- 28 Temmuz 2018
- 4.373
- 4.688
- 30
-
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
Adetin 1. Gününden canımdoktor yumurta rezervin yaşına göre az ama gebe kalmana engel değil ,eşin sperm ölçümü yaptrısın ve sen de adtein 21ile 23. günü arası progesteren testi yaptır yumurtlama kendiliğinden oluyo mu ona bakcaz dedi. 21 eylülde regl olmuştum o günden itibaren mi saycam napcam beynim durdu benim
Aynen ovulasyon kullanmak bu yüzden mantıklı değil miHerkesin yumurtlama dönemi farklı zamanlarda olabilir kişinin bünyesine göre degisebiliyor bende adetine bir kaç gün kala hamile kalanları duydum olabiliyor yani
Çünkü o kand8nların mantosu demek yani kadınların bitkisi demek oyizden bizlere iyi geliyoryabu bitkiyi duyduğum kaçıncı kişisin bilmiyorum.kesinlikle hafta sonu alıp deniycem.Allaha dua edip morali yüksek tutmak lazım.
0.7 nin altında bile hamile kalanlar var 0.1 bile olsa rabbim ol dedimi kul naparsa yapsın oyüzden dua herşeyin başıdoktor yumurta rezervin yaşına göre az ama gebe kalmana engel değil ,eşin sperm ölçümü yaptrısın ve sen de adtein 21ile 23. günü arası progesteren testi yaptır yumurtlama kendiliğinden oluyo mu ona bakcaz dedi. 21 eylülde regl olmuştum o günden itibaren mi saycam napcam beynim durdu benim
bu bitkiyi duyduğum kaçıncı kişisin bilmiyorum.kesinlikle hafta sonu alıp deniycem.Allaha dua edip morali yüksek tutmak lazım.
Genelde net olarak sıfır çokmaz bir test daha yaptırın adet söltürücü yazarsa doktor kullanmayın bal tarçın çörek otu kullanın daha üçüncü gün adet oldum bendeHayırlı cumalar herkese.Regl 6 gün gecikti ilk defa böyle bir şey oldu 3.günü kan verdim 0 çıktı acaba bir ihtimal aletler bozuk olabilir mi diye düşünüyorum.Çünkü her belirtiyi yaşadım.Sizce gebelik olabilir mı? Pazar günü bir daha kan vereceğim nasipse
Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah.Genelde net olarak sıfır çokmaz bir test daha yaptırın adet söltürücü yazarsa doktor kullanmayın bal tarçın çörek otu kullanın daha üçüncü gün adet oldum bende
Çok mantıklı ama düzenli 1 gün arayla yada hergün ilişki olursa illaki denk gelirAynen ovulasyon kullanmak bu yüzden mantıklı değil mi
Dek gelmesine geliyor da stresli okuyor yunurtladmmı yumurtlamadmmı merakı oluyor illaki gözümüzle görünce daha iyi anlıyoruz bence hayırlısı olsun inşaallahÇok mantıklı ama düzenli 1 gün arayla yada hergün ilişki olursa illaki denk gelir
Ben çekildim kuzum geçen sene agustosta anestezili çekil dikkat edilcek birşey yok. Adetten ertesi gün gidiyorsun ac olman lazım anestezi veriyolar uyuyodum uyanınca kasiklarda müthiş ağrı okadar ama tek olma anestezi alacağın icinMrb kizlar bu ay rahim filmi cekilicem anesteziliymiş. Daha önce çekilen varmi.nelere dikkat etmek lazim
İyiki dedin bende çekilicem ama daha gidip randevu almam lazım araştırma zaten anwestezi ile yapar dimi ağrı yapıyormuş baya duyduğuma göreBen çekildim kuzum geçen sene agustosta anestezili çekil dikkat edilcek birşey yok. Adetten ertesi gün gidiyorsun ac olman lazım anestezi veriyolar uyuyodum uyanınca kasiklarda müthiş ağrı okadar ama tek olma anestezi alacağın icin
Ben çekildim kuzum geçen sene agustosta anestezili çekil dikkat edilcek birşey yok. Adetten ertesi gün gidiyorsun ac olman lazım anestezi veriyolar uyuyodum uyanınca kasiklarda müthiş ağrı okadar ama tek olma anestezi alacağın icin
İyi sevindim canım inşaallah istenilen büy7klüğe çabucak gelirBen bugün gittim kontrole yumuslar tam buyumemis ama sağdaki geçen gunenazaran büyümüş pazartesi bidaha gidicem bakalim