- 28 Nisan 2017
- 6.465
- 10.078
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
- #1.221
Ciddimisin canım valla nasıl mutlu oldum ya küsüratı ile tam değer ilgin değil miKuzum erken yumurtlamışsın demekki 5 haftalık gibi duruyor hayırlı olsun araştırdım simdi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ciddimisin canım valla nasıl mutlu oldum ya küsüratı ile tam değer ilgin değil miKuzum erken yumurtlamışsın demekki 5 haftalık gibi duruyor hayırlı olsun araştırdım simdi
Evet evet 5 haftalık kuzum çok şükür sende gördüm ya rabbim banada nasip eder inşallah dua et nolur son 5 gün kaldı bugün bitti neredeyse saymiuomCiddimisin canım valla nasıl mutlu oldum ya küsüratı ile tam değer ilgin değil mi
Ayyy inşaallah canım beraber hamilelik takibide yaparız inşaallahEvet evet 5 haftalık kuzum çok şükür sende gördüm ya rabbim banada nasip eder inşallah dua et nolur son 5 gün kaldı bugün bitti neredeyse saymiuom
Inşaallah bebeğim inşalalh belirtilerin neler peki şöyle belki tutarAyyy inşaallah canım beraber hamilelik takibide yaparız inşaallah
Tebrik ederim canım çok sevindim darısı başımıza
Ekle canımcım inşaallah sizleride peşimden bekliyorumVeee hamile olarak gururla ekliyorum bebisim Aytanesii
Amin canımTebrik ederim canım çok sevindim darısı başımıza
Belirtileim mi hepsini yaşadm nerdeyse kasığımda hala ağrı batma var yorulunca karoncalanmada oluyor ve bacağımda ve göbeğımde batmalar falan var şuan hala öncesinide sorarsan ilk hissettiğimde baş ağrısı kasık ağrısı oldu daha adete 11 gün vardı ertesi gün ateş basmalarıda eklendi kasok ağrısı da şiddetlendi o andada lekelenme oldu ertrsi günde de oldu ama daha azdı ve hala devam işte canım iştahla ilgili birşey diyemem belki ama ekşi şeyler damağımda ayrı bi güzel geliyorInşaallah bebeğim inşalalh belirtilerin neler peki şöyle belki tutar
İnşaallah çikar canım rabbim bu halimle duamı kabul eder inşaallahAytanesii hayırlı uğurlu olsun bizide peşinden sürükle ayağını süre süre yürü bizde arkandan gelelim benimde yumurtlamaya göre 4 gün kaldı yarın sabah test yapsam çıkarmı ya şuan çok heyecanlandım
Âmin canım rabbim kabul etsin ovulosyonda göre 4 gün kaldı yarın test yapsam cikarmiİnşaallah çikar canım rabbim bu halimle duamı kabul eder inşaallah
Ben üçgün 9ncede çoktı benim ama belorilerden baya erken başladıÂmin canım rabbim kabul etsin ovulosyonda göre 4 gün kaldı yarın test yapsam cikarmi
Ben daha erken yapaydm ç8kardı bu duruma gire değere bakarsak dimiÂmin canım rabbim kabul etsin ovulosyonda göre 4 gün kaldı yarın test yapsam cikarmi
Bencede bende umutlandim o yuzden Senin adet tarihin yarınsa nasıl 5 haftalık olsun ki bence ikiz gebelik falandirBen daha erken yapaydm ç8kardı bu duruma gire değere bakarsak dimi
Benim senin gibi çok belirtim yok adet öncesi belirtiler nasip artikBen üçgün 9ncede çoktı benim ama belorilerden baya erken başladı
Adet haftasınıda katıyorlar doktorlarBencede bende umutlandim o yuzden Senin adet tarihin yarınsa nasıl 5 haftalık olsun ki bence ikiz gebelik falandir
Herkeste olacak diye bir şartmı var canım hiçte olmayabilir sadece adet gecikmsei de olabilirBenim senin gibi çok belirtim yok adet öncesi belirtiler nasip artik
Biliyorum benimde adet döngünün 20.gunu ama 5 gün önce ovulosyon gerceklestiAdet haftasınıda katıyorlar doktorlar
Birkaçgüne yerleşir inşaallah canım var zanı dahaBiliyorum benimde adet döngünün 20.gunu ama 5 gün önce ovulosyon gerceklesti