- 3 Mayıs 2018
- 4.602
- 4.715
- 33
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
Bende izmirdeyim ama memleketim erzurumErzurumda sen
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende izmirdeyim ama memleketim erzurumErzurumda sen
Öylede canım baskı yapmasınlar ne olur kiAmenna ve sadakna tabiki veren rabbim çok şükür her meyvesinden tattim rabbim tutmayanlara tattirsin insallah ama istek çok olunca ister 3 ister 5 olsun aynı özlem oluyor heleki aileden isteyen de çok ise
Hatırladm canım benimde zonguldak ereğli bayadır yazm8yorsun ya bir an aklımdan çıkmışBende izmirdeyim ama memleketim erzurum
Aynen aynen bende şimdi hatrladm kuzmHatırladm canım benimde zonguldak ereğli bayadır yazm8yorsun ya bir an aklımdan çıkmış
Burda olaydn arkadaşlık ederdik birbirimize ne güzel.olurduAynen aynen bende şimdi hatrladm kuzm
Aynen ben kv mi gotrmustum çıkınca çok sersem oluyosun düşme tehlikesi gecirmistimBende anlamadim.ben yinede seni dinliyimde esimide gotüriyim bari
Hemde nasıl havası güzel kendi güzel insanı güzel memleketim keşke olsaydim ederdik valla :))Burda olaydn arkadaşlık ederdik birbirimize ne güzel.olurdu
Şimdi bak sana birşey anlatıcam ben geçen sene 3ay klomen kullandım gittim geldim ilk ay iğne vuruldum ama tutmadı 2. Deneme de büyümedi yumurtalar 3 dede olmadı doktor Bir daha gel ilacı değiştireceğim dedi femara vereceğim dedi Çok araştırdım femara ile az yumurta ama kaliteli yumurta üretiyor araya zaman koydum çünkü işlerim vardı taşınma vesaire 6 ay sonra bu ay adet olunca 3. Günü gittim bana femara verdi şu an Yumurtam var İki solda Bir sağda gayet sağlıklı ve kaliteli yumurtalar tutma oranı yüksek yani bu ilacı Devlet ödemiyor kolay bulunmuyor 115 TL Klomen boş bir ilaç Çoğu kişi hamile kalamama onunla bence bir de bunu dene Klomen yumurta üretiyor Ama kaliteli sağlıklı yumurta değil �nşallah benim bu ay tutar Pazartesi son kontrolüm var Büyük ihtimal büyüyecek ve iğne vurucam
Bölgesel anestezi mi yapıyorlar şimdilerde acaba demişti ya demin arkadaş uyutmadılar diyeAynen ben kv mi gotrmustum çıkınca çok sersem oluyosun düşme tehlikesi gecirmistim
Hiç geliyormusun buraya gelirsen yaz valla görüşmek isterim senleHemde nasıl havası güzel kendi güzel insanı güzel memleketim keşke olsaydim ederdik valla :))
Ahhhh nerde keşke gelebilsemHiç geliyormusun buraya gelirsen yaz valla görüşmek isterim senle
İçinde ne hormonu var acabaSagol canimya bende soriyim doktoruma .insallah senin tutarda bizede umut olur
Gelirsin inşaallah öyle dersen ben yapayım kı vallaAhhhh nerde keşke gelebilsem
O dediğin ilaçta icind ene hormonu var acaba pregesteron muGelirsin inşaallah öyle dersen ben yapayım kı valla
Evet değil canm ama ılkmis gibi istek ve heyecanliyiz ailecek amin cumlemizinkini
Kız yok bölgesel olmaz dışı acimiyoki ici aciyo zatenBölgesel anestezi mi yapıyorlar şimdilerde acaba demişti ya demin arkadaş uyutmadılar diye
Kuzum bende senin gibi tek çocuk büyüdüm o yüzden bende çocukların çok kardeş olsun istiyorum ha 4 son allah nasip ederse bide insallah gönlüne göre olur sağlıkla sıhhate 2 kizim var 1 oğlum 1 tane oğluma kardeş olur insallah tabi kiz erkek hayatta farketmez bizdeBenimde 1 tane 4 yasimda oglum var.ama ben tek cocuk büyüdüm kardeş sevgisini tatsın istiyorum.nasip insallah olur.benim icin kiz erkek farketmez eli ayagı düzgün olsun hayirli bir evlat olsun yeter
Kuzum bende senin gibi tek çocuk büyüdüm o yüzden bende çocukların çok kardeş olsun istiyorum ha 4 son allah nasip ederse bide insallah gönlüne göre olur sağlıkla sıhhate 2 kizim var 1 oğlum 1 tane oğluma kardeş olur insallah tabi kiz erkek hayatta farketmez bizde
Bölgesel dediğim belden aşağısı yani yapıyorlar böyle ben duydumdaKız yok bölgesel olmaz dışı acimiyoki ici aciyo zaten
O epidural ama sanmam diğeri daha kolayBölgesel dediğim belden aşağısı yani yapıyorlar böyle ben duydumda