• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Her gün makyaj yapmak

mesela everyday minerals' in ürünlerinde bizmut yok bildiğim kadarıyla genellikle bizmut alerji yapıyormuş çünkü. 2 yıl veya daha önceydi sanırım o zaman yurtdışından geliyordu kullanmıştım memnun da kalmıştım.şimdi türkiyede satılıyor hatta sitesi de şu Everyday Minerals Trkiye | Sat Maazas

allıkları çok güzel görunuyor allık delısıyım bende yüzüm kreç gibi :ssz::ssz::ssz:

makyaj var makyaj var kimisi hergün fondoten gözaltı kapatıcısı allık far gözkalemi rimel ruj ne bulsa sürer.kimisi bir göz kalemine makyaj der.ben dısarı cıksamda cıkmasamda siyah göz kalemimi bide ruj yada parlatıcı bana göre makyaj bu.arada özel bi yere gitceksem düğün,iş görüşmesi filan pudra,rimelde sürüyorum.fondoten zaten yaglı cildin kullanmaması gereken bi ürün.ve her nolursa olsun aksam cildi yıkamadan yatmak cok büyük bir hata gözeneklerimiz uyku anında acık olmalıki cilt dinlenmeli diye düşünüyorum.

Her gün makyaj yapıyorum Allah'a çok şükür çok güzel bir bayanım ve kokoş da değilim . Yaşım da genç üstelik . Cildimdeki minik kızarıklıklar için fondoten sürüyorum . Tekniği bilmediğiniz için o kalıp gibi şeyi sürüp maske gibi görünüyorsunuzdur hanımefendi.

Konu sahibi arkadaşım :)
Malesef iş hayatında sürekli bakımlı olmak durumundayız . Eve geldiğinde güzelce yıkarsın makyajını . Benim annem de makyajsız çıkmaz son 25 senedir :) Yıkadıktan sonra hakiki gul suyuyla siler . Haftada 2 3 defa bal sürer yüzüne . Çok şükür delik deşik de değil

Ya kızlar zaten ben başlığı bir sürtüşmeye dönüştürmek için açmamıştım :) O yüzden baştan uyarımı yaptım. Bence de öyle delik deşik olmak gibi bir durum yok genler de önemli rol oynuyor. Isteyen yapar, isteyen yapmaz. Ben şöyle bir genel eğilimi ölçmek adına fikir teati edelim dedim yalnızca. Gerisi tamamen kişinin kendini ne şekilde rahat hissettiğiyle alakalı. Sevgiler :-)

Son düzenleme:
Düşüncelerinizde haksız değilsiniz.

Cilde zarar veren her maddeden uzak durmak lazım.

Makyajsız, doğal tertemiz yüzler daha saf ve berrak duruyor.

Her gün makyaj yapıyorum Allah'a çok şükür çok güzel bir bayanım ve kokoş da değilim . Yaşım da genç üstelik . Cildimdeki minik kızarıklıklar için fondoten sürüyorum . Tekniği bilmediğiniz için o kalıp gibi şeyi sürüp maske gibi görünüyorsunuzdur hanımefendi.

Konu sahibi arkadaşım :)
Malesef iş hayatında sürekli bakımlı olmak durumundayız . Eve geldiğinde güzelce yıkarsın makyajını . Benim annem de makyajsız çıkmaz son 25 senedir :) Yıkadıktan sonra hakiki gul suyuyla siler . Haftada 2 3 defa bal sürer yüzüne . Çok şükür delik deşik de değil

herkesın seçimi ama kendıne guvenmeyen kadın hergun böyle bı dolu makyaj yapar bubenım fıkrım isteyen ıstediği kadar makyaj yapar

ben kendım fondöten hiç edınmedım ıhtıyaç olarak görmedım makyajımı ıyı bı kuaföre yaptırmıştım

Düşüncelerinizde haksız değilsiniz.

Cilde zarar veren her maddeden uzak durmak lazım.

Makyajsız, doğal tertemiz yüzler daha saf ve berrak duruyor.

aynen bende böyle düşünüyorum daha doğal ve daha genç görunuyor az makyaj

Ben de katılıyorum size konu sahibi arkadaşım.
Cildimizi pudralarla boğmak -ki bazen gerçekten zorunlu oluyor- bana da haksızlık geliyor..
Ben evde nemlendirip dinlendirmeyi tercih ediyorum, dışarı çıkarken malum yeterince hırpalıyorum; haftada 2 gün de hiç mi hiç makyaj yapmıyorum bol bol soğuk su ile yıkıyorum yüzümü. Ton sorunum ortadan kalktı gibi. :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Aynen öyle. Şu yazın kullanılan renkli nemlendiricilere ise söyleyecek sözüm yok. Yazın makyaj yapılır mı ya? Sürersin güneş koruyucunu ya da SPF'li nemlendiricini çıkarsın. Güneş ve makyajı bir arada düşünemiyorum.

kesinlikle berbat bir his. ben karma ciltli olduğum için yazın daha da yağlanır ve parlar. bazen pudra süreyim diyorum parlamasın diye ama yine de hoşlanmıyorum o histen ya... hele fondöten ya da bb krem hiç düşünemiyorum yazın.

