ne kadar kaliteli ürün kullanırsan kull:26:an, delik deşik görünümlü bir yüz sonun olacak. :26:
bende her gün makyaj yapmaya karşıyım
yapılır da hafif olur her gün fondöten sürmek cilde büyük hasar verir
devamlı aşırı makyaj yapanlar çevreyi de alıştırıyorlar 1 gün es kaza makyaj yapmayınca herkes şok oluyor
ben bb krem kullanıyorum göz kalemi, rimel,ruj
bunun dışında hiçbir şey sürmüyorum yüzüme
evden çıkmadan kremlerimi sürerim, rimel sürerim, dudaklarıma da ya ruj ya da dudak koruyucu, bu kadar.
evet, her gün üşenmeden fondoteni, pudrası, allığı, göz altı kapatıcısı... her şeyi süren var. ben de sizin gibi yazık diye düşünüyorum. başkalarına 1-2 saat hoş görünmek için cildin çektiğine yazık. göz önünde olan bir modelse insan, fotoğraf çekimleri varsa yapmak zorundadır. ama bu tarz zorunlulukların dışında cilde zarar ve sağlığa zarar diye düşünüyorum.
Hayir delik desik falan olmayacak yuzun. Boyle seyler genetige ve bakima bakar.
En az 6 senedir hergun fondoten dahil makyaj yaparim. Eve gelir gelmez once temizleme yagiyla sonra guzel bir temizleyiciyle mis gibi temizlerim. 2-3 gunde bir basit, her haftasonu derin bir genel peeling yaparim. Nemlendiririm, serumlarim vs.
masallahi vardir cildimin.
Simdi fondotenler eskisi gibi degil, hepsi hafif yapili, gozenek tikamiyor (tabii gidip elite ya da flormar gibi markalar kullanmiyorsan)
Hatta fondotenler cildimizi disaridaki bircok olumsuz faktorden koruyor, cilt uzerinde koruyucu katman olusturarak.
Silikon vs oceren urunler kullanmaktan kacinirsan, gunes korumasini ihmal etmezsen, arada bir dusuk dereceli kimyasal peeling yaptirirsan piril piril bir cildin olur merak etme.
Kilit nokta bakim ve kaliteli urunler.
pudrasız ve fondotensiz olduğu halde cildim (ki evde olduğum günler dahil) temizlerken bir kir çıkıyor, şaşıp kalıyorum. bir de onlar olsa demek ne kadar kir tutacak yüzüm.
herkese oluyor mu bilmiyorum ama tam makyaj yaptığım zaman ağırlık hissediyorum yüzümde, bir an önce çıkarıp kurtulmak istiyorum. temizleyince resmen ferahlıyorum.
artık sade makyaj yapa yapa da galiba, evde ne varsa kullananların yüzü abartı ve çirkin geliyor bana. iş ve günlük makyaj bana göre hafif olmalı. gece makyajı ayrı bir konu.
Fondotenlerin cogu bakim yapiyor artik, kaliteli malzeme kullaniyorum diyorsun, o zaman fazla takma bence :) iyice arindirmak icin mutlaka temizleme yagi kullan ama.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?