Her erkek aldatır mı

Bpşanamıyorsam sebeplerim var. Şimdi değil ama ileride boşanıcsm bunun için kendimi geliştirip biraz paraya ihtiyacım var kimseye boyun eğmemek için yalnız bu adamı nasıl pişman edebilirim bu yaptığına

Aynı oaidayı yatağı paylaşamam zaten bundan sonra ama başka ne yapabilirim

Tamamda canım adam pişman olsa zaten tekrar tekrar yapmazdı. Boşanacaksın başka aklıma fikir gelmiyor .

Pısman edemezsin.
Bizi sevmeyen deger vermeyen gururmuzu kırarken çekinmeyen insanları bu yaptıklarına pısman edemeyiz.
Oyuzden bunu dusunme.

Bırlıkte yatmak veya yatmamak bunun cozum degıl.
Yataktan ibaret degıl kırılan gurur. Veya sevısmemek ceza vermek degıl.
Bukadar basıt degıl yani, aldatılmanın karsılıgı. Olmamalı da.
Yatmıyorum gebersin kafası en yanlıs kafa. Koca yatak bana kaldı diye sevinebilir karsı taraf.
Cunku yatagı dolduran kısıden ibaret aldatılan. Degerı yok?

Ceza vermek istiyorsan yok say diyecegım ama, yapmayacagına okadar emınım ki.
Bence hıcbısey yokmus gıbı hayatına devam et. Baska yolu yok cunku.

Her erkek aldatır mı bilmiyorum ama bir kere aldatan hep aldatır. Kadın erkek farketmez.

Çok haklısınız

Seni sevmeyen biri neden pişman olsun?
Sevse zaten başkasının sohbetini aramaz.
Bir de nasıl emin olabiliyorsunuz cinsle olarak sizi aldatmadığına?

O seni aldatsin sende telefon sevgililigi de geç bu nasıl bişey gururun yokmu senin evlisin sen herkes birbirini aldatcaksa evlilik neden var ya da esin seni aldatiyosa o evliliğin anlamı ne kendini kandırma

Her erkek aldatmaz ama boşluğa düşen reelde birşeyler yapamayacağını bilen erkeklerin belki bir kısmı anonim yani sanalda aldatabilir. Bu da aldatmaya girer. Fırsatını bulan sosyal baskıdan korkmayan erkek bunu gerçege taşıyabilir.

Neden pişman olsun ki? Adam aldatıyor, akrabalar hoş görüyor, karısı ve çocuğu yanında yaşamaya devam ediyor. Pişman olacağı bir şey yok.

Siz ayrılmak istemiyorsanız saygı duyarım. Ama boşanmanıza tek engel aileler ise onların ne dediğinin bir önemi yok. Evlilik iki kişi arasındadır ve kararları da taraflar alabilir ancak.

Ayrıca her erkek aldatmaz ama affedilen ya da affedileceğini bilen erkek muhtemelen tekrar aldatır.

Aldatmaya dayalı boşanma davası için süreniz öğrenmenizden itibaren altı aydır ve affeden tarafın dava hakkı da yoktur. Bunu da hatırlatmış olayım.

Düşüncesi kötü... ben varım ya herşeyiyle hayatını sana adamış ben sen nasıl telfn ya normal bi şekilde bana bunu yapabilirsin valla ayarım yok gece hadım ederim adamı asla tevazu göstermeyiniz bayanlar ince bi ayar çekin olmadan

Her erkeğin aldattığı inancının yanlış olduğunu düşünüyorum. Karısına her aldatma sonrası bir daha olmayacak demesi büyük yalan olduğundan tekrar yapmaya devam ederler. Telefon arkadaşlığı markadaşlığı farketmez aldatma aldatmadır.

Firsat bulan ,usenmeyen her kani bozuk aldatir ,bencillik gibi

Telefon arkadaşlığı sevgililigi ne kız
Hayır her erkek aldatmaz.
Karaktersiz ve eşini kaybetmekten korkmayan erkek aldatır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…