her ay hamilelik belirtilernin hepsini yaşayıp yine hüsrana uğrayanlar

ne kadar zamandır deniyosun desire
bide seninde yakınlarının hamile haberlerini alınca için burkuluyomu ben mahvoluyorum..

7 ay bitti ve bu ay da yok hiç bişi:KK43: onu hiç sorma yaaa bu sene benle beraber evlenen 5 arkadaşım da hamile burda tanıştığım 2 arkadaşım da hamile offfff bugün bi hamile haberi daha aldım onların adına seviniyorum tabi ama kendimi de geç kalmış hissediyorum ben evlendiğim günden beri hatta evlenmeden önce bile çok istiyodum evlenir evlenmez bebek yapıcam diyodum ama öle hemen olmuyomuş bi de bu pko denen illet beni iice panik etti bazen hiç çocuğum olmayacakmış düşüncesine kapılıyorum ama her zaman hayırlısını dilemek lazm bugün bi ziyaret gereği çocuk hastanesine gittim öle hasta bebekler warki anneleri aylarca hastane kapılarında ii haber bekliyolar allahım sağlıklı sıhatli bebekler nasip etsin canlarım

canım benimde 8 bitti şuan 9 un içindeyim ama yine yok gibime geliyo...evet bişey isterken allahtan hep hayırlısını istemek lazım...allah herkese eli ayağı düzgün çocuklar nasip etsin

ben 2-3 ayda bir hamişim sanıyorum en ok ta bu ay oldu.
sonra...
dr a gittim hamilelik belirtileri var aynı zamanda da kahve rengi akıntılarım var dedim,kaale almadı. muayne oldum,ultrason,tomografi....süprizzz 4,5cmlik nir kist daha ve doğum kontrol hapı ile tedavi.yani önümüzdeki birkaç ay hiçi birşey yok...Allah yardımcımız olsun.
psikoloğa görünen var mı arkadaşlar?benim bulunduğum yerde iyi bir psikolog yok olsa gitmek isterdim.psikolojik gebelikle karşılaşmaktan korkuyorum

bende sıkıldım artık bu psikolojiden ilaç kullanmak yerine bu gebelik konusunu ikinci plana atacak uğraşlar bulmamız daha sağlıklı ama sanırım kimsenin önerisi yokfisfisfis

Kendini cok yogun bir ortama sokman gerekiyor.. sana bebegi hatırlatan herseyden uzak durmaya calıs bir sure o hamile arkadasların ile görüşme yazışma.. yavas yavas bu işe yarayacak emin ol.. olmuyor deyip bıkma azmini göster ve unutmaya calıs.. bundan önce ne dusunuyordun ne yapıyordum diye düsün ve ohayatına geri dönmeye calış.. kitap oku beynin surekli farklı seylerle mesgul olsun.. yada elişi yap kazak or nebilimm kursa git.. ilgi alanın ne ise onda yıgunlaş oyle yogunlaş ki sana unuttursun.. bol şans..

bende dün hamilelik belirtilerini yaşadım test yaptım negatif çıktı. ama adetime 8 gün falan var umudumu yitirmedim hala...

Kendini cok yogun bir ortama sokman gerekiyor.. sana bebegi hatırlatan herseyden uzak durmaya calıs bir sure o hamile arkadasların ile görüşme yazışma.. yavas yavas bu işe yarayacak emin ol.. olmuyor deyip bıkma azmini göster ve unutmaya calıs.. bundan önce ne dusunuyordun ne yapıyordum diye düsün ve ohayatına geri dönmeye calış.. kitap oku beynin surekli farklı seylerle mesgul olsun.. yada elişi yap kazak or nebilimm kursa git.. ilgi alanın ne ise onda yıgunlaş oyle yogunlaş ki sana unuttursun.. bol şans..

evet aslında düşünüyorum böle bişiler yapmayı ingilizce kursuna başlamayı düşünüyorum en azından kendimi geliştiririm seneye de sınawa girip açıköretim okumak istiyorum yoksa böle düşünmekle elime hiç bişi geçmiyo sadece beynimi yoruyorum strese giriyorum ama hamiş olursam bütün bunlardan vezgeçip sadece ona yoğunlaşırım heralde allahım nasip eder inşallah anne olmak istiyoruuumm:çok üzgünüm:

X