- 16 Ağustos 2013
- 3.092
- 3.906
-
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
- #1.621
Kanama hala devam ediyor canım aynı ilaç fayda etmiyor perşemd kontrol vardı bakalım duruyormu nap8yor ufaklık bakıcaz hayırlısı olsun inşaallah
Valla öyle canım herkes kendi çektiğini biliyorHerkesin bünyesi bir mi ya doktora gitmeyelim o zaman ağzı olan konuşuyor arkadaş
Allah razı olsun canım benim sağolasınİnşAllah canım.. dikkat et kalkma yerinden.. kaynananıda boşver ağzı olan konuşuyor nasıl olsa.. inşAllh sıkıca tutunur bebeğin canım.. Rabbim yardımcın olsun inşAllah..
Bence kimseye kulak asma vücudunu en iyi tanıyan sensin ama böle eli kolu bağlı bişey yapmamanda beni üzüyor hastaneden eve gelmemeliydin her an çol önemli çünkü nasıl oldunAllah razı olsun canım benim sağolasın
Biraz daha iyiyim canım kanama az da olsa azaldı ama.karnm hala ağrıyorBence kimseye kulak asma vücudunu en iyi tanıyan sensin ama böle eli kolu bağlı bişey yapmamanda beni üzüyor hastaneden eve gelmemeliydin her an çol önemli çünkü nasıl oldun
Çok sabırlısın vallahi ben hastaneyi birbirine katmıştımBiraz daha iyiyim canım kanama az da olsa azaldı ama.karnm hala ağrıyor
Yanımda kaynanam vardı canım o dedi yoksa dn yatmak istedim işte napayım ki canım burnumdaydı kime ne laf diyimÇok sabırlısın vallahi ben hastaneyi birbirine katmıştımyatış vermişlerdi evde yatmakla orda olmak farklı
Sonra senin daha çok canın yanacak ne kaynanası boşver onların devri geçmişte kaldıYanımda kaynanam vardı canım o dedi yoksa dn yatmak istedim işte napayım ki canım burnumdaydı kime ne laf diyim
Umarım sıkıntın yoktur canım evde hiç idrar testi yaptın mı ?selam kızlar keyifler iyidir inşallah. ben az önce 21.gün progesreron testi için kan verdim inşallah sonuç iyi çıkar. gebelik içinde test istedim doktordan ama daha çok erken diye vermedihalbuki bat 26-27 ekim.
Gece kan gelmedi iyi sanırım bebegim öğle vakti gidicem buraları bilmediğimden eşim götürecek canım beyaz akıntı geldi gece inşaallah bidaha kan gelmezAytanesii kuzum naptın gittin mi doktora aklım sende kaldı herşey yolundadır umarım dualarım seninle
Bizide haberdar et sıkıntısız gel inşallahGece kan gelmedi iyi sanırım bebegim öğle vakti gidicem buraları bilmediğimden eşim götürecek canım beyaz akıntı geldi gece inşaallah bidaha kan gelmez
Umarım sıkıntın yoktur canım evde hiç idrar testi yaptın mı ?
İnşaallah canım haber ederim gidebilirsm bi aksilik olmazsa iyiki varsınız kızlarBizide haberdar et sıkıntısız gel inşallah
Ben adete 4 gün kala gördüm silik çizgiyi gittikçe koyulaştı canım elinde mevcutsa tekrar yap20 sinde yaptım negatifti idrar.
Evet daha erken canım adete 3 gün kala yaptım hiçbişey cikmadi bat günü silik çizgiyi gördüm adeti bekliyordum hiç umudum yoktu elimde son test vardı kalmasın diye deneyim dedim ve hemen silik çıktı çok şükür koyulasti ve bebeğim çok sağlıklı suan allah isteyen herkese versin canımselam kızlar keyifler iyidir inşallah. ben az önce 21.gün progesreron testi için kan verdim inşallah sonuç iyi çıkar. gebelik içinde test istedim doktordan ama daha çok erken diye vermedihalbuki bat 26-27 ekim.
amin canım inşallah. sağlıcakla kavuşEvet daha erken canım adete 3 gün kala yaptım hiçbişey cikmadi bat günü silik çizgiyi gördüm adeti bekliyordum hiç umudum yoktu elimde son test vardı kalmasın diye deneyim dedim ve hemen silik çıktı çok şükür koyulasti ve bebeğim çok sağlıklı suan allah isteyen herkese versin canım
Canım nasılsın nasıl oldun var mı bir gelişme ?İnşaallah canım haber ederim gidebilirsm bi aksilik olmazsa iyiki varsınız kızlar
Kanamam kesildi canım şükür eşimde işleri konusunda sıkıntılı olduğu için götür diye zorlamak istemedim en azından benim iyi olduğumu bilsin istedim içi rahatlasın dedim kasık ağrılarım var hala ama yatıyorum istirahate devam gribimde sabredebilirsem geçecek inşaallah bol meyve yiyorum öksürükten yemek yiyemiyorum pek kaynanam cok yağlı yapıyor yemekleri midem almıyor karışıyor öyle canım idare ediyorum sen naptın nasılsın iyimisinCanım nasılsın nasıl oldun var mı bir gelişme ?