Ben bebek sabunu kullanıyorum duşta, tavsiye ediyorum şiddetle :-) Ince bir lif yardımıyla yüzümü yıkıyorum.

ben de artık sadece bitkisel sabun kullanıyorum, yüz temizleme jeli kullanmıyorum bir sürü kimyasal var içinde ve alerji yaptı bende malesef...

allıkları çok güzel görunuyor allık delısıyım bende yüzüm kreç gibi :ssz::ssz::ssz:

ben de allık ve bronzerları çok seviyorum yaa... kullanıyor muyum kullanamıyorum bebişler ev falan derken zaman kalmıyor ama allık aşığıyım.

aeryn' cim eğer mineral makyaj malzemelerinden kullanmak istiyorsan uygun fırçalarından da edinmen lazım ben kendi alelade fırçamla çok zorlanmıştım zamanında çünkü kabuki fırça almak lazım.

ben de yosun sabunu kullanıyorum yüzüme oldukça memnunum hatta arada banyoda da kullanıyorum kabak lifiyle selülit giderici etkisi de var kkda okumuştum.

ben de allık ve bronzerları çok seviyorum yaa... kullanıyor muyum kullanamıyorum bebişler ev falan derken zaman kalmıyor ama allık aşığıyım.

aeryn' cim eğer mineral makyaj malzemelerinden kullanmak istiyorsan uygun fırçalarından da edinmen lazım ben kendi alelade fırçamla çok zorlanmıştım zamanında çünkü kabuki fırça almak lazım.

ben krem allık almıştım odaha kalıcı benımde 1 yaşında bı oğlum var halıyle hep yanak yanağıyız mutlaka sılınıyoo ama krem bıraz daha kalıcı

Her ürün kabuki ile mi uygulanıyor yoksa (fondöten vs) :-/

Her ürün kabuki ile mi uygulanıyor yoksa (fondöten vs) :-/
va
lla ben de öyle çok bilmiyorum ama daha doğrusu biliyordum ama unuttum zaman geçince ve kullanmayınca. hatırladığım kadarıyla sadece fondöten için kullanıyordum ben kabukiyi allık için kendi fırçamı kullanıyordum. hatta kabukilerin şimdi fiyatları nasıl bilmiyorum ama birkaç yıl önce bayağı pahalıydı ben de avon' un daha uygun bir kabuki fırçasını almıştım o zaman

fondoten ve pudrayı düğünlerde ve fotoğraf çektırırken kullanırım.:9: cildim normal, öyle çok pürüzsüz de değil ama sorunlu da değil. ama ruj ve göz kalemini her gün kullanırım.

fondoten değil ama pudra mutlaka kullanıyorum, ağır makyaj yapmıyorum, hafif pudra, rimel ve allık.Üniversiteden beri kullanıyorum, 31 yaşındayım..eve gelince temizliyorum cildimi.Cildim iyi durumda hatta yaşıma 25 bile diyen çıkmadı henüz:) genetik olarakta şanslıyım, annem 53 yaşında tek bir kırışığı bile yok.

ben çalışan kadınların çok abartılı olmasa bile kesinlikle her gün makyaj yapmaları gerektiğini düşünüyorum.

birkaç günde bir fondöten sürebilirler onun dışında allık ruj hafif far doğal renklerde kesinlikle kullanılmalı.

bakımlı görünmek için makyaj şart.makyajsız olup da bakımlı duran kadın olamaz.

ha şöyle olabilir cildi iyidir pudra fondöten sürmez allık hafif far sürer kalem rimel ruj bakımlı görünür ama belli makyaj malzemelerini kullanmak şart.

ben şimdi öğrenciyim genelde pudra kullanırım arada fondöten allık ruj kullanırım gözüm hassas olduğu için göz makyajı çok yapmam.ama çalışma hayatında daha da önem vermeyi düşünüyorum.

bunun çirkinlikle ya da kokoşlukla ilgili olduğunu düşünmüyorum.bakış meselesi makyajsız kadınlar bana bakımlı gelmiyor güzel ya da çirkin demiyorum bakımsız geliyorlar.

burada makyaj yapmam diyenler çalışıyor mu çalışıyorsa nerede çalışıyor merak ettim.iş hayatında belli bir makyaj şart bence.

tabi ki her gün fondöten sürülmeli demiyorum ama.

yaşını göstermenin de makyajla ilgili olduğunu çok düşünmüyorum.

ben yaşımdan küçük gösteriyorum ne kadar makyaj yaparsam yapayım yine küçük görünüyorum yaşımdan.

makyajsız halimden birkaç yaş daha büyük duruyorum belki.

ben fazla makyaj yapmıyorum özel zamanlarda allığım göz altı kapatıcım bıde diplinerla rımelim var

okadar çıkarırken sorun yaşamıyorum göz makyajı temızleyıcı kremım var gerı kalanınıda yüz temızleme jellerıyle halledıyorum

zeytın yağının verdiği o hısle durama sanırım hele kokusu tahammul edemem gece gunduz kremlerım var en fazla bunları kullanıyorum

Surun yatin demedim ki zaten. Ardindan mutlaka temizleme jeli kullanilmasi gerekir diye yaklasik 3 tane post yazdim :)

Makyaj yapmak kokos olmak degildir. Onemli olan 10 tane urun bile kullansan dogal ve elit gorunmektir. Makyajin amaci budur zaten, kokona olmak degil. Maalesef bu ikisini karistiran insanlar goruyorum. :/

Ben bu yaşıma geldim -çok yaşlıymışım gibi oldu ama artık küçücük kızlar fondötene başlıyor :37:- daha dün heves edip aldım krem fondöten
Arada pudra kullanırım, zaten cildimde kapatacak bir şey yok pek
Ama eyeliner olmadan dışarı çıkmam, bu da benim takıntım :27:

Back
X