Gebeliğe Hazırlık HER AY YENI BIR UMUT EKİM AYI UĞURLU GELSIN BAYANLAR BATLARI ALALIMMMM..DERTLESELIM

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben belirti hissettim oy7zden diyorum erken oldu diye vücut bazen dizeni şaşırabiliyor inşaallah sen tesbit etmesende olmuştur

Nasip canım ya ben bu ay hsg çektirdim eşimin sperm testinde ileri hızda sıkıntı çıktı ona keçiboynuzu bana soğan kürü derken bu ay ondan anlamadım pek

Dikkat et kendine sen
Kaçgündir temizlik yapıyorum cam kapı siliyorum bugün de saat 6 dan beri ayaktaym kuranım vardı sonra gittim test aldm dışarı fatura ödemeye de gittim baya yol yüridüm ama karnımın ici nasıl dı anlatamam iki elimle tuttum aksam noluyor bana dedim biraz dinlendim ben test yapaywbu normal bir durum değil dedim

Nasip canım ya ben bu ay hsg çektirdim eşimin sperm testinde ileri hızda sıkıntı çıktı ona keçiboynuzu bana soğan kürü derken bu ay ondan anlamadım pek
Bal kürü ile testere dişli aslan pencesini şiddetle tavsiye ederim iki ay önceki tahlilimle iki ay sonra ki cok farklı doktor öncekine göre çocuğun olmaz derdim dedi çok güzel hatta tedavi gören kişilerinki bile bukadar düzgün olmaz dedi çok şaşırdı bir ay kesintisiz testere dişli kullan

IMG_20181005_185454.jpg

Oldu kızlar google den yaptm bakın

Nolmadı ki. yumurtlamadan 1-2 gün sonra kasık ağrım başladı kasığımın dibi sızlıyor resmen ayağıma vuruyo belim ağrıyor ara sıra göğsüm ağrıyo akıntı eşlik ediyo falan. ne ararsan var
Benimde ayn8 yerdi ama yorulunca şumdulerde sahada belli oluyir birde kar8ncalanma gibi damar akışonı hissediyorum baş ağr8sı ateş basmaaı da varmı genelde tutunma an8 vucut tepkisi böyle ateş ölçenlerin oyüzden tesbit edebilmesi mümkün

X