- 3 Mayıs 2018
- 4.602
- 4.715
- 33
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
Evet tatlım hem folik asit yerine geçiyor hemde kolaylastriyorBen de inofolic kullanıyorum kızlar herhangi bi problemim yok ama doktor verdi hamile kalmayı kolaylaştırıyormuş
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet tatlım hem folik asit yerine geçiyor hemde kolaylastriyorBen de inofolic kullanıyorum kızlar herhangi bi problemim yok ama doktor verdi hamile kalmayı kolaylaştırıyormuş
Ilkinden tutar insallah kuzum hgİlk denememiz olacak bizim bu ay :)
25 Ekim
Canm benim insallah yenifen hamile kalirskn saglikla kucagina alirsinn2.çocuk benim. yaş 24 15 gün önce 2 aylık bebeğimin kalbi durması sonucu kürtaj oldum şuan adet görüyorum erkenden adet oldum bitince tekrar düşünüyoruz
Ilkinden tutar insallah kuzum hg
inşallah canım takdir ilahi patoloji de temiz çıktı inşallah herkes sağlıkla sıhhatle bebeğini kucağına alırCanm benim insallah yenifen hamile kalirskn saglikla kucagina alirsinn
Amin kuzum insallahinşallah canım takdir ilahi patoloji de temiz çıktı inşallah herkes sağlıkla sıhhatle bebeğini kucağına alır
1 yaş var aramızda insallah seninki bekletmez gelir hemenTeşekkür ederim Biraz korkuyorum açıkcası. Çok duyuyorum problem olmasa bile aylarca bazen 1 yıl bekleyeni. Hayırlısıyla artık... Yaş 27..
Hayırlısı insallah canm adet düzensizliğin var galiba gittnmi doktora hiçMerhana bayanlar benimde 9 ekim iki ay gecikmeli adet oldum bal tarçın çörek otu kürüyle adet oldum bu ekim ayında neler olacak bakalım
Canım üç ay önce korunmayı bıraktım ilactan dolayı mı bilmem bıraktığım ay adet oldum ama sobraki ay olmadm adet olduğumda hormonlarım baya bozuktu inanamadm sonra kür denedim adet oldun doktora gittim hormonlara baktı bi estradiol aşırı yiksekti 300 çıktı ama 4 .gündü adetin dedi tedavi g9renlerin anca bukadar yikselir estradiolü ne aldınsa bırak dedi bende bıraktım diğer tahlillerim en normal seviyeye inmiş dedi doktorum önceki tahlilini göreydim çocuğun olmaz derdim dedi ve rahim filmi istedi daha birkaçgün önce hoçbirşey vermedi ilaç olarak çinkü bbünyem fazla alerjik hormon ilaçlarına karsıHayırlısı insallah canm adet düzensizliğin var galiba gittnmi doktora hiç
Baya gark var kuzum ya yaptır tüm testleriniEski sonucum
Tsh2.29
Fsh 24.96
Prolaktin 11.16
Lh 18.17
Estradiol 11.80
Yenisi ise şöyle bak canım
Tsh 1.14
Fsh 6.43
Prolaktin 5.30
Lh 6.76
Estradiol 300
Bukadar nasıl değişti sanki mucize gibi dojtor şok geçirdi usg ile baktı rahmime kist falanda yok sol yumurtalığın gayet iyi durumda dedi rahim filmi istedi birde eşin test yaptırsın dedi
21 Eylül :)Güzel anne adayları anne olmak isteyenler rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın gelin DERTLESELIM fikir alışverişi yapalım birlikte BATLARI bekleyelim herkesin çift çizgi görmesi dileği ile bayanlar buyrun topigime
BAT TARIHLERI
1. @kardelen_08 8 EKIM
Aytanesii 9 Ekim
Anneyimbenanne35 17 ekim
wiha02 . 18 ekim
@Jklyyy 19 ekim
@17platon17 20ekim
Valensiya 25 ekim
Bende anlamadm ya bal tarçın kürü şifa oldu galiba inşaallah iyi anlamdadır doktorum birşey demedi inşaallah en azondan gerekli vitaminlei verir folikasit falan demiBaya gark var kuzum ya yaptır tüm testlerini
H g tatlimmmm insallah olmazsın son 1 gün belirtin falan varmi topigimin ilk hamilesi sen çıkarsın insallah21 Eylül :)
Evet canmBende anlamadm ya bal tarçın kürü şifa oldu galiba inşaallah iyi anlamdadır doktorum birşey demedi inşaallah en azondan gerekli vitaminlei verir folikasit falan demi
Hoşbuldum:)maalesef ne adet ne de hamilelik belirtisi yok inşallah yanılırım amaH g tatlimmmm insallah olmazsın son 1 gün belirtin falan varmi topigimin ilk hamilesi sen çıkarsın insallah
Inşallah kalmışsındır kuzum guz3l düşün güzel olsun :)))Hoşbuldum:)maalesef ne adet ne de hamilelik belirtisi yok inşallah yanılırım ama
inşallah dua edelim birbirimizeInşallah kalmışsındır kuzum guz3l düşün güzel olsun :)))
Sitres yapma rabbim nasib etmişse olacak etmemişse de Allah kerim ikram edenlerin en güzeli o inşaallah diyelim hamile kalorsınHoşbuldum:)maalesef ne adet ne de hamilelik belirtisi yok inşallah yanılırım ama