Her erkek aldatır mı

Her erkek aldatır mı bilmiyorum. Bende aldatılan biriyim bu arada. Ama bildiğim tek şey şu 2 türlü kadın vardır. Bunu öğrenen ve bir daha asla eskisi gibi olamayacaklarını, içinde birşeylerin kırıldığını farkedip ayrılan kadın ve ayrılmayan, kabul eden, ama içten içe herzaman aldatılacağını bilen, yakalayan, canı çok yanan, bir sürü gün acı duyan ama devam eden kadın. Ya sürekli bunu görür, o kadınları araştırır kendinizi kıyaslar, acı çekersiniz ya da kestirip atarsınız. Seçim sizin.

Hep ikincisini yaptım bundan sonrada oyle olacak galiba

Olayı şöyle düşünün, hani size daha basit gibi geliyor ya telefonda olan flört. , evde sizinle vakit geçirmeyi yüzünü bile görmediği bir kadınla telefonda fingirdeşmeye tercih ediyor eşiniz. Yani yüzyüze hiçbirşey paylaşmadığı bir kadına sizi tercih ediyor. Kaldı ki telefonla flörtün amacı kadını ikna edip işi yüzyüzeye çevirmektir. Siz yakaladınız ve kocanız kadınla yatamadı diye daha az mı aldatılmış oluyorsunuz. Bakın ister affedin , ister etmeyin, ister boşanın ister boşanmayın ama olayı normalleştirip her erkek yapıyora getirmeyin. Benim annem kısmi felç birçok ihtiyacını babam bakıyor ona rağmen annemi kullanarak kendisine asılan kadını rezil edebilecek kadar ahlak sahibi mesela, kaldi ki annemle babam görücü usulü evlenmiş ben kendimi bildim bileli sürekli atışır dururlar, ama babamın tek dediği ben allahtan korkarım, erkeğinde namusu var olmuştu. Siz olayı her erkek yapara getirip normal görmeye başladığınızda eşiniz sizi her aldattığında ki bir defa yapan hep yapar, adma söyleyecek tek lafınız olmaz.

Bırakmıyor peşimi çünkü çocuğum var aileler istemiyor ayrılmamız hata ettim diyor sürekli

Hep ikincisini yaptım bundan sonrada oyle olacak galiba
Bakın toplumumuzda belki boşanmış olmak, dul olmak vs gibi kavramlar sizi korkutuyor olabilir. Ama eşiniz ölseydi de dul kalabilirdiniz. Ve bir şekilde hayatınıza devam etmek zorunda kalırdınız. Şu an yeter ki evliliğim kurtulsun diye bakıyorsunuz olaya ama eşinizin bu telefonla sınırlı kalacak mı sanıyorsunuz ? Yarın bir gün o kadınlardan yakın mesafede oturan, evi müsait olan biri aradığında eşiniz gidecek. Emin olun siz ömür boyu hep bunu yakalayacaksınız. Ama yine de onla aynı yatağı paylaşacaksınız ütüsünü yemeğini yapacaksınız. Bunlar saygınızı kaybettirir eşinizin gözünde de kendi gözünüzde de.

Normalleştiren ben değilim etrafımdakiler sanki ben hata yapıyormuşum gibi konuşuluyor

Başkalarıyla konuşma gereksinimi neden duyar peki evli Bi kadın ve evli Bi erkek
Bunun çok sebebi var
Cinsel anlamda doymuyordur yahut doyumsuzdur, iletişimsizlik de olabilir,karaktersizlik,heyecan arıyordur,sevgi bitmiştir vsvsvs
Önemli olan bu mesela değil. Elbette ki bunu ve peşi sıra kendinizi sorgulamak zorundasınız.
Ama daha önemlisi su an ne adım atacağınız Reis???

Bunların hepside olabilir
Bu aldatmaya bahane olamaz ama
Karşıdakiyle sorunları vardır yada daha başka tercihleri vardır
Kişi kendine ve karşındakine saygısızlık ve haksızlık olmasın diye ilişkisini bitirmelirdir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…