Gebeliğe Hazırlık HER AY YENI BIR UMUT EKİM AYI UĞURLU GELSIN BAYANLAR BATLARI ALALIMMMM..DERTLESELIM

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
tam olarak o mu bilmiyorum ama yumurtlama gününde iki çizgide aynı kalınlık ve koyulukta çıkar,bu testler vücuttaki LH artış hassasiyetini baz alır,dolayısıyla yumurta gelişimine pararel artan hormonla birlikte kırmızılık artıyor diyebiliriz.bende sana birşey sorabilirmiyim şimdi ben yumurta takibi yaptırmıyorum ama yumurtalarım gerekli büyüklüğe ulaşmadığında döllenme olmuyor mu yani,ondan hamile kalamıyor olablir miyim.bunu nerden bilicez.hormon testlerinde mi çıktı
Bu konuyu bende merak ediyorum yumurtlama olmayinca adet duzensiz oluyo geciyor die biliorum fuzenli adet olan biri duzenli yumurtluyor maantik olarak ama acaba yumurta catlamiyor olabilir mi catlamadan adet olunuyor mu hic bisey anlamiom ben bu isten

tam olarak o mu bilmiyorum ama yumurtlama gününde iki çizgide aynı kalınlık ve koyulukta çıkar,bu testler vücuttaki LH artış hassasiyetini baz alır,dolayısıyla yumurta gelişimine pararel artan hormonla birlikte kırmızılık artıyor diyebiliriz.bende sana birşey sorabilirmiyim şimdi ben yumurta takibi yaptırmıyorum ama yumurtalarım gerekli büyüklüğe ulaşmadığında döllenme olmuyor mu yani,ondan hamile kalamıyor olablir miyim.bunu nerden bilicez.hormon testlerinde mi çıktı

Hayirr doktora gidiyorsun alttan ultrasonla bakiyor.muhakkak git

reglin 3. günü bakmıştı alttan onda mı belii oluyor

Hayir reglinin 10günü gidiyorsun bakiyor yumurtalar olusmusmu ve gelismismi diye yumurtalar ortalama 18mm ile 22mm arasinda catliyormuş.ornegin 10.gün gittin 13mm olnus sana 2 3 gün sonra gel diyor tekrar gidiyorsun bakiyor ve ona göre iliski günü veriyor

Belli bi zamani var mi mesela adetten sonra mi once mi kendin mi talep ediyorsun yumurta takibini

Eger bir tedaviye baslamadiysan ve kendi denemelerine ragmen birkac ay olmadiysa.reglinin 2 veya 3.gunü git hormon tahlili yapilsin cünkü hormonlar gebe kalmayi etkiliyor.eger problem cikmazsa ve dogal yollarla ilac kullanmadan hamile kalmak istiyorsan dojtora söyle yumurta takibi istiyorum diye.genelde 10.günü cagiriyorlar.

Eger bir tedaviye baslamadiysan ve kendi denemelerine ragmen birkac ay olmadiysa.reglinin 2 veya 3.gunü git hormon tahlili yapilsin cünkü hormonlar gebe kalmayi etkiliyor.eger problem cikmazsa ve dogal yollarla ilac kullanmadan hamile kalmak istiyorsan dojtora söyle yumurta takibi istiyorum diye.genelde 10.günü cagiriyorlar.
Anladım cnm hormonlarima bakıldı bi problem yokmuş şükür bu ay kimyasal oldu bklm insulin direnci sorunum vardı su an yok ins önümüzdeki aylar hala olmazsa gitmeyi düşünüyorum

Ben 2 kere femera kullandım.2 snde de agnucaston vermişti dr bana.Yumurta iyi gelişsin diye.Klomende ek ilaç vermiyorlar sanırım.Yumurtalar gec büyüyorsa sorun kızlar drunuza.Ek takviye veriorlar.

maşallah canım güzel haberlerini bekliyoruz,bu takibi sen mi talep ettin doktordan yoksa doktor mu dedi,bizim de 8 aydır olmuyor,kafamda deli sorular:confused:
Ilk klomen kullanmıştım canm 4 ay ama sonuç alamadik sonra doktorum addet ol gel ilacı degistitcez dedi bende boşladım 5 ay sonra işte bu ay gittim verdi ilacı kullandım 10. Gunu bugün gittim 3 tane oluşmuş bu benim için harika birşey insallah tam boyutlarına ulaşır 2 gün sonra bence sende git bi ama 8 aydır deniyoruz deme 1 yılı geçti hala hamile kalamadım de

Kızlar benim adetime 4 gün kaldı acaba şimdi gebelik testi yapsam bişeyler cıkar mı? Beklemekten cok sıkıldım. Tutmadıysa da biliyim sürekli düşünmiyim. Belirsizlikten nefret ediyorum.
Vala cnm bence bekle derim ben en azindan adet tarihini ama sen bilirsin :) varsa bile çıkmama ihtimali var belki boşuna üzülmüş olursun

X