- 23 Ağustos 2018
- 441
- 305
- 39
-
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
İnş canım inş allah tüm isteyenlere versin tez zamanda , bak ne geldi aklıma acaba diyorum çok istiyoruz diye imtihanımız mı oluyor buda bizim hani kendi adıma Konuşayım başka bi dileğim yok çünkü tek istediğim mutlu huzurlu bir yuva birde sağlık tabiki . çok şükür yuvam da herşey güzel neşe de var birde neşemize neşe katacak eşimle bizi birbirimize sahada çok bağlayacak ilimizin parçası hayırlı bir evlat . inş Rabbim daha fazla bekletmez bizleri deGüzel haberini bekliyoruz canım
Hiç beklemeyen arkadaşlardan genelde gebelik oluyor. İnş sende de vardır da bizler gibi bekleyip psikolojini yerle bir etmez sin beklemenin stresi bir şeye benzemiyor çünkü aklın fikrin sadece buna çalışıyorBenim de 1 ekim kızlar. Bu ay ilk kez korunmadık. Ama pek umutlu değilim. Aşırı iş stresi yaşadım. Stresten çok fazla sigara içtim( bırakıcaktım sözde) ve sürekli ordan oraya koşturdum. Bu şekilde tutacağını hiç zannetmesem de üç dört gündür acayıp bi gaz sancısı var. Belki adet belirtisidir ama sancı giriyo resmen. Ve bazı sevdiğim gıdaları canım hiç tüketmek istemiyo. Özellikle yumurtaya karşı cok soğudum. Acaba kendimi bu psikolojiye mi soktum. Ama çok kötü bi ay geçirdim kendime hiç özen gösteremedim sağlıklı beslenemedim. Kafam cok karışık bir an once zaman geçse de oğrensem.
Evet ben çalıştığım için gün içinde hiç bunları düşünmüyorum ama akşamları buraya girdikçe okudukça zaman hemen geçsin istiyorum. Burası çok faydalı ama hamile kalmak isteyenlerinde daha çok düşünmesine neden oluyor:)) Ama ben burda sizlerin hikayelerinizi okudukça kendimi mutlu hissediyorum. İnşallah buradaki herkese Allah sağlıklı bir bebek nasip eder.Hiç beklemeyen arkadaşlardan genelde gebelik oluyor. İnş sende de vardır da bizler gibi bekleyip psikolojini yerle bir etmez sin beklemenin stresi bir şeye benzemiyor çünkü aklın fikrin sadece buna çalışıyor
Amin Canım inş allah herkesin gönlüne göre versin ...Evet ben çalıştığım için gün içinde hiç bunları düşünmüyorum ama akşamları buraya girdikçe okudukça zaman hemen geçsin istiyorum. Burası çok faydalı ama hamile kalmak isteyenlerinde daha çok düşünmesine neden oluyor:)) Ama ben burda sizlerin hikayelerinizi okudukça kendimi mutlu hissediyorum. İnşallah buradaki herkese Allah sağlıklı bir bebek nasip eder.
İnş canım inş allah tüm isteyenlere versin tez zamanda , bak ne geldi aklıma acaba diyorum çok istiyoruz diye imtihanımız mı oluyor buda bizim hani kendi adıma Konuşayım başka bi dileğim yok çünkü tek istediğim mutlu huzurlu bir yuva birde sağlık tabiki . çok şükür yuvam da herşey güzel neşe de var birde neşemize neşe katacak eşimle bizi birbirimize sahada çok bağlayacak ilimizin parçası hayırlı bir evlat . inş Rabbim daha fazla bekletmez bizleri de
Amin canımAmin Canım inş allah herkesin gönlüne göre versin ...
