebişler ev falan derken zaman kalmıyor ama allık aşığıyım.
aeryn' cim eğer mineral makyaj malzemelerinden kullanmak istiyorsan uygun fırçalarından da edinmen lazım ben kendi alelade fırçamla çok zorlanmıştım zamanında çünkü kabuki fırça almak lazım.
vaHer ürün kabuki ile mi uygulanıyor yoksa (fondöten vs) :-/
ben fazla makyaj yapmıyorum özel zamanlarda allığım göz altı kapatıcım bıde diplinerla rımelim var
okadar çıkarırken sorun yaşamıyorum göz makyajı temızleyıcı kremım var gerı kalanınıda yüz temızleme jellerıyle halledıyorum
zeytın yağının verdiği o hısle durama sanırım hele kokusu tahammul edemem gece gunduz kremlerım var en fazla bunları kullanıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?