- 28 Nisan 2014
- 47.409
- 127.870
- 37
- Konu Sahibi Samire tmv
ne zaman psıkologa gıtmeyı dusunuyorsunuz
canınıza ezıyet
canınıza ezıyet
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet zor zamanlar cekiriyorum bilmiyorum psikologa gitmem mi lazim yoksa kendi kendime atlatabilirmiyim bilmiyorum aslında cok sevecen guler yuzlu gulmeyi guldurmeyi seven birisiyim ama benim cektiklerimi yani kucukken cekseydiniz kesinlikle atlatacaginizi saglikli bir yasayacaginizi sanmam yani lafim digerlerine size demiyorum yinede sagolunPisikologmusunuz? Bence bozup bozmadigini anlayamazsiniz. Her insanin hayatta zor zamanlari vardir. Samirede suanda zor zamanlarinda ama gun gelecek gulup gececek simdiki haline. Asiri kiskanc bence sadece bu. Kiskancligi yuzunden hakim olamiyor kendine bu yuzden cok dusunuyor
Pisikologa git tabi icinden geliyorsa benim demek istedigim onemli olan sizin icinizden gelmesi. Eger esiniz sizi seviyor ve saygi duyuyorsa sizi anlicaktir. Evlilik sadece iyi gunde degildir kötü zor zamaninizda esinizden destek görürseniz bilinki süpheniz olmasin o adam sizi seviyordur. Siz bence sorun esinize bakalim destek cikacakmi cikmicakmi ona gorede bakarsiniz bu adam bana gercekten deger veeiyormu diye.Evet zor zamanlar cekiriyorum bilmiyorum psikologa gitmem mi lazim yoksa kendi kendime atlatabilirmiyim bilmiyorum aslında cok sevecen guler yuzlu gulmeyi guldurmeyi seven birisiyim ama benim cektiklerimi yani kucukken cekseydiniz kesinlikle atlatacaginizi saglikli bir yasayacaginizi sanmam yani lafim digerlerine size demiyorum yinede sagolun
Bilmiyorum suan ben de ne yapacagimi bilmiyorumPisikologa git tabi icinden geliyorsa benim demek istedigim onemli olan sizin icinizden gelmesi. Eger esiniz sizi seviyor ve saygi duyuyorsa sizi anlicaktir. Evlilik sadece iyi gunde degildir kötü zor zamaninizda esinizden destek görürseniz bilinki süpheniz olmasin o adam sizi seviyordur. Siz bence sorun esinize bakalim destek cikacakmi cikmicakmi ona gorede bakarsiniz bu adam bana gercekten deger veeiyormu diye.
Esinden korkuyormusun? Bu yuzdenmi onunla konusmaya cekiniyorsun canimBilmiyorum suan ben de ne yapacagimi bilmiyorum
Hayir biz bu konuları kapattik yani kuzen olayini tekrar acmak istemiyorum tedavi konusunda da ben hep boyleydim birturlu tedaviyi kabul edemiyorum 14 yasimdan buyana tedavi oluyorum zaten tekrar ayni sureci yasamak istemiyorumEsinden korkuyormusun? Bu yuzdenmi onunla konusmaya cekiniyorsun canim