Gebeliğe Hazırlık HER AY YENI BIR UMUT EKİM AYI UĞURLU GELSIN BAYANLAR BATLARI ALALIMMMM..DERTLESELIM

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Şimdi bak sana birşey anlatıcam ben geçen sene 3ay klomen kullandım gittim geldim ilk ay iğne vuruldum ama tutmadı 2. Deneme de büyümedi yumurtalar 3 dede olmadı doktor Bir daha gel ilacı değiştireceğim dedi femara vereceğim dedi Çok araştırdım femara ile az yumurta ama kaliteli yumurta üretiyor araya zaman koydum çünkü işlerim vardı taşınma vesaire 6 ay sonra bu ay adet olunca 3. Günü gittim bana femara verdi şu an Yumurtam var İki solda Bir sağda gayet sağlıklı ve kaliteli yumurtalar tutma oranı yüksek yani bu ilacı Devlet ödemiyor kolay bulunmuyor 115 TL Klomen boş bir ilaç Çoğu kişi hamile kalamama onunla bence bir de bunu dene Klomen yumurta üretiyor Ama kaliteli sağlıklı yumurta değil �nşallah benim bu ay tutar Pazartesi son kontrolüm var Büyük ihtimal büyüyecek ve iğne vurucam

Sagol canimya bende soriyim doktoruma .insallah senin tutarda bizede umut olur

Evet değil canm ama ılkmis gibi istek ve heyecanliyiz ailecek amin cumlemizinkini

Benimde 1 tane 4 yasimda oglum var.ama ben tek cocuk büyüdüm kardeş sevgisini tatsın istiyorum.nasip insallah olur.benim icin kiz erkek farketmez eli ayagı düzgün olsun hayirli bir evlat olsun yeter

Benimde 1 tane 4 yasimda oglum var.ama ben tek cocuk büyüdüm kardeş sevgisini tatsın istiyorum.nasip insallah olur.benim icin kiz erkek farketmez eli ayagı düzgün olsun hayirli bir evlat olsun yeter
Kuzum bende senin gibi tek çocuk büyüdüm o yüzden bende çocukların çok kardeş olsun istiyorum ha 4 son allah nasip ederse bide insallah gönlüne göre olur sağlıkla sıhhate 2 kizim var 1 oğlum 1 tane oğluma kardeş olur insallah tabi kiz erkek hayatta farketmez bizde

Kuzum bende senin gibi tek çocuk büyüdüm o yüzden bende çocukların çok kardeş olsun istiyorum ha 4 son allah nasip ederse bide insallah gönlüne göre olur sağlıkla sıhhate 2 kizim var 1 oğlum 1 tane oğluma kardeş olur insallah tabi kiz erkek hayatta farketmez bizde

Insallah canim insallah

X