- 15 Mart 2020
- 1.476
- 2.338
-
- Konu Sahibi Birtekefem
Bence erkek milletine ne yaparsan yap ağzınla kuş tut yine yaranamazsin yine gider baskasina yalakalık yaparlarBunun çok sebebi var
Cinsel anlamda doymuyordur yahut doyumsuzdur, iletişimsizlik de olabilir,karaktersizlik,heyecan arıyordur,sevgi bitmiştir vsvsvs
Önemli olan bu mesela değil. Elbette ki bunu ve peşi sıra kendinizi sorgulamak zorundasınız.
Ama daha önemlisi su an ne adım atacağınız Reis???
Hep öyle insanlar olur hayatında önemli olan senin ne istediğin bende nişanlımla çok sorun yaşadım bana el bile kaldırdı ama benim öz annem bile kalktı bende hata buldu. Takip etti annem beni suçladı kızdı annem beni suçladı vurdu beni suçladı ama bu annemin değil benim hayatımdı. Ona göre nişanlımdan ayrılmak büyük ayıp doğru olan kaderim buymuş deyip çekmekmiş aynı böyle dedi. İnsan bazen de kaderine razı olmalı nasibim bu demeli dedi. Ama o işler öyle olmuyor Allah göz vermiş yaşananları görüyoruz akıl fikir vermiş düşünüyoruz. E bi de kk yı vermiş aklımız yetmiyorsa buraya soruyoruzNormalleştiren ben değilim etrafımdakiler sanki ben hata yapıyormuşum gibi konuşuluyor
Ve her erkek aldatmaz her kadının aldatmayacagı gıbı. Sımdı bu adamın yetıstıgı ortamda onemlı erkegı aldatmasın normal kabul edildiği elının kırı gozuyle bakıldığı kadının ıkıncı sınıf oldugu bir ortamda buyuduyse aldatma olasılığı yüksek.Evli olan her erkek aldatırmı yada karısına her yakalandığında seni seviyorum bir daha olmayacak dediği halde niye aldatır sadece telefon arkadaşlığı sevgililiğinden bahsediyorum lütfen beni Bi aydınlatın
Hak eden hepsinin köküne kibrit suyu reisBence erkek milletine ne yaparsan yap ağzınla kuş tut yine yaranamazsin yine gider baskasina yalakalık yaparlar
Aldatıyormuş işteEvli olan her erkek aldatırmı yada karısına her yakalandığında seni seviyorum bir daha olmayacak dediği halde niye aldatır sadece telefon arkadaşlığı sevgililiğinden bahsediyorum lütfen beni Bi aydınlatın
Bu erkek sizin eşiniz mi ?Evli olan her erkek aldatırmı yada karısına her yakalandığında seni seviyorum bir daha olmayacak dediği halde niye aldatır sadece telefon arkadaşlığı sevgililiğinden bahsediyorum lütfen beni Bi aydınlatın
Başkalarıyla konuşma gereksinimi neden duyar peki evli Bi kadın ve evli Bi erkek
karisini seven bir insan fiziken veya sadece telefonda nasil baskasiyla konusabilir? o vakti esine degil de bir baskasina nasil harcar? imkan bulsa fiziken de aldatir.