- 3 Mayıs 2018
- 4.602
- 4.715
- 33
-
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
- #1.581
Esiini bekleme bence kuzumEşim gelsin gidicem canım
Rica ederim canım ne demek haberdar et beni mutlaka aklım sendeSağolasın canım iyi ki varsın yanlız hissettirmedin bana kendimi eşimi bekliyorum işe gitmişti geliyor yolda
Dualarımız seninle kuzum umarım düzelir moralini yüksek tut biliyorum çok zor ama bebeğin içinVerdi canım progestan diye bir ilaç inşaallah ona alerji geliştirmez vücudum kese gelişimide normal değil dedi doktor pazartesiden beri lekelenmem vardı ya dünden beri kas8k ağrılarm siddetlendi gece kaç defa lavaboya kalktm ağrıdan dinleninxe sikayetlerim azalıyor
Buraları bilmediğim için bekledim canım kana yeribelli baya var dinlen bop bol dedi ayaklarına yükselti yap dedi boş gebelik olabilir dedi korkuyorum açıkcasıEsiini bekleme bence kuzum
Vajinadan kalp atısı dinlemek istedi ben istemedim kanama var diye korktum kanama alanı baya fazla durmasıda düşmeside Allah a kalmış biz naparsak yapalm boş gebelik olabilir dedi ya makine 7 haftalık olarak ölçmüş ama daha 5 haftalık okadar olamaz dedim kalp atışı için normalde iki hafta sonra çağırdı dedim doktoru Allahtan aynı hastaneye gittim orda doktor 5 haftalık yazmışRica ederim canım ne demek haberdar et beni mutlaka aklım sende
İnşaallah canım normal gebelik olsunda şuan çok korkuyorum inanDualarımız seninle kuzum umarım düzelir moralini yüksek tut biliyorum çok zor ama bebeğin için
Geçmiş olsun canım inş bos değildir ayağını baya yükseğe kaldır 2 yastık koy ve sadece tuvalet ihtiyacın için kalk dinlen bol bol canımVajinadan kalp atısı dinlemek istedi ben istemedim kanama var diye korktum kanama alanı baya fazla durmasıda düşmeside Allah a kalmış biz naparsak yapalm boş gebelik olabilir dedi ya makine 7 haftalık olarak ölçmüş ama daha 5 haftalık okadar olamaz dedim kalp atışı için normalde iki hafta sonra çağırdı dedim doktoru Allahtan aynı hastaneye gittim orda doktor 5 haftalık yazmış
Şu verdiği progestan varya canım ağızdan aldm acaba vajinadanda koysam mı daha az yan etki olur dedi ac8ldeki doktor hala kanama devam ediyor nasip gerçiGeçmiş olsun canım inş bos değildir ayağını baya yükseğe kaldır 2 yastık koy ve sadece tuvalet ihtiyacın için kalk dinlen bol bol canım
Nasıl kullanıldığını bilmiyorum canım doktora sorsaydin keşke nasıl kullanacağını inş bebeğe bişey olmaz canımŞu verdiği progestan varya canım ağızdan aldm acaba vajinadanda koysam mı daha az yan etki olur dedi ac8ldeki doktor hala kanama devam ediyor nasip gerçi
Aslında vajinadan konulması daha iyi kana daha çabuk karışıyor ayaklarını yüksek tut sağ yada sola yat daha iyi oluyor yumurta kaşar peynir ceviz bol su iç inşallah sıkıntı olmaz moralini bozma sakın bide progestanın iğnesini yapmadımı yada serum falan takmadımı kan tahlili ?Şu verdiği progestan varya canım ağızdan aldm acaba vajinadanda koysam mı daha az yan etki olur dedi ac8ldeki doktor hala kanama devam ediyor nasip gerçi
Nasıl kullanıldığını bilmiyorum canım doktora sorsaydin keşke nasıl kullanacağını inş bebeğe bişey olmaz canım
Hiç birşey yapmadılar canımAslında vajinadan konulması daha iyi kana daha çabuk karışıyor ayaklarını yüksek tut sağ yada sola yat daha iyi oluyor yumurta kaşar peynir ceviz bol su iç inşallah sıkıntı olmaz moralini bozma sakın bide progestanın iğnesini yapmadımı yada serum falan takmadımı kan tahlili ?
Anladım canım fayda etmemiş demekkiCanım durmuyor kanamam ilacı hem ağızdan aldm hemde vajinadan ama işte
İnşaallah canım bukadar kanamaya tutunavilirmi kiMalesef yaşayan ve 2 gün hastanede yatırmalarına rağmen hiç bişey yapmadıkları tecrübeyle sabit biri olarak şuan onu o kadar iyi anlıyorum ki inşqllah atlatırsın ve bebişin sıkı sıkı tutunur sanaAytanesii moralini yüksek tut canım