- 15 Aralık 2017
- 691
- 531
- 33
-
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
Evet tam ovulasyon zamanım oda olabilir 2 tane test aldım yarın tekrarliycam bakalım hayırlısıSabah bidaha yap olmazsa ikigün sonra bidaha yap hep doyorlarda ikigünde bir yaptırırlarya beta hcg y7kseldikçe daha net görünür ama ovülasyon gününde olabilir oda aklıma geliyor
inşallah Allah tez zamanda hayırlısıyla yeni bir umut verir isteyen,dileyen bütün insanlara.ayy süppermiş dediğin doğru yumurtlama tarihine kadar yapılabilinir bence.inanırmısın bende bişey olabilir umuduyla ne ödem attırıcı çaylardan içebiliyorum ne de başka bişey yapabiliyorum.üstüne birde üstüne alıyorum.ooffff offfRabbim inşaallah bu acıyı dindirecek yeni bir umut verecektir sabret canım birdetoks kürü var dı vereyim istersen 8 defa yaptığında 6 kilo verdiriyor ilk yapmada ertesi gün fark ediliyor ama bunu yaparken hamilelik sorun olabilir maydanoz falanda var içinde bir ayda 6 kilo ven yapmak istiyorum da birşey olacak diye yapamıyorum yumurtlama tarihine kadar yapılabilir adettede yapılabilir aslında
Kız belki yoksa bile gününü yakalamak icin fırsatta oomus olabilir ovulasyon testin varsa devam etEvet tam ovulasyon zamanım oda olabilir 2 tane test aldım yarın tekrarliycam bakalım hayırlısı
Ada çayı gibi çayları yumurtlama günine göre kullanabilirsin en azından ayın yarısını kilo kontrolü yapılabilir demi onbeşgün az zaman değil o vakitta 4 kür yapılır demiinşallah Allah tez zamanda hayırlısıyla yeni bir umut verir isteyen,dileyen bütün insanlara.ayy süppermiş dediğin doğru yumurtlama tarihine kadar yapılabilinir bence.inanırmısın bende bişey olabilir umuduyla ne ödem attırıcı çaylardan içebiliyorum ne de başka bişey yapabiliyorum.üstüne birde üstüne alıyorum.ooffff offf
Teşekkür ederim canim hayırlısıKuzum eğer saatler sonra çıktıysa umutlanma derim bende temmuz ayında aynen bu şekilde daha açık renkti cikmisti ama hamile değildim çok heveslenmiştim kan tahlili 0.100 çıkınca çok kötü oldum ama insallah seninki gerçekten gebeliktendir canm dualarimm senjnle
canım sanırımZeze _skcn kuzum varmi birsey
Vallami ooo hayırlı olsun darısı başımıza insallah canım ya aynen her ay abonelik cogaliyo ne düşünüyosun tedavi için canm sen
Kızzz etikwtlemiştim ben seni eylül ayı topiğinde görmedinmiiZeze _skcn kuzum varmi birsey
Anacim ne zaman gormedim valla hele at testini kaç haftalık hamileymişsin duydum evet çok sevindim canım benim gözün aydinKızzz etikwtlemiştim ben seni eylül ayı topiğinde görmedinmii
kuzum hiç bilmiyorum,şuan biraz kafamdan atma düşüncesiyle kilolara sardım,biraz dedim sağlıklı yaşama döniyim,millet uğraşmasa benle ne zaman çocuk diye aslında çok takmayacam kafama,eşimde ileri hız problemi var,takviye vitaminler kullanıyoruz,bende tiroit ilacı kullanıyorum şuan,bakalım önümüzdeki aylarda birşeyler yaparız sanırım doktora gidip,umarım ekim uğur getirir bizeVallami ooo hayırlı olsun darısı başımıza insallah canım ya aynen her ay abonelik cogaliyo ne düşünüyosun tedavi için canm sen
O amh değeroyle hamile kalanlar var sadece fsh değeeini kontrol altına al testere dişli aslan pençesi kullan istersen benimde seninkinden daha yüksekti 20 üstündeydi iki ay önce şimdi 6 testere dişli aslan pençesi kullandm birde adetim gemwdi iki ay onun içinde bal kürünü uyguladm üçüncü gün daha adet oldum doktor önceki tahlili de gördü yenide yaptı eskiyi göreydim çocuğun olmaz derdim dedi oyüzden rabbimden umut kesilmez ol diyen sabırlı ol ve hemen başla aslan pencesins bencekzılar moralim çok bozuk amh sonucum çıktı ama henüz doktoruma gösteremedim.
amh:0,97
fsh:11,56
bu bitkiyi duyduğum kaçıncı kişisin bilmiyorum.kesinlikle hafta sonu alıp deniycem.Allaha dua edip morali yüksek tutmak lazım.Moralin bozulmasın canım
O amh değeroyle hamile kalanlar var sadece fsh değeeini kontrol altına al testere dişli aslan pençesi kullan istersen benimde seninkinden daha yüksekti 20 üstündeydi iki ay önce şimdi 6 testere dişli aslan pençesi kullandm birde adetim gemwdi iki ay onun içinde bal kürünü uyguladm üçüncü gün daha adet oldum doktor önceki tahlili de gördü yenide yaptı eskiyi göreydim çocuğun olmaz derdim dedi oyüzden rabbimden umut kesilmez ol diyen sabırlı ol ve hemen başla aslan pencesins bence
doktor yumurta rezervin yaşına göre az ama gebe kalmana engel değil ,eşin sperm ölçümü yaptrısın ve sen de adtein 21ile 23. günü arası progesteren testi yaptır yumurtlama kendiliğinden oluyo mu ona bakcaz dedi. 21 eylülde regl olmuştum o günden itibaren mi saycam napcam beynim durdu benimMoralin bozulmasın canım
O amh değeroyle hamile kalanlar var sadece fsh değeeini kontrol altına al testere dişli aslan pençesi kullan istersen benimde seninkinden daha yüksekti 20 üstündeydi iki ay önce şimdi 6 testere dişli aslan pençesi kullandm birde adetim gemwdi iki ay onun içinde bal kürünü uyguladm üçüncü gün daha adet oldum doktor önceki tahlili de gördü yenide yaptı eskiyi göreydim çocuğun olmaz derdim dedi oyüzden rabbimden umut kesilmez ol diyen sabırlı ol ve hemen başla aslan pencesins bence
Evet canım bizzat ben adet bitimi hamile kaldım hani adet bitimi hamile kalma neredeyse imkansız diye korunmasız tek ilişkide bir kızım oldu. Şimdi ikinci bebek için çalışıyoruz :)Kızlar siz birşey diyim adet sonrası hamile kalanlar oluyormuş yani bu 14. Gün hikaye varsa ovulasyon kullanın adet bitiminde ikinci yada üçüncü günü bi tan8dıkta dedi adet bitiminde hamile kaldım diye siz duydunuzmu böyle birşey
Herkesin yumurtlama dönemi farklı zamanlarda olabilir kişinin bünyesine göre degisebiliyor bende adetine bir kaç gün kala hamile kalanları duydum olabiliyor yaniKızlar siz birşey diyim adet sonrası hamile kalanlar oluyormuş yani bu 14. Gün hikaye varsa ovulasyon kullanın adet bitiminde ikinci yada üçüncü günü bi tan8dıkta dedi adet bitiminde hamile kaldım diye siz duydunuzmu böyle birşey