Gebeliğe Hazırlık HER AY YENI BIR UMUT EKİM AYI UĞURLU GELSIN BAYANLAR BATLARI ALALIMMMM..DERTLESELIM

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Dualarımız seninle kuzum umarım düzelir moralini yüksek tut biliyorum çok zor ama bebeğin için

Rica ederim canım ne demek haberdar et beni mutlaka aklım sende
Vajinadan kalp atısı dinlemek istedi ben istemedim kanama var diye korktum kanama alanı baya fazla durmasıda düşmeside Allah a kalmış biz naparsak yapalm boş gebelik olabilir dedi ya makine 7 haftalık olarak ölçmüş ama daha 5 haftalık okadar olamaz dedim kalp atışı için normalde iki hafta sonra çağırdı dedim doktoru Allahtan aynı hastaneye gittim orda doktor 5 haftalık yazmış

Geçmiş olsun canım inş bos değildir ayağını baya yükseğe kaldır 2 yastık koy ve sadece tuvalet ihtiyacın için kalk dinlen bol bol canım

Geçmiş olsun canım inş bos değildir ayağını baya yükseğe kaldır 2 yastık koy ve sadece tuvalet ihtiyacın için kalk dinlen bol bol canım
Şu verdiği progestan varya canım ağızdan aldm acaba vajinadanda koysam mı daha az yan etki olur dedi ac8ldeki doktor hala kanama devam ediyor nasip gerçi

Şu verdiği progestan varya canım ağızdan aldm acaba vajinadanda koysam mı daha az yan etki olur dedi ac8ldeki doktor hala kanama devam ediyor nasip gerçi
Aslında vajinadan konulması daha iyi kana daha çabuk karışıyor ayaklarını yüksek tut sağ yada sola yat daha iyi oluyor yumurta kaşar peynir ceviz bol su iç inşallah sıkıntı olmaz moralini bozma sakın bide progestanın iğnesini yapmadımı yada serum falan takmadımı kan tahlili ?

Hiç birşey yapmadılar canım

İyi geceler kızlar bişey danışcam bugun adetimin 3. Günü normalde ilk günü karın ve bel ağrım olur geçerdi kasık ağrısı pek olmazdı adet olduktan sonra ikinci güne birşey kalmazdı ama bu sefer hala devam ediyor karın ve kasık ağrılarım korkmaya başladım acaba kötü birşey olabilir mi ya doktora gitsem mi bilemedim ilk kez böyle oluyor çok ta halsizlik var ya kendimi çok mutsuz hissediyorum bu agrilardan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…