- 23 Şubat 2007
- 685
- 6
- 39
-
- Konu Sahibi d.e.s.i.r.e
ben de her ay belki bu aydır diyorum ama nerdeee artık çok sıkıldım beklemekten aslında içimden belki yok bu hamileyim diyorum ama bi yandan da regl belirtileri adet olana kadar hep huzursuzlıuk mesela bu ay adetime 9 gün var belki diyorum bu ay amaaa başım çatlıyo işte bu regl belirtisi her ay olan bişey ve sonu hüsranla biten böyle içimden çok mutlu olmak gelmiyor kendimi yarım hissediyorum insanlar sanki acır gözle bakıyorlar hep bebek hep bebek düşüncesi çok garip bi duygu hep kafan dolu huzursuzsun acaba ne zaman... hamile insanlar görüyorsun onun olmuş benim niye olmuyo ne suçum var benim diyorsun valla artık bu psikoliden kurtulmak istiyorum tam 17 aydır inşallah allah herkeze eli ayağı düzgün hayırlı evlatlar verir ama şu biliyorum ki benim evladım diğerlerinden farklı olcak çünkü ben onu çok bekledim herkezin evladı kıymetlidir ama bizimkiler öyle pat diye olmadı bizler çok çok uzun zamandır bekliyoruz işte bizimkilerin önemi daha çok olacak
hürrem canım belki inanmayacaksın ama bu siteye üye olduğumdan beri herkesin yazılarını olduğu gibi seninkileride takip ediyorum ve senin uzun bekleyişin ve bu umutsuzluğundan bu karamsar psikolojinden dolayı bu sitedeki herkese dua ediyorum ama sen ve bikaç arkadaşım daha var sizleri isim vererek dua ediyorum daha doğrusu nikleriniz adlederek ediyorum çünkü ismen yapılan duada çok makbulmuş dilerim en kısa zamanda Rabbim bebişini kucağına verir ki ben buna canı gönülden inanıyorum sende inan ve kurtul artık şu psikolojiden görüşmek dileğiyle tatlım
ahhh tatlım.... o pisikolojiden kurtulmayı o kadar çok istiyorum ki tarif edemem....
ve inanki çok çabalıyorum... ama olmuyor tatlım... belkide yılların birikmişliği yüzünden....
rabbim büyük deyip dualarıma kendim ve tüm hamiş olmak için yanıp tutuşan arkadaşlarımı dahil ediyorum....dilerim rabbim bi gün sesimi duyar...
allah razı olsun tatlım....duaların kabul olsun....iyiki varsınız... yoksa ben kimseyle konuşamıyorum bu durumu.... çok fena ... tuhaf laflar ediyolar....ve ben bu hassasiyetle hemencecik inciniyorum....ve kk nın iyi yürekli kızları sizleri seviyorum....a.s.
ahhh tatlım.... o pisikolojiden kurtulmayı o kadar çok istiyorum ki tarif edemem....
ve inanki çok çabalıyorum... ama olmuyor tatlım... belkide yılların birikmişliği yüzünden....
rabbim büyük deyip dualarıma kendim ve tüm hamiş olmak için yanıp tutuşan arkadaşlarımı dahil ediyorum....dilerim rabbim bi gün sesimi duyar...
allah razı olsun tatlım....duaların kabul olsun....iyiki varsınız... yoksa ben kimseyle konuşamıyorum bu durumu.... çok fena ... tuhaf laflar ediyolar....ve ben bu hassasiyetle hemencecik inciniyorum....ve kk nın iyi yürekli kızları sizleri seviyorum....a.s.