- 1 Haziran 2018
- 27.720
- 82.187
- 30
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
- #1.281
Yok cnm ben en azından tahmini bat günümde yapmayı düşünüyorumbelki silik de olsa çıkar kuzum ama seni de dürtüklemim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok cnm ben en azından tahmini bat günümde yapmayı düşünüyorumbelki silik de olsa çıkar kuzum ama seni de dürtüklemim
Şu ikici resimde bi çizgi var sanki
ay sizde gördünüz inşallah vardır ağrılarım başladı göğüs hassasiyeti bel kasığım falan hep sancıyoEvet tatlım var bunlarda hadi hayırlısı olir insalalh
bugün benim çatlamadan sonra 10-11.gün ağrılarım başladıYok cnm ben en azından tahmini bat günümde yapmayı düşünüyorum
Valla gözlerimi resmin içine içine soktum resmen.Umarım minik vardır bizi yanıltmaz.ay sizde gördünüz inşallah vardır ağrılarım başladı göğüs hassasiyeti bel kasığım falan hep sancıyo
Catladgini ovulasyon dışında anlamak mümkün mu akıntı farklı oluyor mu agri falanbugün benim çatlamadan sonra 10-11.gün ağrılarım başladı
test yanıltabilir de inşallah bebiş yanıltmazValla gözlerimi resmin içine içine soktum resmen.Umarım minik vardır bizi yanıltmaz.
Ay hadi hayırlısı olsun insalalhay sizde gördünüz inşallah vardır ağrılarım başladı göğüs hassasiyeti bel kasığım falan hep sancıyo
evet benim pik yaptığı gün çok ağrım vardı şeffaf akıntı geliyodu sonra silikleşti o gün ağrım hiç yok denecek kadar azdıCatladgini ovulasyon dışında anlamak mümkün mu akıntı farklı oluyor mu agri falan
test yanıltabilir de inşallah bebiş yanıltmaz
amin kuzum hepimizin hakkında hayırlısı olsun inşallahAy hadi hayırlısı olsun insalalh
amin inşallah canım tek umudum o belli belirsiz olması 8 gün kalmış diye..Baktım bir daha sanırım belli belirsiz bir çizik var ya.Hakkında hayırlısı olsun canım.
O zmn bnmm belirtilerime gore daha catladiktan sonra daha 7. Günevet benim pik yaptığı gün çok ağrım vardı şeffaf akıntı geliyodu sonra silikleşti o gün ağrım hiç yok denecek kadar azdı
işte benim 29 eylülde pik oldu 30 eylülde yine koyuydu ama t çizgisi daha az koyuydu çatlamaya başlamıştı 1 ekimde ttamamen silikleşti tahminim 30 Eylül gecesi çatladı kabaca hesaplarsak 10.gündeyim çatladıktan sonra gölge gibi silik çizgi gördüm bugün ağrılarım var akıntım biraz başladı kasıklarım ağrıyo göğsümde hafiften ağrıyo içi boş bi balon gibi resmen hem yumuşacık hem ağrıyoO zmn bnmm belirtilerime gore daha catladiktan sonra daha 7. Gün
Döllenmeden sonra 10. Gün cikabiliyor testlerde öyle okumuştu mişte benim 29 eylülde pik oldu 30 eylülde yine koyuydu ama t çizgisi daha az koyuydu çatlamaya başlamıştı 1 ekimde ttamamen silikleşti tahminim 30 Eylül gecesi çatladı kabaca hesaplarsak 10.gündeyim çatladıktan sonra gölge gibi silik çizgi gördüm bugün ağrılarım var akıntım biraz başladı kasıklarım ağrıyo göğsümde hafiften ağrıyo içi boş bi balon gibi resmen hem yumuşacık hem ağrıyo
yerleşme 6 gün sürüyomuş ilişkiden 12 gün sonra da kanda çıkıyomuş ben idrardan takip edeyim dedim dün akşam yaptığım silik çıktı sabah yine yaptım yine silik çıktı şimdi beklemedeyimDöllenmeden sonra 10. Gün cikabiliyor testlerde öyle okumuştu m
4 gunde yerlesiyor kuzum dolleniyor yani 10. Gündede kana geciyoryerleşme 6 gün sürüyomuş ilişkiden 12 gün sonra da kanda çıkıyomuş ben idrardan takip edeyim dedim dün akşam yaptığım silik çıktı sabah yine yaptım yine silik çıktı şimdi beklemedeyim
Hmmm göğüs mevzuusu bende de cok kotu ya aynrn dedigin gibiyim bende ins hayrli haber alırız..bi kac gun sabret bi daha yaap bence biraz daha koyulassin test yoksa bu seferde deger duzgun artti mi falan die stres yapacaksnişte benim 29 eylülde pik oldu 30 eylülde yine koyuydu ama t çizgisi daha az koyuydu çatlamaya başlamıştı 1 ekimde ttamamen silikleşti tahminim 30 Eylül gecesi çatladı kabaca hesaplarsak 10.gündeyim çatladıktan sonra gölge gibi silik çizgi gördüm bugün ağrılarım var akıntım biraz başladı kasıklarım ağrıyo göğsümde hafiften ağrıyo içi boş bi balon gibi resmen hem yumuşacık hem ağrıyo
varsa demek ki kana geçmiştir. korkuyorum kan yapmaya ya iyice bi çizgiyi göreyim sonra kan veririm4 gunde yerlesiyor kuzum dolleniyor yani 10. Gündede kana geciyor
öncekinde öyle oldu kollarım delik deşik oldu güzelce artıyordu ama kalbi durduHmmm göğüs mevzuusu bende de cok kotu ya aynrn dedigin gibiyim bende ins hayrli haber alırız..bi kac gun sabret bi daha yaap bence biraz daha koyulassin test yoksa bu seferde deger duzgun artti mi falan die stres yapacaksn
Yani aynen bende de igne fobisi var cok korkuyorum alinana kadar heyacandan ellerim terliyo acimiyor ama panikliyorum o yüzden beklemeyi düşünüyorum mümkünse bat geçtikten sonraöncekinde öyle oldu kollarım delik deşik oldu güzelce artıyordu ama kalbi durdu