- Konu Sahibi Zamanmakinesi
Ben sizi anladım hak veriyorum da. Ben dar gelirli bir ailenin çocuğuyum. Babam da aynen konu sahibinin eşi gibiydi.Paramiz olunca et yerdik. Sonra kirayı ödeyemezdik . Yazdıklarım böyle anlasildiysa özür dilerim. Gerçekten kötü bir niyetim yok. Ülkenin gerçeklerinden haberdarim. Kendi babam emekli ve kirada oturuyor. Yani üstten bir bakışım yok olamaz da.Biz de burda ülke gerçeğini konusuyoruz zaten.
Dikkat ederseniz konu sahibi kocasının tükettiği protein miktarınin yağmur ormanlarina verdiği zarardan endiselendigi icin konu açmamış, adamın cocuklu eve et almasının aile bütçesine yükü üzerinden konu açmış, burda size destek verenler de maalesef genelde gücü olmadığı için çocuklarına et balık yerine mercimek makarna yedirmek zorunda olan insanlar....
Çocuklarımızı makarna bulgura mahkûm eden sistemi sorgulamak yerine malum kanal belgeselleri gibi cambazı göstermek çok da iyi niyetli gelmiyor bana, kusura bakmayın...
Ama ben de gerçekten neyin doğru olduğunu bilmiyorum. Gerçekten her gün et gerekli mi? Beslenme uzmanları haftada bir defa diyorlar. Kaynaklar azaldığı için mi yoksa gerçekten de çok et zararlı mı?