Gebeliğe Hazırlık HER AY YENI BIR UMUT EKİM AYI UĞURLU GELSIN BAYANLAR BATLARI ALALIMMMM..DERTLESELIM

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bebeğim annem gurbet kuşum canm benm kiz daha belli değil bugün kan vercem kesin bellinolcak dua et nolur artmis olsn sen nasilsin ne var ne yok
Allahım bu günleri de gösterdi ya ben inanıyorum ki artacak değeri inşallah bak ggör buraya gelip yazacaksın kızlar değerim arttı çok şükür diye.
Güzel haberlerini bekliyorum.
Bne de batım 20 ekim bekliyorum canısı ya sanırım tutmadı bu ayda. Hiç bir belirti yok.Kasık ağrılarım vardı onlarda gitti.

Allahım bu günleri de gösterdi ya ben inanıyorum ki artacak değeri inşallah bak ggör buraya gelip yazacaksın kızlar değerim arttı çok şükür diye.
Güzel haberlerini bekliyorum.
Bne de batım 20 ekim bekliyorum canısı ya sanırım tutmadı bu ayda. Hiç bir belirti yok.Kasık ağrılarım vardı onlarda gitti.
Bende 20 Ekim hadi darısı başımıza inşallah

Bende çarşamba düşünüyorum canım 13 eylül sat takvime göre 4 hafta+4 diyo yani perşembe günü 5 haftalik mi olucak kese ne zaman belli olur canım bilgilendirirmisjn beni
Valla benim icin doktor 4haftalık dedi keseyi gördü canım kan değerine bağlı kese görünmesi için sanırım bin üzeri olması lazım

İnşallah canım bi kaç gün daha sabredeyim kan vericem çok heyecanlıyım
Sağlık ocağında yaptırma ozaman ölçemiyor cihazlar kız senin yerine bende heyecan yaptm esimde diyor hastaneye getirirken heyecan varmı diyor dalga geçiyor dedim kalp atışını duyduğumuzda ben send egörecem heyecanı dedim :)

Sağlık ocağında yaptırma ozaman ölçemiyor cihazlar kız senin yerine bende heyecan yaptm esimde diyor hastaneye getirirken heyecan varmı diyor dalga geçiyor dedim kalp atışını duyduğumuzda ben send egörecem heyecanı dedim :)
Yok canım özel hastanede vericem kan kısmetse 1 saat te çıkıyo heyecan olmaz mı canım kalp atışıni duyduğumda gözlerim bile dolar benim farklı bi duygu ilk bebeğim olucak kısmetse 4 yıllık evliyim ilk defa bu ay başladık benimki biraz hızlı geldi umarım sağlıklıdır inanki cinsiyeti bile düşünemiyorum sağlıklı olsun da varsa canım az aramız olucak

Yok canım özel hastanede vericem kan kısmetse 1 saat te çıkıyo heyecan olmaz mı canım kalp atışıni duyduğumda gözlerim bile dolar benim farklı bi duygu ilk bebeğim olucak kısmetse 4 yıllık evliyim ilk defa bu ay başladık benimki biraz hızlı geldi umarım sağlıklıdır inanki cinsiyeti bile düşünemiyorum sağlıklı olsun da varsa canım az aramız olucak
Evet aynen canım valla heyecan dorukta rabbim hayırlısını nasib etsin burdakiler erkek bebek diye tutturuyorlar görüyorum ama umrumda değil rn kız istiyorum cok şeker oluyorlar :)))

X