- 4 Haziran 2013
- 12.178
- 8.379
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
napıyonuz kızlar izmir de acayip rüzgar var uçucam diye korkuyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
selam kızlarr,nasılsınız? ben artık biraz yeme içme düzenimi değiştirip daha sağlıklı beslenmeye çalışıyorum,spora da başlamayı düşünüyoruz eşimle birlikte.yazın gez toz,gelen giden malum çok dikkat edemedik.biraz da kilo aldık.bu insülin direnci hamile kalmaya engel mi? aranızda var mı?hiç baktırmadım bilmiyorum.ama tatlı çok seviyorum,deliriyorum diyebilirim
insülin direncinde var mı tatlımMalesef o bende de var , tatlı gördüm mü dayanamıyorum , yada karnım acıksın aklıma tatlı gelir çok pis gömerim
bi dönem karatay yapmıştım harfi harfine uymasamda uygulamıştım 6 kilo verdim,onda da şeker yasak,yine aynı düzene döndüm çayı kahveyi şekersiz içiyorum da o cağnnıımm tatlılar yok mu ağzımın suyu akıyor resmen yapmayı da seviyorum yemeyi de değerlerime bi baktırmam lazımÖnemli ins7lin direnci canım bende yaptirdm normal çıktı ilk tahlillerde bunu yapmalar8nın sebebi var belliki ibrahim saraçoğlu da insülin direncin kaç diye sorduğu kisiler var önemli bildiğim kadar8yla tarç8n dengeliyor istersen s7tlü tatl8lara yönel bask8lamak için tarç8n tüket onlarla beraber aslında azaltsan iyi olur şeker ciddi zararl8 san8rım pkoya ya sebep oluyor diyetle bunlardan uzaklaş8p hamile kalanlarda var
Valla bende cok severim yaparımda ama benim hassasiyetim var sekere karşı yedikten bir süre sonra baş dönmesi baslıyor bede o sebepten tatlı tüketmemeye çalışıyorum da bu ay nedense canım cok istiyor kilo alıp başıma daha cok dert açmaktan korkuyorum bol bol salata yiyorum bu ay adet olursam yine bal kürinü deniycem ama icine daha cok şey ekliycem keten tohumu civan lercemi aslan pençesi ada çayı gibi bakalım ankarada bi aktar varmış birtanesi açmiştı konu baya olmuş ama o aktar senin derdine sonucuna göre bal kürü hazırlıyormuş dün akşam haberlerde girünce konu aklıma geldi çok kişi faydalanmış hatta dosya tutmuş onla ilgilibi dönem karatay yapmıştım harfi harfine uymasamda uygulamıştım 6 kilo verdim,onda da şeker yasak,yine aynı düzene döndüm çayı kahveyi şekersiz içiyorum da o cağnnıımm tatlılar yok mu ağzımın suyu akıyor resmen yapmayı da seviyorum yemeyi de değerlerime bi baktırmam lazım
Dosya buyuk geldgı için yukleyemıyor olabılırsın . Yükleyeceğin resmı kenarlarından kırp ve tekrar yükleArkadaslar nasıl test yüklüyorsunuz hata veriyo dosya yükleden gönderemedim
tatlım hoşgeldin umudunu kaybetme lütfen,acın büyük,üzücü çok geçmiş olsunAllah tekrarını yaşatmasın,rabbim gönlündekini versin..sağlıklı beslenelim,bebişlerimizde sağlıkla gelsin,bende biraz kafamdan hamilelik olayını atmak için sağlıklı beslenme düzenime döndüm,spora başlıcam,iyi gelecektir,bekleme bir yerlerden başla mutlakaselam kızlar,benimde bgndü BAT tarihim ve her zaman ki gibi gününde ve saatinde oldum
ben ekim 2017 de hamile kalabilmiştim fakat mart 2018 de bebeğimi 5 aylıkken kaybettim yetmedi polip ameliyatı oldum ama 3 aydır deniyoruz bu ayda olmadı maalesef kilo vermek istiyorum fakat böyle mutsuz olunca sürekli yiyorumekime kaldı umutlarım
Rabbim inşaallah bu acıyı dindirecek yeni bir umut verecektir sabret canım birdetoks kürü var dı vereyim istersen 8 defa yaptığında 6 kilo verdiriyor ilk yapmada ertesi gün fark ediliyor ama bunu yaparken hamilelik sorun olabilir maydanoz falanda var içinde bir ayda 6 kilo ven yapmak istiyorum da birşey olacak diye yapamıyorum yumurtlama tarihine kadar yapılabilir adettede yapılabilir aslındaselam kızlar,benimde bgndü BAT tarihim ve her zaman ki gibi gününde ve saatinde oldum
ben ekim 2017 de hamile kalabilmiştim fakat mart 2018 de bebeğimi 5 aylıkken kaybettim yetmedi polip ameliyatı oldum ama 3 aydır deniyoruz bu ayda olmadı maalesef kilo vermek istiyorum fakat böyle mutsuz olunca sürekli yiyorumekime kaldı umutlarım
Saol canımDosya buyuk geldgı için yukleyemıyor olabılırsın . Yükleyeceğin resmı kenarlarından kırp ve tekrar yükle
canım pozitif testin,ilk 5 dk da mı çıktı? tebrik ederimm,bir an önce kan ver günün geçti mi
nasıl yani üstüne mi gördün,aa çok merak ettim,mutlaka haber etMerhaba kızlar küçülte küçülte bu kadar oldu adetim in 15.günu bir önceki aydan kalmış olabilirim diye test yaptım böyle çıktı yarın tekrarliycam testi
Teşekkür ederim canim inş pozitifdir ama 5 dk da çıkmadı bende ondan şüphelendim ilk 5-10 dk baktım yoktu sonra saatler sonra atmak için gittim böyle çıktıcanım pozitif testin,ilk 5 dk da mı çıktı? tebrik ederimm,bir an önce kan ver günün geçti mi
Sabah bidaha yap olmazsa ikigün sonra bidaha yap hep doyorlarda ikigünde bir yaptırırlarya beta hcg y7kseldikçe daha net görünür ama ovülasyon gününde olabilir oda aklıma geliyorTeşekkür ederim canim inş pozitifdir ama 5 dk da çıkmadı bende ondan şüphelendim ilk 5-10 dk baktım yoktu sonra saatler sonra atmak için gittim böyle çıktı
Bilmiyorum canım sadece 3 haftadır midemde aşırı gaz adet oldum geçmedi bugün doktora gittim mide ilacı yazdı bende eve gelince garanti olsun diye test yaptım kafam çok karışık ya diğer aydan yada erken mi yumurtladim acaba adetim biter bitmez anlamadimnasıl yani üstüne mi gördün,aa çok merak ettim,mutlaka haber et
ayyy canım benim hoşbulduukk,umarım bu ay bebişlerimize hoşgeldin derizAllah kimselere nasip etmesin,zor ama her zaman Allah beterinden saklasın hepimizi,herkesi.İnşallah bu ay hayırlı olur hepimiz için.sizleri tanımıyorum ama bence insanlar tanımadıklarına daha iyi içini dökebiliyor.tatlım hoşgeldin umudunu kaybetme lütfen,acın büyük,üzücü çok geçmiş olsunAllah tekrarını yaşatmasın,rabbim gönlündekini versin..sağlıklı beslenelim,bebişlerimizde sağlıkla gelsin,bende biraz kafamdan hamilelik olayını atmak için sağlıklı beslenme düzenime döndüm,spora başlıcam,iyi gelecektir,bekleme bir yerlerden başla mutlaka