Gebeliğe Hazırlık HER AY YENI BIR UMUT EKİM AYI UĞURLU GELSIN BAYANLAR BATLARI ALALIMMMM..DERTLESELIM

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar ne alemdesiniz benim bugün 11.günüm 1bucukta ovulasyon yapıcam kasıklarım dolu dolu geziyorum 2 gündür yumurtlama sanki yakın gibi bakalım bugün ki test ne diyecek testim testim laboquik sıvı alımını 11bucukta kestim yarım bardak çay içtim az önce unutmuştum aklıma gelince bıraktım bardağı son 1 saat test için dayanabilirsem daha da beklerim

Adetin 1. Gününden canım

0.7 nin altında bile hamile kalanlar var 0.1 bile olsa rabbim ol dedimi kul naparsa yapsın oyüzden dua herşeyin başı

Hayırlı cumalar herkese.Regl 6 gün gecikti ilk defa böyle bir şey oldu 3.günü kan verdim 0 çıktı acaba bir ihtimal aletler bozuk olabilir mi diye düşünüyorum.Çünkü her belirtiyi yaşadım.Sizce gebelik olabilir mı? Pazar günü bir daha kan vereceğim nasipse

Genelde net olarak sıfır çokmaz bir test daha yaptırın adet söltürücü yazarsa doktor kullanmayın bal tarçın çörek otu kullanın daha üçüncü gün adet oldum bende

Genelde net olarak sıfır çokmaz bir test daha yaptırın adet söltürücü yazarsa doktor kullanmayın bal tarçın çörek otu kullanın daha üçüncü gün adet oldum bende
Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah.
Dediğiniz gibi kullanmak istemem ne olur ne olmaz bir gün daha bekleyip tekrar kan vericem ondan sonra doktora gitmeyi düşünüyorum.

Mrb kizlar bu ay rahim filmi cekilicem anesteziliymiş. Daha önce çekilen varmi.nelere dikkat etmek lazim
Ben çekildim kuzum geçen sene agustosta anestezili çekil dikkat edilcek birşey yok. Adetten ertesi gün gidiyorsun ac olman lazım anestezi veriyolar uyuyodum uyanınca kasiklarda müthiş ağrı okadar ama tek olma anestezi alacağın icin

İyiki dedin bende çekilicem ama daha gidip randevu almam lazım araştırma zaten anwestezi ile yapar dimi ağrı yapıyormuş baya duyduğuma göre

Bana anestezi verilecek ama uyumayacaksin dediler.bende herhalde epidural falan yapicaklar diye düşündüm.yanliz gitmeyi düşünüyordum iyi ki sormuşum.birde rahim filmi sobrasi hamile kalma orani cok artiyor dedi doktor dogrumu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…