- 3 Mayıs 2018
- 4.602
- 4.715
- 33
-
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
Bazısı anestezi vermiyor ama sen işte ben anestezili olcam de çünkü anestesi olmasan istemsiz kasarsin kendini tüpler vs açık olsa bile kapalı cikarrİyiki dedin bende çekilicem ama daha gidip randevu almam lazım araştırma zaten anwestezi ile yapar dimi ağrı yapıyormuş baya duyduğuma göre
Bende daha belirti olmaz herhalde ekim 9 u bekliyorumKızlar nasilsinz varmi haberler belirtiler
Inşallah bebeğim insallah sen nasilsin canm ne var ne yokİyi sevindim canım inşaallah istenilen büy7klüğe çabucak gelir
Sağolasın canım isterim kasmamak icin birde kasınca tekrar yapmak zorunda kalıyorlarmıs dimiBazısı anestezi vermiyor ama sen işte ben anestezili olcam de çünkü anestesi olmasan istemsiz kasarsin kendini tüpler vs açık olsa bile kapalı cikarr
Valla bende olmadı o 1 sene geçti hala tık yok nasıl uyumadan anestezi olurki allah allah ben uyumustumBana anestezi verilecek ama uyumayacaksin dediler.bende herhalde epidural falan yapicaklar diye düşündüm.yanliz gitmeyi düşünüyordum iyi ki sormuşum.birde rahim filmi sobrasi hamile kalma orani cok artiyor dedi doktor dogrumu
Kızlar nasilsinz varmi haberler belirtiler
Hamdolsun canım valla nasıl olayım aynı s8nav telaşım var kpss hazırlan8yorum alan sınavımda var sonra yoğunum anlıycağınInşallah bebeğim insallah sen nasilsin canm ne var ne yok
Aynen öyle tatlım boşuna işkence yaSağolasın canım isterim kasmamak icin birde kasınca tekrar yapmak zorunda kalıyorlarmıs dimi
Valla bende olmadı o 1 sene geçti hala tık yok nasıl uyumadan anestezi olurki allah allah ben uyumustum
Güzel geçsin insallah canım benim nerde otryosn senHamdolsun canım valla nasıl olayım aynı s8nav telaşım var kpss hazırlan8yorum alan sınavımda var sonra yoğunum anlıycağın
Erzurumda senGüzel geçsin insallah canım benim nerde otryosn sen
Kadın oomak ne zor iş ya etraftan baskı desen ayrı çocukta çocuk hatta erkek çocuk anlatamıyorum veren allah ne verdiğine nede vermediğine birşey deme hakkımız yok hakkımızda hay8rlıso olsun inşaallahAynen öyle tatlım boşuna işkence ya
Valla bende olmadı o 1 sene geçti hala tık yok nasıl uyumadan anestezi olurki allah allah ben uyumustum
Kadın oomak ne zor iş ya etraftan baskı desen ayrı çocukta çocuk hatta erkek çocuk anlatamıyorum veren allah ne verdiğine nede vermediğine birşey deme hakkımız yok hakkımızda hay8rlıso olsun inşaallah
Şimdi bak sana birşey anlatıcam ben geçen sene 3ay klomen kullandım gittim geldim ilk ay iğne vuruldum ama tutmadı 2. Deneme de büyümedi yumurtalar 3 dede olmadı doktor Bir daha gel ilacı değiştireceğim dedi femara vereceğim dedi Çok araştırdım femara ile az yumurta ama kaliteli yumurta üretiyor araya zaman koydum çünkü işlerim vardı taşınma vesaire 6 ay sonra bu ay adet olunca 3. Günü gittim bana femara verdi şu an Yumurtam var İki solda Bir sağda gayet sağlıklı ve kaliteli yumurtalar tutma oranı yüksek yani bu ilacı Devlet ödemiyor kolay bulunmuyor 115 TL Klomen boş bir ilaç Çoğu kişi hamile kalamama onunla bence bir de bunu dene Klomen yumurta üretiyor Ama kaliteli sağlıklı yumurta değil �nşallah benim bu ay tutar Pazartesi son kontrolüm var Büyük ihtimal büyüyecek ve iğne vurucamBenim bu ay 10dan fazla yumurta vardi ama 15.gunde 13mm de kaldilar dojtor bunlardan birsey olmaz regl olduktan sonra rahim filmi cekelim dedi.yani 3.klonen denememde husran oldu.regl olnayi bekliyorum ovulasyon yaptim 3 gundür belki bir umut diye oda olnadi.yani 10 yumurta cop oldu.dojtor 2 ay ara dedi.bakalim yinede kendi kendime birseyler yapiyorumEki Görüntüle 2193184
Varya bu ne diyeydin ya herşeye karışmak maharet olmuş ya birde kayınpeder bile habire birşey yokmu diyormuş valla isyan edecem az kaldı komsular desen ayrı alemdeler ne yemek yaptın çocuk yapan falan işleri güçleri milletle uğraşmakValla canim öyle insanlar varki ağzıba konusurken kürekle vurmayı hayal ediyorum.dusün benim 4 yaşında oglum var.2 yaşından beri önüne gelen yokmu bişey diyor.
Evet değil canm ama ılkmis gibi istek ve heyecanliyiz ailecek amin cumlemizinkiniIlk cocuk degil sanirim.rabbim yuzunü tez zamanda güldürsün insallah
İnşaallah canım rabbim yüzünü güldürsunŞimdi bak sana birşey anlatıcam ben geçen sene 3ay klomen kullandım gittim geldim ilk ay iğne vuruldum ama tutmadı 2. Deneme de büyümedi yumurtalar 3 dede olmadı doktor Bir daha gel ilacı değiştireceğim dedi femara vereceğim dedi Çok araştırdım femara ile az yumurta ama kaliteli yumurta üretiyor araya zaman koydum çünkü işlerim vardı taşınma vesaire 6 ay sonra bu ay adet olunca 3. Günü gittim bana femara verdi şu an Yumurtam var İki solda Bir sağda gayet sağlıklı ve kaliteli yumurtalar tutma oranı yüksek yani bu ilacı Devlet ödemiyor kolay bulunmuyor 115 TL Klomen boş bir ilaç Çoğu kişi hamile kalamama onunla bence bir de bunu dene Klomen yumurta üretiyor Ama kaliteli sağlıklı yumurta değil �nşallah benim bu ay tutar Pazartesi son kontrolüm var Büyük ihtimal büyüyecek ve iğne vurucam
Amenna ve sadakna tabiki veren rabbim çok şükür her meyvesinden tattim rabbim tutmayanlara tattirsin insallah ama istek çok olunca ister 3 ister 5 olsun aynı özlem oluyor heleki aileden isteyen de çok iseKadın oomak ne zor iş ya etraftan baskı desen ayrı çocukta çocuk hatta erkek çocuk anlatamıyorum veren allah ne verdiğine nede vermediğine birşey deme hakkımız yok hakkımızda hay8rlıso olsun inşaallah