- 1 Haziran 2015
- 4.501
- 3.065
-
- Konu Sahibi Samire tmv
yok sen bu kuzen takıntından kurtulamayacaksınArtik delirmek uzereyim hergun ayni ruyayi görüyorum esimle kuzenimi hala aklimdan cikmiyor demekki bilinc altima asil yerlestiyse bi kabusla uyaniyorum ruyaymis diyorum sonra tekrar yine basim catliyor
EvetRuyalarda mı buluşuyorlar dıyorsun..
Ne yonden yinemi kuzenden dolayimi evet gercekaaaa yine mi .
ya bişey sorcam gerçek misiniz bizle dalga mı geçiyorsunuz ?
ilk defa birine böyle bişey soruyorum ama cidden merak ediyorum
Ne yonden yinemi kuzenden dolayimi evet gercek
Sizce tedavimi olmam gerekiyor suan cok Kotuyum tedavi olmakta Istemiyorum kendi kendimede atlatamiyorum kuzenim evlendi rahat olmam gerekiyor yok ruyada hep esimle konusuyorlar hep beraberlerÇok ciddi psikolojik problemlerin var. Acilen tedavi olmalısın.
Hasta oldum zaten ama tedavi olmak istemiyorumevet kuzenden dolayı yine .
adam şaka yapıp geçmiştir çok taktınız yahu
adamın aklına gelmiyordur belki siz taka taka hasta olcaksınız
Cunku tedavi olursam herkesin gözünde kucuk hasta durumuna dusecem ayrica tedavi oldum 14 yasindan bu yana hep oluyorum ama faydasi olmuyor tekrarlaniyorNeden tedavi olmak istemiyorsun? Hayatını böyle paranoyalarla sürdürmek hoşuna gitmiyordur herhalde.
Ohoo sen hayatı kendine zorlaştırmak için yer arıyor gibisin. Herkes dediğin kim? Ne diyecekleri çok mu önemli, ayrıca bilmek zorundalar mı? Tedavi görüyorum diye ilan vermene gerek yok. Tamam tedavi olma, eşine de kuzenine de güvenme, peki böyle ne yapmayı planlıyorsun? Hiçbir şey yapmayacaksan burada konu açmanın sana ne faydası var? Hayatını bu konuya takık halde mi geçireceksin? Biraz olgun düşünsen, kendine faydan olur. Ya kuşku duyduğun insanları hayatından çıkar, ya da bu kuşkuların yersiz olduğunu kabullenmek için profesyonel yardım al. Yoksa buraya kırk tane de konu açsan ne için rahatlayacak, ne de bir çözüme ulaşacaksın.Cunku tedavi olursam herkesin gözünde kucuk hasta durumuna dusecem ayrica tedavi oldum 14 yasindan bu yana hep oluyorum ama faydasi olmuyor tekrarlaniyor
Cunku tedavi olursam herkesin gözünde kucuk hasta durumuna dusecem ayrica tedavi oldum 14 yasindan bu yana hep oluyorum ama faydasi olmuyor tekrarlaniyor
Ayrı ayri konular birseye takili kaliyorum sonunda tedavi olmadan gecmiyorsorununuz ne peki ?
tekrarlayan şey nedir yani
Sizce tedavimi olmam gerekiyor suan cok Kotuyum tedavi olmakta Istemiyorum kendi kendimede atlatamiyorum kuzenim evlendi rahat olmam gerekiyor yok ruyada hep esimle konusuyorlar hep beraberler