Her erkek aldatır mı

Bilemem, yeryüzündeki her erkeğin hayatını mercek altına almadım neticede. Ahlakına ve karakterine güvendiğim bir sürü erkek var ama. Eşime güvenmesem, potansiyel sapık ya da arkamdan işler çeviren bir insan gibi görsem, niye hayatımda tutayım ya, deli miyim ben?
Benim asıl merak ettiğim de işin o kısmı aslında; her erkeğin aldattığını ya da aldatmaya meyilli olduğuna inanan insanların, bir erkekle ne işleri olur? Yalnız yaşamak, aldatıldığını ya da aldatılacağını bile bile bir erkeği hayatına almaktan daha saygı duyulur bir yaşam şekli.

Genelleme yapmayın, elinizdekini yargılayın önce. Herkes kendi yaptığından sorumlu ya hani, sizin işiniz sizinkiyle. Sorununuzun kalan erkeklerle alakası yok.
Affetmek için bu saçmalığa inanmaya çalışıyorsanız, biraz sizinle alakalı olabilir içinde bulunduğunuz durum. Erkektir yapar mantığını bırakın kenara. ("Sadece" telefon arkadaşlığı) Küçümsemeyin!

Ben her erkeği bilmem ama evli olan arkadaşlarım, eşlerine benden bahsediyordu, hani şöyle iyi böyle iyi zararsız kızdır anlamında. Bir süre sonra ben bunların sapıttıklarını farkettim. İşi arkadaşlıktan boyutundan saptırıp bundan iş çıkarmıya getiriyorlardı. Bir de kadınlar aldatıldığını bilse bile 'kocam var' demek önemli bir şey toplumda.

Son düzenleme:
Okadar haklısınki yaşayan bilir asıl bu erkeklerden kaçmak lazım aldatma değil diye kekliyorlar aldatmak ne acaba onlar için?

Flört ederken başkası ile görüşürse aldatma olmuyormuş çünkü flört çıkmak demek değilmiş.

Görüştüğü kişi ile cinsellik yaşayamıyor- kadın beklemek istediği için- başkası ile yaşıyorsa yine aldatmış olmuyor. Çünkü diğer kişi duruma razı ve erkeklerin ihtiyacı var bla bla.

Aklında, yüreğinde başkası varken sevmediği insan ile ilişkiye devam eden de aldatmış olmuyor...

Yaptığı yanlışa devam etmek isteyen erkeğin mantığı çok hastalıklı.

Aldatmayı kendine yakıştırmayan, Allah rızası için aldatmayan erkekler vardır bence. Onların da bozulmamasını dilerim.

Kuzum İnan bunlar ruh hastası flört ettiklerini arkadaşım diyip geçiştiriyorlar ahahahah ne çektim hergece eski sevgilisinin resmine bakıp uyuyordu eski sevgilim ama aldatma olmuyormuş başkasıyla çıkmış kısa süreli ama aldatma olmuyormuş ahahahahahha neymiş aldatmak karaktersizlikmişte yalan söylemek karaktersizlikmişte ahahahaha bide arkadaşına suç atmıştı bunları ondan öğrenmiştim şey demişti o kıskandığı için yapıyor o yüzden oyle söyledi çekemedi bizi faian ahahah

Acaba aldatilan erkeklerder de, butun kadinlar aldatiyor diye mi avutuyorlar kendilerini
Zira bir hafta müge anlı izlersek butun kadinlar aldatiyor diyebiliriz.

Eski sevgili konusunda bir travma yaşamıştım. Yaşayanlara da Allah yardım etsin.

Çok çarpıtılmış bir mantıkları olduğu için ve çok zekice davrandıklarını sandıkları için oluyor bunlar.

Bir de şöyle bir cümle kurarlar:
“Ama ben dürüst oldum.” bunu diyince yaptıklarını temize çekiyorlar.

Allah iyi insanları iyi insanlarla karşılaştırsın.

Kuzum bende yaşadım inan anlıyorum seni çok dürüstlerdi teşekkür ederiz dürüstlükleri için şimdi sürünüyorlar köşelerde zekalarına ve bize bu derece dürüst olup gerçekleri gösterdikleri için teşekkür ediyoruz ahahhaha

Hepsi sürünmüyor.
Dürüst olmak zorunda kalıp sonra sanki baştan kendi doğru yolu seçmiş gibi ben dürüst oldum demeleri sinir bozucu. Acilen uzaklaşmak gerek.
Evet karakterli insanların hayatından çıkan tüm karaktersizlere teşekkürler.

Eski sevgili sürünüyor başına gelmeyen kalmamış ahımı aldı bi kere ahahhaha beter olsun

her erkek aldatmaz, her kadın da aldatmaz.
aldatılıp yakalanınca affedilen erkek hep aldatmaya devam eder, aldatılıp yakalanınca kadın affedilmez.

Her erkek aldatmaz. Cinsiyete göre eylem belirlemeyin. İlişkiniz sıkıcı bir haldeyse yenilikler aradığı için oluşur bu durum. Bir daha yapmam gibi saçma sapan şeyler de sizi yumuşatmasın. İhanet bu. Sıkıldıysa ayrılsın ya da konuşup çözün.

Peki ne yapmayı düşünüyorsunuz?
nasıl yapacağımı ne yapacağımı bilmiyorum ama şuan aklımda sadece süründürmek var işini yapmamak yatağına gitmemek ne halin varsa gör demek başka ne yapabilirim bilmiyorum önceden kendimle ilgili kısıtladığım ne varsa hepsini doya doya yapacağım

Hayır tabi ki her erkek aldatmaz. Kadın veya erkek farketmez "karaktersiz" olan aldatır. Bu kadar net !

Aldatan erkeği affetmeyin diyen kadınları dinlemek lazım diye düşünüyorum. Kk da bir kanun hükmünde bu: aldatan affedilmez, affedilirse tekrar aldatir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…