Her gun ayni ruya

ne zaman psıkologa gıtmeyı dusunuyorsunuz
canınıza ezıyet

Pisikologmusunuz? Bence bozup bozmadigini anlayamazsiniz. Her insanin hayatta zor zamanlari vardir. Samirede suanda zor zamanlarinda ama gun gelecek gulup gececek simdiki haline. Asiri kiskanc bence sadece bu. Kiskancligi yuzunden hakim olamiyor kendine bu yuzden cok dusunuyor
Evet zor zamanlar cekiriyorum bilmiyorum psikologa gitmem mi lazim yoksa kendi kendime atlatabilirmiyim bilmiyorum aslında cok sevecen guler yuzlu gulmeyi guldurmeyi seven birisiyim ama benim cektiklerimi yani kucukken cekseydiniz kesinlikle atlatacaginizi saglikli bir yasayacaginizi sanmam yani lafim digerlerine size demiyorum yinede sagolun

öncelikle size yazık böyle bir paranoya insanı kemirir, yorar. sonra eşinize yazık bu paranoyalar yüzünden hak etmediği şeyler yaşıyor. sonra kuzeninize yazık hiçbir suçu yokken hakkında yanlış düşünüyorsunuz.
bunu kendiniz aşamazsınız. nezle olup hapşırmak ne kadar doğalsa, psikolojik problemlerde böyle takıtılar paranoyalar yaşamakta o kadar doğal. bedenimiz gibi ruhumuzda tedavi edilebilir. bende psikoloğa gittim ve inanın o kadar rahatladımki. en azından bir dosta dert anlatmak gibiydi, hafifledim. sonra kendimi tanıma, isteklerimi anlama fırsatım oldu. hayatımda yaşadıklarımı neden sonuç ilişkileri içerisinde sorguladım. sizede tavsiye ederim, öncelikle kendi iyiliğiniz için yardım almalısınız.

Evet zor zamanlar cekiriyorum bilmiyorum psikologa gitmem mi lazim yoksa kendi kendime atlatabilirmiyim bilmiyorum aslında cok sevecen guler yuzlu gulmeyi guldurmeyi seven birisiyim ama benim cektiklerimi yani kucukken cekseydiniz kesinlikle atlatacaginizi saglikli bir yasayacaginizi sanmam yani lafim digerlerine size demiyorum yinede sagolun
Pisikologa git tabi icinden geliyorsa benim demek istedigim onemli olan sizin icinizden gelmesi. Eger esiniz sizi seviyor ve saygi duyuyorsa sizi anlicaktir. Evlilik sadece iyi gunde degildir kötü zor zamaninizda esinizden destek görürseniz bilinki süpheniz olmasin o adam sizi seviyordur. Siz bence sorun esinize bakalim destek cikacakmi cikmicakmi ona gorede bakarsiniz bu adam bana gercekten deger veeiyormu diye.

Pisikologa git tabi icinden geliyorsa benim demek istedigim onemli olan sizin icinizden gelmesi. Eger esiniz sizi seviyor ve saygi duyuyorsa sizi anlicaktir. Evlilik sadece iyi gunde degildir kötü zor zamaninizda esinizden destek görürseniz bilinki süpheniz olmasin o adam sizi seviyordur. Siz bence sorun esinize bakalim destek cikacakmi cikmicakmi ona gorede bakarsiniz bu adam bana gercekten deger veeiyormu diye.
Bilmiyorum suan ben de ne yapacagimi bilmiyorum

Esinden korkuyormusun? Bu yuzdenmi onunla konusmaya cekiniyorsun canim
Hayir biz bu konuları kapattik yani kuzen olayini tekrar acmak istemiyorum tedavi konusunda da ben hep boyleydim birturlu tedaviyi kabul edemiyorum 14 yasimdan buyana tedavi oluyorum zaten tekrar ayni sureci yasamak istemiyorum

yine mi kuzen
görüşmeyin olsun bitsin
sizin psikolojik rahatsızlıklarınız da olabilir. bir psikiyatriye gitseniz ya

Benzer bir konu daha acmistin heralde,yanlis hatirlamiyorsam,esin kuzeninin fotolarina bakip,begeniyordu,onunla ilgili.seyler soruyordu sana degil mi,sendin bu konuyu acanda...insan boyle bir kuskuyla yasayamaz heralde,baksan ruyalarina kadar girmis ki,insan kuzeniyle ister istemez hic gorusmese,bayramda seyranda bir araya gelir...ayyy dusuncesi bile kotu,allah yardim etsin..esinle konusup acikliga kavusturmalisin bu konuyu.

konu sahibi konularınıza baktım. eşinizle her bir yaşadığınız olay için konu açmışsınız.
lütfen tek konudan artık devam edin ve eşinizle alakalı konu açmayın.
konu devamı şeklinde eşim 1 arkası yarın , arkası yarıneşim 2 gibi konu açmak yasaktır.
bakın bdv kurallarını koyuyorum. bir daha okuyun lütfen.

1- Hertürlü Dini ve Siyasi konu ve yorum yasaktır.

2- Karabasan, cin, peri, 3-5 harfliler, öcüler, böcüler, hocalar, büyülerle ilgili konu açmak yasaktır.

3- Açtığınız bir konunun devamı niteliğinde Kaynana bölüm-1, çekim 2, kayınpeder bölüm-3 tarzı konular açmak yasaktır, devam niteliği olan konular derhal kapatılır.

4- Burası Bir Derdim Var bölümüdür, canınızın sıkıldığı, üzüldüğünüz, dertlendiğiniz ve çare aradığınız her konuyu buraya açabilirsiniz fakat "saçımı ne renk boyamalıyım, karamel mi fındık kabuğu mu?(resimli), arkadaşımın kuzeninin amcasının kızının görümcesinin düğününde abiye giyeceğim sizce hangisi(resimli), orta sehpa mı konsol mu acaba hangisini alayım karar veremedim, koltuk altı kıllarım, kaşımı nerde aldırayım, gebe miyim test yaptım baksanıza, Küçükbakkalköy'de kuaför önerisi vs vs bölümle alakası olmayan konular açılması yasaktır, açan üye bilmeden bir sefer açmışsa taşınır ama her aklına geleni bu bölüme açmayı adet haline getirmişse bölümle ilgisiz konusu kapatılır, ısrarcı olursa ceza alır. Hele bu bölüm daha çok okunuyor deyip diş taşını bile buraya yazanlara hiç af yok.

Lütfen her aklınıza gelen konuyu buraya açmayın, ilgili bölümlere açın.

kuzenle alakalı tam dört konu açmışsınız. lütfen verdiğim linkten devam edin.
diğer 3 kuzen konunuzu kapadım

X