Benim bir sorunumBir sorun oluyor mu arızalı ürün çıkarmı diye endişe ediyorum birde sadece çubuklarınımı yeniden alıyoruz cihaz demi kan şekerine bakılan cihaz gibi birde nekadar doğru gösteriyor emin olmak için birşey yaptınıznı doktor kontrolü yada başka kart tipi birşey ile baktınız mı
Sabit gülen yüz çıkınca yumutluyorsun dimiBenim bir sorunum
Olmadi canim takvime göre bugün yarin yüksek günüm ve dün bugün gülücük cikti ondan önce ki günler bos yuvarlak cikti, ben büyük set aldim icinde 20 tane cubuk var simdilik 5 tane harcadim
10 ekimGüzel anne adayları anne olmak isteyenler rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın gelin DERTLESELIM fikir alışverişi yapalım birlikte BATLARI bekleyelim herkesin çift çizgi görmesi dileği ile bayanlar buyrun topigime
BAT TARIHLERI
1.Zeze _skcn 26eylul
@Nurlana14 28eylul
2. @hiranur3419 2ekim
3. @rainbow4607 4ekim
@EslemKenan 4ekim
4.@gizemya 4ekim
5. @tugceyunuslu 5ekim
6. @gzmdncr33 6ekim
7. @giustizia_ 6ekim
8. @Nbhtt 7ekim
9. @kardelen_08 8 EKIM
10.Aytanesii 9 Ekim
11. @Umutumut82 12ekim
12. D DenizZkabugu 13ekim
13. @H E 13ekim
14. @eymecik 14ekim
15. @kitap dostu 14ekim
16. @Alyam52 14ekim
17. @Balgozlu55 15ekim
18.Anneyimbenanne35 17 ekim
19. @Vahvah85 18ekim
20. @wiha02. 18 ekim
21. @Jklyyy 19 ekim
22. @begonya23456 19ekim
23. @mimarice 19ekim
24. @17platon17 20 ekim
25.arkeolog0635 20ekim
26. @nyks_42 22ekim
27. @srplmtmtk 23ekim
28. @Valensiya 25 ekim
H.g cankus10 ekim
En yüksek 4 gününü gösteriyor, mesela ben takvime göre bugün yumurtlamam lazimdi ama dün yumurtladim sabah yine yaptim gülücük yoktu ama ondan önce ki üc gün vardi, Ayrica testi cikarinca cizgileride görebiliyorsunSabit gülen yüz çıkınca yumutluyorsun dimi
bir şey yok gibi görünüyor kuzum =Kizlar varmi bisey sizce
evet canım bazılarında öyle bı belırtı olablıyormus diğer belırtılerını de bakmak lazımBenim göğüslerim iki gündür çok kaşınıyor kızlar hamilelik belirtisi dedi bi tanıdığım süte hazırlıyormuş göğüsler kendini büyüdüğü için de kaşınırmış sizler de böyle bir durum oldu mu hiç
canım cogunlukla adetın az olması stresten kaynaklı oluyor benımde bı kac kez basıma geldı az oldu adetım bnde şüphelendım ama stres yapmamak lazım adetın gecıktıyse canım 1 hafta bekle bakalım sonrası test yap hemen cıkmayabılıyorYani az oldum bu ay 8 inde geldi 3 gü sonra ve bitti hemen bende bu ara akıntı kremsi yogun olunca şüpheye dustum
Kasıklarımda hafif bi yanma ağrı arası bişi var birde cildim çok bozuldu ama mide bulantısı baş dönmesi tarzı bi belirtim yok.. İnşallah belirtidir :)evet canım bazılarında öyle bı belırtı olablıyormus diğer belırtılerını de bakmak lazım
H.b canim benm bu ay hamilelik belirtilerim var kan verdim simdi dua edin bana ya 10 aydir 0.100 gormekten biktimH.g cankus
Canım ne kadar var adetineH.b canim benm bu ay hamilelik belirtilerim var kan verdim simdi dua edin bana ya 10 aydir 0.100 gormekten biktim
Ben gec dollenmeden şüpheleniyorum eylul 11 de basladi üç gün kahverengi leke geldi.goguslerime dokunamiyorum çok akintm var.10 Ekim'de bat aslnda ama ben bekliyemedm olduysa eger eylul basinda hmile kalmis olabilirmCanım ne kadar var adetine
Nekadar zamandır bekliyorsunBen gec dollenmeden şüpheleniyorum eylul 11 de basladi üç gün kahverengi leke geldi.goguslerime dokunamiyorum çok akintm var.10 Ekim'de bat aslnda ama ben bekliyemedm olduysa eger eylul basinda hmile kalmis olabilirm