- 15 Aralık 2017
- 691
- 531
- 33
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
- #1.421
İnşallah canlarBencede var canım hayırlısı olur inşallah :))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah canlarBencede var canım hayırlısı olur inşallah :))
Bugün geldim canım sonuçları doktorumun yönlendirdiği doktora baktırcam bakalım ne diyecek başka kanmı alacak napacak bilmiyorumCanisi gittinmi sen bidaha doktora Aytanesii
Allahım bu günleri de gösterdi ya ben inanıyorum ki artacak değeri inşallah bak ggör buraya gelip yazacaksın kızlar değerim arttı çok şükür diye.Bebeğim annem gurbet kuşum canm benm kiz daha belli değil bugün kan vercem kesin bellinolcak dua et nolur artmis olsn sen nasilsin ne var ne yok
Bende çarşamba düşünüyorum canım 13 eylül sat takvime göre 4 hafta+4 diyo yani perşembe günü 5 haftalik mi olucak kese ne zaman belli olur canım bilgilendirirmisjn beniBence hamilesin ikigüne de kan ver çarşamba ver baya yüksek çıkacak seninde galiba
Var mı gününe testleri ne zaman yaptın ?İnşallah canlar
Bende 20 Ekim hadi darısı başımıza inşallahAllahım bu günleri de gösterdi ya ben inanıyorum ki artacak değeri inşallah bak ggör buraya gelip yazacaksın kızlar değerim arttı çok şükür diye.
Güzel haberlerini bekliyorum.
Bne de batım 20 ekim bekliyorum canısı ya sanırım tutmadı bu ayda. Hiç bir belirti yok.Kasık ağrılarım vardı onlarda gitti.
İnşallah ama kasık ağrılarım gitti ya ben ondan biraz ümitliydim birde kaç sefer sabah uyanınca midem çekiildiydi inceden inceden bulantı gibi.Bende 20 Ekim hadi darısı başımıza inşallah
Valla benim icin doktor 4haftalık dedi keseyi gördü canım kan değerine bağlı kese görünmesi için sanırım bin üzeri olması lazımBende çarşamba düşünüyorum canım 13 eylül sat takvime göre 4 hafta+4 diyo yani perşembe günü 5 haftalik mi olucak kese ne zaman belli olur canım bilgilendirirmisjn beni
İnşallah sağlıklıdır canım ilk bebeğim olucak kismetse son durum ne canım kan verdin mi tekrar inşallah hersey yolunda giderTatlimmm hadi gözün aydın var bebeğin allah bagslasin insallah darısı isteyenlerin başına D DenizZkabugu
Anladım canım inş hersey yolunda giderValla benim icin doktor 4haftalık dedi keseyi gördü canım kan değerine bağlı kese görünmesi için sanırım bin üzeri olması lazım
33.gündeyim canım 3 gün geciktiVar mı gününe testleri ne zaman yaptın ?
Anladım canım inş hersey yolunda gider
İnşallah canım bi kaç gün daha sabredeyim kan vericem çok heyecanlıyımSen bi kan ver sonra bakalım sanada doktor yolu görünüyor kontroller tahliller inşaallah :)
Sağlık ocağında yaptırma ozaman ölçemiyor cihazlar kız senin yerine bende heyecan yaptm esimde diyor hastaneye getirirken heyecan varmı diyor dalga geçiyor dedim kalp atışını duyduğumuzda ben send egörecem heyecanı dedim :)İnşallah canım bi kaç gün daha sabredeyim kan vericem çok heyecanlıyım
Yok canım özel hastanede vericem kan kısmetse 1 saat te çıkıyo heyecan olmaz mı canım kalp atışıni duyduğumda gözlerim bile dolar benim farklı bi duygu ilk bebeğim olucak kısmetse 4 yıllık evliyim ilk defa bu ay başladık benimki biraz hızlı geldi umarım sağlıklıdır inanki cinsiyeti bile düşünemiyorum sağlıklı olsun da varsa canım az aramız olucakSağlık ocağında yaptırma ozaman ölçemiyor cihazlar kız senin yerine bende heyecan yaptm esimde diyor hastaneye getirirken heyecan varmı diyor dalga geçiyor dedim kalp atışını duyduğumuzda ben send egörecem heyecanı dedim :)
Evet aynen canım valla heyecan dorukta rabbim hayırlısını nasib etsin burdakiler erkek bebek diye tutturuyorlar görüyorum ama umrumda değil rn kız istiyorum cok şeker oluyorlar :)))Yok canım özel hastanede vericem kan kısmetse 1 saat te çıkıyo heyecan olmaz mı canım kalp atışıni duyduğumda gözlerim bile dolar benim farklı bi duygu ilk bebeğim olucak kısmetse 4 yıllık evliyim ilk defa bu ay başladık benimki biraz hızlı geldi umarım sağlıklıdır inanki cinsiyeti bile düşünemiyorum sağlıklı olsun da varsa canım az aramız olucak
İnşallah canım hayırlısı ne ise o olsunEvet aynen canım valla heyecan dorukta rabbim hayırlısını nasib etsin burdakiler erkek bebek diye tutturuyorlar görüyorum ama umrumda değil rn kız istiyorum cok şeker oluyorlar :)))
2 de vercem kuzum ya bakalım insallah artmıştır.inanamiyo insan yaİnşallah sağlıklıdır canım ilk bebeğim olucak kismetse son durum ne canım kan verdin mi tekrar inşallah hersey yolunda gider
Evet canım inanamiyo insan iyi haberleri bekliyoruz2 de vercem kuzum ya bakalım insallah artmıştır.inanamiyo insan ya