Gebeliğe Hazırlık HER AY YENI BIR UMUT EKİM AYI UĞURLU GELSIN BAYANLAR BATLARI ALALIMMMM..DERTLESELIM

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Güzel haberini bekliyoruz canım
İnş canım inş allah tüm isteyenlere versin tez zamanda , bak ne geldi aklıma acaba diyorum çok istiyoruz diye imtihanımız mı oluyor buda bizim hani kendi adıma Konuşayım başka bi dileğim yok çünkü tek istediğim mutlu huzurlu bir yuva birde sağlık tabiki . çok şükür yuvam da herşey güzel neşe de var birde neşemize neşe katacak eşimle bizi birbirimize sahada çok bağlayacak ilimizin parçası hayırlı bir evlat . inş Rabbim daha fazla bekletmez bizleri de

Hiç beklemeyen arkadaşlardan genelde gebelik oluyor. İnş sende de vardır da bizler gibi bekleyip psikolojini yerle bir etmez sin beklemenin stresi bir şeye benzemiyor çünkü aklın fikrin sadece buna çalışıyor

Hiç beklemeyen arkadaşlardan genelde gebelik oluyor. İnş sende de vardır da bizler gibi bekleyip psikolojini yerle bir etmez sin beklemenin stresi bir şeye benzemiyor çünkü aklın fikrin sadece buna çalışıyor
Evet ben çalıştığım için gün içinde hiç bunları düşünmüyorum ama akşamları buraya girdikçe okudukça zaman hemen geçsin istiyorum. Burası çok faydalı ama hamile kalmak isteyenlerinde daha çok düşünmesine neden oluyor:)) Ama ben burda sizlerin hikayelerinizi okudukça kendimi mutlu hissediyorum. İnşallah buradaki herkese Allah sağlıklı bir bebek nasip eder.

Amin Canım inş allah herkesin gönlüne göre versin ...

Benim bir sorunum
Olmadi canim takvime göre bugün yarin yüksek günüm ve dün bugün gülücük cikti ondan önce ki günler bos yuvarlak cikti, ben büyük set aldim icinde 20 tane cubuk var simdilik 5 tane harcadim

10 ekim

Benim göğüslerim iki gündür çok kaşınıyor kızlar hamilelik belirtisi dedi bi tanıdığım süte hazırlıyormuş göğüsler kendini büyüdüğü için de kaşınırmış sizler de böyle bir durum oldu mu hiç

evet canım bazılarında öyle bı belırtı olablıyormus diğer belırtılerını de bakmak lazım

Yani az oldum bu ay 8 inde geldi 3 gü sonra ve bitti hemen bende bu ara akıntı kremsi yogun olunca şüpheye dustum
canım cogunlukla adetın az olması stresten kaynaklı oluyor benımde bı kac kez basıma geldı az oldu adetım bnde şüphelendım ama stres yapmamak lazım adetın gecıktıyse canım 1 hafta bekle bakalım sonrası test yap hemen cıkmayabılıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…