- 22 Eylül 2017
- 2.491
- 1.628
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kizlar varmi bisey sizce
Bende göremedim adete kac gün varKizlar varmi bisey sizce
Geçti cnmBende göremedim adete kac gün var
Canım kaç gün geçti adetin ? Acaba geç döllenme falan olabilir mi ?Kizlar varmi bisey sizce
27 si en son ilişki cnm bilmiyorumki akıntı fazla kremsi ondan suphelendimCanım kaç gün geçti adetin ? Acaba geç döllenme falan olabilir mi ?
Peki adetin de düzensizlik olur muydu ? Belki idrar da çıkmıyordur. Yani umutlandırmak istemem tabi gene de. Başka belirti var mı27 si en son ilişki cnm bilmiyorumki akıntı fazla kremsi ondan suphelendim
Yani az oldum bu ay 8 inde geldi 3 gü sonra ve bitti hemen bende bu ara akıntı kremsi yogun olunca şüpheye dustumPeki adetin de düzensizlik olur muydu ? Belki idrar da çıkmıyordur. Yani umutlandırmak istemem tabi gene de. Başka belirti var mı
Canım üstüne görme olarak mı düşündünYani az oldum bu ay 8 inde geldi 3 gü sonra ve bitti hemen bende bu ara akıntı kremsi yogun olunca şüpheye dustum
Bilmiyorumki öyle olsa çok net cikmazdi ydi şu an pekiCanım üstüne görme olarak mı düşündün
Ben kullaniorum su an canim cok memnunumNe bileim cihaz daha kullanışlıdır dedimde ama kart tipi almak daha mı iyi bende o çizgilerden anlamıyorumda
Öyle olsa mutlaka çıkardı canım bende ne kadar saçma da gelse acaba üstüne mi gördüm diyorum normal adet oldum fakat adetten 1 hafta önce midem de gaz başladı gegirme sadece adetim bitti bugün 12.gündeyim hala hiç durmadan devam ediyo daha önce hiç olmamistı benimde aklımı kurcaliyo çok acaba mi diyorum hiç test yapmadimBilmiyorumki öyle olsa çok net cikmazdi ydi şu an peki
Ewt benimde akıntı kafamı karıştırdıÖyle olsa mutlaka çıkardı canım bende ne kadar saçma da gelse acaba üstüne mi gördüm diyorum normal adet oldum fakat adetten 1 hafta önce midem de gaz başladı gegirme sadece adetim bitti bugün 12.gündeyim hala hiç durmadan devam ediyo daha önce hiç olmamistı benimde aklımı kurcaliyo çok acaba mi diyorum hiç test yapmadim
Belirtilerin var mı canımİyi akşamlar kızlar nasılsınız moraller keuifler iyi inş bende karışık bat'a bir gün kaldı acabalar dan beynimi yiyecem
Bugün aşırı uyku hali vardı ki bu kadar olmam hiç yani gelir giderdi çok sürmezdi bugün dışarıda olmama rağmen öyleydim birde yarım saat önce ıslaklık hissettim birde kasıkta ağırlık oldu azcık hasta olcam sandım ama peçete de ki ıslaklık hem şeffaf halde hemde yanısıra peçete sarı olduBelirtilerin var mı canım
Bir sorun oluyor mu arızalı ürün çıkarmı diye endişe ediyorum birde sadece çubuklarınımı yeniden alıyoruz cihaz demi kan şekerine bakılan cihaz gibi birde nekadar doğru gösteriyor emin olmak için birşey yaptınıznı doktor kontrolü yada başka kart tipi birşey ile baktınız mıBen kullaniorum su an canim cok memnunum
Güzel haberini bekliyoruz canımBugün aşırı uyku hali vardı ki bu kadar olmam hiç yani gelir giderdi çok sürmezdi bugün dışarıda olmama rağmen öyleydim birde yarım saat önce ıslaklık hissettim birde kasıkta ağırlık oldu azcık hasta olcam sandım ama peçete de ki ıslaklık hem şeffaf halde hemde yanısıra peçete sarı oldu