Gebeliğe Hazırlık HER AY YENI BIR UMUT EKİM AYI UĞURLU GELSIN BAYANLAR BATLARI ALALIMMMM..DERTLESELIM

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hayırlısı insallah canm adet düzensizliğin var galiba gittnmi doktora hiç
Canım üç ay önce korunmayı bıraktım ilactan dolayı mı bilmem bıraktığım ay adet oldum ama sobraki ay olmadm adet olduğumda hormonlarım baya bozuktu inanamadm sonra kür denedim adet oldun doktora gittim hormonlara baktı bi estradiol aşırı yiksekti 300 çıktı ama 4 .gündü adetin dedi tedavi g9renlerin anca bukadar yikselir estradiolü ne aldınsa bırak dedi bende bıraktım diğer tahlillerim en normal seviyeye inmiş dedi doktorum önceki tahlilini göreydim çocuğun olmaz derdim dedi ve rahim filmi istedi daha birkaçgün önce hoçbirşey vermedi ilaç olarak çinkü bbünyem fazla alerjik hormon ilaçlarına karsı

Eski sonucum
Tsh2.29
Fsh 24.96
Prolaktin 11.16
Lh 18.17
Estradiol 11.80

Yenisi ise şöyle bak canım
Tsh 1.14
Fsh 6.43
Prolaktin 5.30
Lh 6.76
Estradiol 300
Bukadar nasıl değişti sanki mucize gibi dojtor şok geçirdi usg ile baktı rahmime kist falanda yok sol yumurtalığın gayet iyi durumda dedi rahim filmi istedi birde eşin test yaptırsın dedi

Eski sonucum
Tsh2.29
Fsh 24.96
Prolaktin 11.16
Lh 18.17
Estradiol 11.80

Yenisi ise şöyle bak canım
Tsh 1.14
Fsh 6.43
Prolaktin 5.30
Lh 6.76
Estradiol 300
Bukadar nasıl değişti sanki mucize gibi dojtor şok geçirdi usg ile baktı rahmime kist falanda yok sol yumurtalığın gayet iyi durumda dedi rahim filmi istedi birde eşin test yaptırsın dedi
Baya gark var kuzum ya yaptır tüm testlerini

X