Her gun ayni ruya

Samira açtığın bir konuda, herkes boşan diyor ama soran yok durumun var mı, okudun mu gibi şeyler yazmışsın. ailen seni okutmamış, çalışmıyorsun, çalışmayı planlamıyorsun, boşanmayı asla düşünmüyorsun.
Velev ki kuzeninden hoşlanmış olsun eşin bu şartlar altında neyi didikliyorsun? Ne yapacaksın ? Anladım kendince çaresizsin, nedenlerin var. O zaman bırak bu işin peşini kendi yaşam kaliteni yükselt.

Samire bu kadar kıskançlık takınlarla nasıl yaşıyorsun
bize bile darallll geldi. .
Kocana Allah sabırlar versin. .

konuyu bilmiyorum fakat şüphelendiğin bir durum olduysa bu seni kötü etkiliyor.sorunlarını eşinle paylaş ve tedavi ol.

Bazen uzun uzun yazmak istemezsin, sadece beğenirsin..

burdaki herkes iyiliğini istiyor bu durum saplantı haline getirmişsin
M Mutlak Butlan dediği gibi kendinle ilgilen yaşam kaliteni yükselt
bu dünyada sen başka kimse önemli değil
en kötüsü eline al bir şeyler ör kafanı boşaltır
belediyenin verdiği kurslar var ücretsiz onlara başvur
ve kesinlikle sağlam bir yerde psikolojik destek al

Sen böyle cok yasamazsın söyleyeyim, cok takıntı yapmışın, beynin yorulmuyormu ya? Mecburen tedavi olmam Lazım, biz burda ne yazarsak yazalım kurtulmayacaksın o takıntılardan

Suan cok kotuyum biktim hayattan bu kiskanclik babamdan geliyor banada ne yapacagimi bilmiyorum babam da tedavi olmayi kabul etmiyor annemle yine tartismislar hep ayni sorunlar insan cocugu yasitindaki hatta daha kucuk olandan kiskanirmi ama babam kiskanmis aglamamak icin zor tutuyorum kendimi annemin kimsesi yok yaninda tum yakinlari yurt dışında cok zoruma gidiyor annemin durumu hergun kavga gürültü

samirecim tatlım kendine uğraşlar bul
halk eğitim kurslarına falan git,örgü ör,çocuklarını da al çık dışarı gez toz,konuya komşuya git.
bu kadar takma şu kocanı kafana

Babanin yaptigini sen yapma bari.
Zor degil mi kiskanclikla yasamak. Psikolojik destek al, yoksa sonunu iyi gormuyorum.

Kendimden gectimde anneme cok üzülüyorum

Tamam tedavi olacam ama esimle nasil konusabilirim bu durumu bilmiyorum hadi yüzüme vurursa tedavi oluyorsun diye
Sen esinin kuzenine ilgisi oldugundan emin misin yoksa bu bir kuruntu mu, acik konus. Sadece kuruntuysa tedavi olmalisin, esinin gercekten ilgisi varsa bosanmalisin. Seceneklerin bu kadar net. Esin de insansa sen tedavi olurken sana destek olur. Bi adim attigin icin takdir eder.

Kendimden gectimde anneme cok üzülüyorum
O zaman annen icin git tedavi ol, kimseye açıklama yapmak zorunda değilsin. Ayrıca psikologu deli doktoru gibi görmekten vazgecin. Nasıl ki dişimiz çürüyünce dolguyu kanal tedavisi vs kendimi yapmıyorsak, ruhumuzda meydana gelen tabiri caizse çürük, kırık, ezik vs onuda ruh doktoru tedavi etmeli. Tedavi gördüğünü kimseye anlatma, kendin icin yap annen icin yap ama yap

Bilmiyorum kuruntumu degilmi

Artik delirmek uzereyim hergun ayni ruyayi görüyorum esimle kuzenimi hala aklimdan cikmiyor demekki bilinc altima asil yerlestiyse bi kabusla uyaniyorum ruyaymis diyorum sonra tekrar yine basim catliyor
Sık sık ayni rüya görülüyorsa bu tür ruyalar mesaj verir size. Allah belki bu konuda gözünü acip dikkatli olman icin uyariyor seni. Direk bilincalti yada efendim pisikolojik diyip kesip atma mutlaka genede isin öbür tarafini düsün. Son zamanlar kac tane kadinin en yakin arkadasi olsun akrabasi olsun tanidik vs. Esiyle gòrüstügünü soyleyen kadinlar duyduk. Gözünü ac sen ne olur ne olmaz

Samire cok sıkıcı bi kadinsin. Psikolojiyi iyice bozmussun.
Pisikologmusunuz? Bence bozup bozmadigini anlayamazsiniz. Her insanin hayatta zor zamanlari vardir. Samirede suanda zor zamanlarinda ama gun gelecek gulup gececek simdiki haline. Asiri kiskanc bence sadece bu. Kiskancligi yuzunden hakim olamiyor kendine bu yuzden cok dusunuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…