-
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
- #1.381
Canım takvime bakarsan yanılırsın sen onun yumurtlama tarihine inanma akıntı beyazmı yoksa yumurta akı kıvamındamıMerhaba arkadaşlar benim bat 2 kasım. Takvimime göre 19 ekimde yumurtlama günü. Bende dünden beri söylemesi ayıptır sümük gibi akıntı geliyor. Sadece wcdeyken peceteyle silince geliyor. Çamaşırım temiz. Sizce bu akıntı neden kaynakli olabilir ? Iki aydır bebegimiz olsun diye çalışma yapıyoruz sonuçlar negatif.
Gidicem canım cuma tahlil verdim baya yüksekti degerim 7699 ve keseyi gördü doktor ama pazartesi ve cuma tekrar gidicem :)Aytanesii nasılsın cnm nasil gidiyor hamislik senin sonuçları merak ediyorum yarın gideceksin demi doktora
Sarımsı renkteCanım takvime bakarsan yanılırsın sen onun yumurtlama tarihine inanma akıntı beyazmı yoksa yumurta akı kıvamındamı
Yumurta akı gibi diyebilirizSarımsı renkte
Yumurta akı dediğimiz renksiz şeffaf bir akıntı bu dediğin akıntı normal değil şeffaf grdüğünde yumurtlama dönemi oluyor biras bol sutüket su az tüketmektende akıntı sarımtırak bi renk alabiliyorSarımsı renkte
Soğan kuru geciktrmez ama kuzmSelam kızlar. Ben bu ay sogan kuru uygulamıştım kist için. Geçen gün doktora gittim biraz küçülmüş kist. Ama tamamen gitmedi . Adetim 2 gün once gelmesi gerekiyodu gecikti henüz bisey yok. Gebelik testin de de bisey çıkmadı. Acaba sogan kuru mu geciktirdi
Ayyy sen hamileymissin .canim ya cok s3vindim senin için. Seni temmuz grubundan biliyorum . Gözün aydın:)Soğan kuru geciktrmez ama kuzm
Beni de haberdar et biliyorum degerini görmüştümGidicem canım cuma tahlil verdim baya yüksekti degerim 7699 ve keseyi gördü doktor ama pazartesi ve cuma tekrar gidicem :)
Evet kuzum ben bayadır burdayım şükür ama yarın bidaha kan verip kesinlestircem beta değerin düşme ihtimalide var çünküAyyy sen hamileymissin .canim ya cok s3vindim senin için. Seni temmuz grubundan biliyorum . Gözün aydın:)
Son 1 haftaaaaa21 ekim bi an önce gelsin artik ya
Düşmez inşallah iyi düşünelim iyi olsun :)Evet kuzum ben bayadır burdayım şükür ama yarın bidaha kan verip kesinlestircem beta değerin düşme ihtimalide var çünkü
Tamam canım haberdar ederim inşaallah hayırlı haberler alıroz hepimizBeni de haberdar et biliyorum degerini görmüştüm
Aynen ya adet olcam mı cok merak ediyorumSon 1 haftaaaaa
20 ekimde benim gelmesin gelmesin inşallah :))Aynen ya adet olcam mı cok merak ediyorum
Olmazsın inşalalh kuzumAynen ya adet olcam mı cok merak ediyorum