Gebeliğe Hazırlık HER AY YENI BIR UMUT EKİM AYI UĞURLU GELSIN BAYANLAR BATLARI ALALIMMMM..DERTLESELIM

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kizlar varmi bisey sizce

Eklentiler

• 20180924_192528.jpg
    20180924_192528.jpg
    21,2 KB · Görüntüleme: 52
  • 20180924_192556.jpg
    20180924_192556.jpg
    21,7 KB · Görüntüleme: 51
Bilmiyorumki öyle olsa çok net cikmazdi ydi şu an peki
Öyle olsa mutlaka çıkardı canım bende ne kadar saçma da gelse acaba üstüne mi gördüm diyorum normal adet oldum fakat adetten 1 hafta önce midem de gaz başladı gegirme sadece adetim bitti bugün 12.gündeyim hala hiç durmadan devam ediyo daha önce hiç olmamistı benimde aklımı kurcaliyo çok acaba mi diyorum hiç test yapmadim

Öyle olsa mutlaka çıkardı canım bende ne kadar saçma da gelse acaba üstüne mi gördüm diyorum normal adet oldum fakat adetten 1 hafta önce midem de gaz başladı gegirme sadece adetim bitti bugün 12.gündeyim hala hiç durmadan devam ediyo daha önce hiç olmamistı benimde aklımı kurcaliyo çok acaba mi diyorum hiç test yapmadim
Ewt benimde akıntı kafamı karıştırdı

Belirtilerin var mı canım
Bugün aşırı uyku hali vardı ki bu kadar olmam hiç yani gelir giderdi çok sürmezdi bugün dışarıda olmama rağmen öyleydim birde yarım saat önce ıslaklık hissettim birde kasıkta ağırlık oldu azcık hasta olcam sandım ama peçete de ki ıslaklık hem şeffaf halde hemde yanısıra peçete sarı oldu

Ben kullaniorum su an canim cok memnunum
Bir sorun oluyor mu arızalı ürün çıkarmı diye endişe ediyorum birde sadece çubuklarınımı yeniden alıyoruz cihaz demi kan şekerine bakılan cihaz gibi birde nekadar doğru gösteriyor emin olmak için birşey yaptınıznı doktor kontrolü yada başka kart tipi birşey ile baktınız mı

Bugün aşırı uyku hali vardı ki bu kadar olmam hiç yani gelir giderdi çok sürmezdi bugün dışarıda olmama rağmen öyleydim birde yarım saat önce ıslaklık hissettim birde kasıkta ağırlık oldu azcık hasta olcam sandım ama peçete de ki ıslaklık hem şeffaf halde hemde yanısıra peçete sarı oldu
Güzel haberini bekliyoruz canım

Benim de 1 ekim kızlar. Bu ay ilk kez korunmadık. Ama pek umutlu değilim. Aşırı iş stresi yaşadım. Stresten çok fazla sigara içtim( bırakıcaktım sözde) ve sürekli ordan oraya koşturdum. Bu şekilde tutacağını hiç zannetmesem de üç dört gündür acayıp bi gaz sancısı var. Belki adet belirtisidir ama sancı giriyo resmen. Ve bazı sevdiğim gıdaları canım hiç tüketmek istemiyo. Özellikle yumurtaya karşı cok soğudum. Acaba kendimi bu psikolojiye mi soktum. Ama çok kötü bi ay geçirdim kendime hiç özen gösteremedim sağlıklı beslenemedim. Kafam cok karışık bir an once zaman geçse de oğrensem.

X